Nyheter

Middag och prisceremoni med stil på fashionabla Ritz restaurang!

2017 09 27

RitzWEBB

Efter årets finaltävling Rikspokalen flyttar vi oss snabbt till den fashionabla restaurangen och nattklubben Ritz i centrala Örebro, ett etablissemang framröstat som en av landets finaste nattklubbar. Där blir det traditionell middag och prisceremoni under festliga former. Vårt prisbord ska fördelas. Som vanligt lottas detta som sig bör i en breddklass i huvudsak ut bland Topp-10 i respektive klass: A-B-C och Junior. I sedvanlig ordning så måste man vara där för att ta emot sitt pris, annars går det lottade priset vidare till någon annan. Spännande upplösning på en fantastiskt spännande säsong!

VOC Mekonomen Rallys säsong avslutas som alla vet med gemensam finaltävling för klassens SommarSerie och SverigeSerie i Rikspokalen, Örebro. Och därefter middag och prisutdelning.

Anmälan endast via mail SENAST tisdag 3 oktober, klockan 21:00

På kvällen efter tävlingen samlas vi på Ritz fantastiskt fina nattklubb för middag och årets traditionella prisceremoni. Ett gammalt varmbadhus som är ombyggt till restaurang och nattklubb, framröstad till en av landets finaste i sin genre. Alla ni som varit med tidigare vet vad vi talar om.

Dörrarna på Ritz öppnas 18:00 och redan en halvtimme senare sätter vi oss till bords. Men! KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, se helt enkelt 18:00 som en TK-in för alla! Ritz ligger på Nikolaigatan 4 inne i centrala Örebro. Det är ingen bordsplacering så ett tips till er som vill sitta tillsammans är att också försöka anlända tillsammans.

OBS! Vill ni komma MÅSTE ni anmäla er senast tidsdag 3 oktober, klockan 21:00. Anmälan tas endast emot på mail charlott.holmqvist@gmail.com. Föredrar ni ett fiskalternativ eller om ni har någon matallergi så måste ni skriva med detta i er anmälan. 

– Eftersom att klassansvariga reser till finaltävlingen så är det omöjligt att hantera efteranmälningar, så vill ni komma MÅSTE ni anmäla er allra senast tisdag 3 oktober men gärna förstås tidigare (omgående!) för att kunna garanteras plats. Vi har bara 110 platser så vänta inte med att anmäla er.

Det serveras en festlig grillbuffé med härliga såser, potatisgratäng och tillbehör. En dryck, dvs ett glas vin eller en öl eller alkoholfritt alternativ ingår också. Allt för bara 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén.

– En härlig festmeny på ett riktigt fashionabelt ställe till ett riktigt bra pris, precis som det ska vara då landets största rallyklass firar av årets säsong och årets fantastiska prestationer.

När prisutdelningen är klar så har nattklubben öppnat för allmänheten vi är förstås också välkomna att stanna och partaja vidare. Vi kan mingla och prata ända fram emot småtimmarna.

Några ord också om vår prisceremoni på kvällen

I år kommer själva prisutdelningen att genomföras på samma sätt i som de två senaste åren för att inte göra ceremonin alltför utdragen tidsmässigt.

– Vi kommer bara att plocka fram er som i totaltabellerna placerat er på pallplats upp på scenen – dvs vinnare, tvåor och treor i respektive förarklass och respektive serie. Eftersom att vi i år har två serier: Sommar-, och SverigeSerie så blir det ändå nio ”pallar” som ska komma upp inklusive Juniorer och Seniorer.

Platserna fyra till tio, dvs alla ni som sedemera ska få medaljer för era bedrifter kommer att läsas upp från scenen och få ta emot allas välförtjänta applåder, men sedan är ni själva ansvariga för att maila in till Thorsells Reklam (info@thorsellsreklam.se) senast 15 november för att få era medaljer skickade med posten.

– Har ni placerat er Topp 10 i mer än en serie så har ni bara rätt till en uppsättning medaljer, förare och CoDriver. 

Vi kommer också att inrikta oss på att inte prata med alla utan att fokusera på att i huvudsak prata med alla vinnare uppe på scenen.

Efter avslutad prisceremoni och fördelning av pokaler så gör vi lottningen av prisbordet offentligt och direkt från scenen under överinseende av alla.

Till slut gör vi den sedvanliga offentliga omröstningen om det prestigefulla priset ”Årets Arrangör”, så fundera redan nu på vem du vill ska vinna det priset.

Välkomna till ett riktigt fint avslutningsarrangemang på ännu en fantastisk VOC Mekonomen Rallysäsong.

/ Roger & Lotta med organisation