Nyheter

VOC Mekonomen Rally vill önska alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

2017 12 22

Candles and ornaments

Innan julledigheterna vill VOC Mekonomen Rally i vanlig ordning passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Rallyår. 

VOC Mekonomen Rally kan stolt se tillbaka på ännu ett gott, framgångsrikt och spännande rallyår.

Vårt samarbete med Mekonomen har förflutit väl under året. Tack Mekonomen, det ni gör för oss som klass och genom vår dominerande ställning i svenskt rally också för svensk motorsport i stort, kan inte värderas nog. Vi är oerhört tacksamma för ert stöd.

Stort tack också till klassens alla andra partners: JB Engine, Knuttes Motor, Hellmans Motorrenoveringar, KBT Safety, Din Rallyboutique, G Partners och inte minst Thorsells Reklam. Allas ert stöd är ovärderligt.

Tack för alla fantastiska förarprestationer, alla välarrangerade tävlingar, allt ideellt arbete som gör att vår sport kan fungera. Utan alla dessa fantastiska människor och deras lika fantastiska insatser så skulle alla diskussioner om mästerskap, bilklasser, säkerhetsutrustning och vad det vara må – kunna förpassas till minnenas boulevard. Tack alla ni för att ni finns, ingen nämnd, ingen glömd! Det är ni som är de verkliga hjältarna och det är egentligen ni som ska ha sportens alla pokaler och all uppmärksamhet!

Vår klass är sedan många år en ryggrad för i stort sett varje rallytävling och cup i vårt avlånga land, det vill vi fortsätta att vara. Tillsammans skapar vi framtiden, och framtidens rallyförare. 2016/17 hette det stora utropstecknet i svenskt rally Elias Lundberg, självklart danad i VOC. Under 2017 var klassens utropstecknen flera men ingen säger nog emot mig om jag utnämner Isak Nordström till det största.

Vad utropstecknet heter 2018 står ännu skrivet i stjärnorna men ska vi se på hur det sett ut under många år så är chanserna mycket goda att han eller hon, vem den än må vara, startar sin karriär i VOC Mekonomen Rally.

Med detta vill vi från klassens sida bara önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.