Nyheter

Middag och prisceremoni med stil på Elite Stadshotellet

2023 08 31

Efter årets finaltävling i Eskilstuna flyttar vi oss in till Eskilstuna centrum och Elite Stadshotell beläget på Hamngatan 11, en fest anordnad i nära samarbete med vår sponsor Släpcenter. Där blir det traditionell middag och prisceremoni under extra festliga former. Adam Myllylä som driver jättestora Youtubekanalen ”KulPåHjul” och hans gäng kommer att finnas med på plats och agera prisutdelare. Räkna med upptåg.

Vårt prisbord ska fördelas. I år har vi den fantastiska situationen att vinnare i A, B och C alla går hem med var sin släpvagn – tack Släpcenter för den fantastiska vinnarpriserna. Som vanligt lottas sedan resten av prisbordet, som sig bör i en breddklass, i huvudsak ut bland Topp-10 i respektive klass: A-B-C och Junior. I sedvanlig ordning så måste man vara där för att ta emot sitt pris, annars går det lottade priset vidare till någon annan. Spännande upplösning på ytterligare en spännande säsong i VOC Mekonomen Rally!

VOC Mekonomen Rallys säsong avslutas med final för klassens SverigeSerie i EMK Kannan, Eskilstuna. På kvällen efter träffas vi alla i vanlig ordning för middag och prisutdelning för årets SverigeSerie, i år i nära samarbete med vår sponsor Släpcenter.

Evenemanget hålls i mysiga lokaler på Elite Stadshotellet som ligger på Hamngatan 11 i Eskilstuna centrum. Bar finns tillgänglig hela kvällen.

Lapplisorna är på hugget i Eskilstuna, av den anledningen så ordnas släpparkering på Släpcenter.

Dörrarna på Elite Stadshotellet öppnas 18:00 och bara en halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, så se helt enkelt 18:00 som en gemensam TK-in för alla! Det är ingen bordsplacering så ett bra tips till er som vill sitta tillsammans är att försöka anlända tillsammans.

OBS! Vill ni komma MÅSTE ni anmäla er senast torsdag 14 september till info@slapcenter.se Anmälan är bindande.

Anmäl er i tid för att underlätta vår planering.

Om ni har någon matallergi eller behov av specialkost så måste ni ange detta redan i er anmälan så att köket kan planera.

Betalning sker Betalning via Swish till Frederick Eckhardt 070-699 5884. Vill man ha faktura till sitt företag mailar man till info@slapcenter.se

Eventuella frågor lämnas bäst på mail info@slapcenter.se i brådskade fall på telefon, Frederik Eckhardt 070-699 58 84. 

Lite mer om kvällen 

Adam Myllylä Youtuber, carfluencer och webbkändis blir prisutdelare för årets SverigeSerie.

Adam Myllylä Youtuber, carfluencer och webbkändis blir prisutdelare för årets SverigeSerie.

Det serveras en festlig grillbuffé samt kaffe och godbit. Allt för bara 365:- per person inklusive en dryck. 

Med på plats kommer som annonserats tidigare Adam Myllylä, ofta kallad Sverige största carfluencer med Youtubekanalen KulPåHjul som har över 100 000 prenumeranter att vara. Som en i VOC-gänget kallar vi gärna Adam för klassens egna YouTuber. Adam kommer att agera prisutdelare och med hans gäng på plats så ska vi nog räkna med en del upptåg. Om allt går i lås så ska vi också dela ut ett specialpris kopplat till Adam och hans gäng under kvällen till någon som är där.

En härlig och händelserik kväll, med en härlig meny på ett riktigt stiligt och mysigt ställe till ett riktigt bra pris – precis som det ska vara då landets största rallyklass hyllar årets fantastiska prestationer.

Lite finstilt: Vi kommer bara att plocka fram er som i totaltabellerna placerat er på pallplats – dvs vinnare, tvåor och treor i respektive förarklass.

Platserna fyra till tio publiceras här på vår hemsida men sedan är ni själva ansvariga för att maila in till oss (vocsverige@gmail.com) senast 1 november för att få era medaljer skickade med posten. Har ni placerat er Topp 10 i mer än en serie och cup, dvs både i förarklass och som senior, så har ni bara rätt till en uppsättning medaljer, förare och CoDriver. 

Vi kommer också att inrikta oss på att inte prata med alla utan att fokusera på att i huvudsak prata med alla vinnare eller någon som utmärkt sig på annat sätt framme på scenen.

Efter avslutad prisceremoni och fördelning av pokaler så fördelar vi klassens prisbord. För att spara tid så kommer detta att ”förlottas” så att vi bara presenterar vinnarna från scenen, detta för att spara tid och ge alla tid att prata och umgås.

Till slut gör vi den sedvanliga offentliga omröstningen om det prestigefulla priset ”Årets Arrangör”, så fundera redan nu på vem du vill ska vinna det priset.

Specialerbjudande på boende 

Vill ni göra det maximalt lyxigt och enkelt för er själva så erbjuder Elite Stadshotell också ett specialpris på boende för oss i klassen: 1090:-/natt för ett enkelrum och 1 290:-/natt för ett dubbelrum. Använd bokningslänken här VOC-2023 för att boka. Och! Du måste boka senast 11 september för att specialpriset ska gälla.

Välkomna till ett riktigt fint avslutningsarrangemang på ännu en fantastisk rallysäsong signerad VOC Mekonomen Rally.

/ Roger&Lotta med organisation i samarbete med Släpcenter, Eskilstuna.