Nyheter

VOC Mekonomen Rally vill önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

2018 12 30

GottNytt2019

VOC Mekonomen Rally vill i vanlig ordning passa på att tillönska alla ett riktigt Gott Nytt Rallyår, och i år inte vilket år som helst utan VOC´s trettioåriga jubileumsår. 

VOC Mekonomen Rally kan stolt se tillbaka på ännu ett gott, framgångsrikt och spännande rallyår.

Vårt samarbete med Mekonomen har förflutit väl under året. Tack Mekonomen, det ni gör för oss som klass och genom vår dominerande ställning i svenskt rally också för svensk motorsport i stort, kan inte värderas nog. Vi är oerhört tacksamma för ert stöd.

Stort tack också till klassens alla andra partners: KBT Safety, JB Engine, Knuttes Motor, KBT Safety, Din Rallyboutique och inte minst Thorsells Reklam. Allas ert stöd är ovärderligt.

Bland våra sensorer står Poppo och hans KBT ut lite från de övriga med det fantastiska jobb han gjort under året med klassens nya CERT-bur för 740/940, ett riktigt mästerverk.

Tack för alla fantastiska förarprestationer, alla välarrangerade tävlingar, allt ideellt arbete som gör att vår sport kan fungera. Utan alla dessa fantastiska människor och deras lika fantastiska insatser så skulle alla diskussioner om mästerskap, bilklasser, säkerhetsutrustning och vad det vara må – kunna förpassas till minnenas boulevard. Tack alla ni för att ni finns, ingen nämnd, ingen glömd! Det är ni som är de verkliga hjältarna och det är egentligen ni som ska ha sportens alla pokaler och all uppmärksamhet!

Vår klass är sedan många år en ryggrad för i stort sett varje rallytävling och cup i vårt avlånga land, det vill vi fortsätta att vara. Tillsammans skapar vi framtiden, och framtidens rallyförare. 2018 fortsatte klassens ”produkter” Emil Bergkvist, Elias Lundberg, Tom Kristensson, Dennis Rådstöm för att inte glömma Pontus Tidemand (alla danade i VOC) sina segertåg i rallyvärlden. Det har blivit VM Guld och VM Silver, EM Silver och Cupsegrar. Och de är inte ensamma. Under 2018 var klassens utropstecknen på hemmaplan i vanlig ordning flera men få säger nog emot mig om jag utnämner Lukas Kindgren till årets största, seger i högsta elitklassen i alla våra tre nationella serier är svårslaget.

Vad utropstecknet heter 2019 står ännu skrivet i stjärnorna men ska vi se på hur det sett ut under många år så är chanserna mycket goda att han eller hon, vem den än må vara, startar sin karriär i VOC Mekonomen Rally.

Med detta vill vi från klassens sida bara önska alla ett riktigt Gott Nytt År.