Nyheter

Prisbordet i VOC Mekonomen Rallys SverigeSerie passerar redan nu 130 000 kronor!

2023 04 21

Tre släpvagnar gör att prispotten i SverigeSerien redan nu passerat rekordsiffran 130 000:- och arbetet fortsätter för fullt med att göra potten ännu större.

Tre släpvagnar gör att prispotten i SverigeSerien redan nu passerat rekordsiffran 130 000:- och arbetet fortsätter för fullt med att göra potten ännu större.

Sommar och SverigeSeriens grussäsong närmar sig med stormsteg. Drygt två veckor kvar tills Ljungby inleder sommaren. I det läget har vi den stora glädjen att meddela att SverigeSerien prispott redan nu, innan ens årets första grusrally gått av stapeln, har passerat 130 000:-. Rekord vågar vi påstå för en enskild serie, en specifik bilklass. Men vi nöjer oss inte med det utan jobbar enträget vidare. Tack Frederik Eckhardt och Släpcenter i Eskilstuna som säkrat en släp åt alla klassegrare i såväl A som B och C. Tack också till släptillverkarna Sävsjö, Fogelsta och Reko som gör det här möjligt. Totalt står släpvagnarna för knappt hälften av de 130 000:- i värde som vi hittills samlat ihop. Klassledningen utgår från att Släpcenters sociala media och andra relevanta media kommer att kärleksbombas av nöjda åkare i klassen.

Att VOC Mekonomen Rally är en speciell klass med en alldeles speciell sammanhållning och kamratskap torde ingen med insyn i svenskt rally säga emot.

– Ändå överraskas jag gång-på-gång över vidden av det engagemang och den kärlek till klassen som det finns ute bland våra tävlande. Nu är det återigen ett sådant intiativ från Frederik Eckhardt som driver Släpcenter i Eskilstuna som redan nu så här tidigt på säsongen säkrar 2023-års prisbord i SverigeSerien som ett rekordår, säger klassansvarig Roger Fransson och riktar ett stort tack till Frederik.

Tre fantastiskt fina släpvagnar från Sävsjö, Fogelsta och Reko till prisbordet.

– Vinnare i såväl klass A som B och C kommer att åka hem från finalfesten med var sin skinande ny släpvagn, fantastisk smidig för alla att ha och äga och superlätta att omsätta till pengar för den som önskar det. Med dessa släpvagnar för ett totalt värde på cirka 60 000:- så passerar årets prispott redan nu 130 000:- vilket måste vara rekord för en enskild serie i en specifik bilklass.

Klassledningen känner sig inte klara med det!

– Rekordår eller ej redan nu så arbetar vi oförtrutet vidare med att ladda prisbordet ännu mer. I fjol gick ingen enda förare som var med på årsavslutningsmiddagen hem lottlös. I år vill vi gärna upprepa den bedriften men med ännu högre klass på priserna.