Nyheter

Prisceremoni med stil i Örebros ståtliga Konserthus

2018 09 25

KonserthusetWEBB

Efter årets finaltävling Rikspokalen i Örebro flyttar vi oss snabbt in till Örebro centrum och till Konserthuset. Där blir det traditionell middag och prisceremoni under festliga former. Vårt prisbord ska fördelas. Som vanligt lottas detta som sig bör i en breddklass i huvudsak ut bland Topp-10 i respektive klass: A-B-C och Junior. I sedvanlig ordning så måste man vara där för att ta emot sitt pris, annars går det lottade priset vidare till någon annan. Spännande upplösning på en ytterligare en fantastiskt spännande säsong i VOC Mekonomen Rally!

VOC Mekonomen Rallys säsong avslutas som alla vet med final för klassens SverigeSerie i Rikspokalen, Örebro. Och på kvällen därefter träffas vi alla för middag och prisutdelning för klassens alla nationella serier: SverigeSerien, SommarSerien och VinterSerien.

Anmälan SENAST söndag 30 september, klockan 21:00

Årets middag och prisceremoni och håller vi på Örebros Konserthus, bara runt hörnet från Ritz där vi varit de senast åren. Som en bonus kommer vi också att kunna bjuda alla som vi fortsatta att fira natten lång på fribiljetter till Ritz.

Dörrarna på Konserthuset öppnas 18:00 och bara en halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Även om vi vet att det blir tufft för några av oss att hinna från tävlingen, se helt enkelt 18:00 som en TK-in för alla! Konserthuset ligger på Fabriksgatan 2 inne i centrala Örebro. Det är ingen bordsplacering så ett tips till er som vill sitta tillsammans är att försöka anlända tillsammans.

OBS! Vill ni komma MÅSTE ni anmäla er senast söndag 30 september, klockan 21:00 på länken här:

 

> Anmälan till VOC Mekonomen Rallys middag och prisutdelning 2018

 

NOT: Föredrar ni ett fiskalternativ eller om ni har någon matallergi så måste ni ange detta redan i er anmälan så att köket kan planera. 

Eftersom att vi klassansvariga reser till finaltävlingen är det omöjligt att hantera efteranmälningar. Vill ni komma MÅSTE ni anmäla er allra senast söndag kväll men gärna förstås tidigare (omgående!) för att kunna garanteras plats. Vi har bara 100 platser så vänta inte med att anmäla er.

Det serveras en festlig grillbuffé med BBQ glaserad Karré, Grillad Kycklingklubba, Vitlökskräm med mynta, Coleslaw, Örtrostad potatis, Tomatsallad med parmesan, Skottsallad, Surdegsbröd med gräslöksfärskost. Avslutas med en dessert bestående av Mörk chokladkräm med Hallonkompott och Havrecrunch och Kaffe. En dryck, dvs ett glas vin eller en öl eller alkoholfritt alternativ ingår också. Allt för bara 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén. 

En härlig festmeny på ett riktigt stiligt ställe till ett riktigt bra pris, precis som det ska vara då landets största rallyklass firar av årets säsong och årets fantastiska prestationer.

BONUS TILL ALLA: När prisutdelningen är klar så kommer ni att kunna få fribiljetter av oss till fashionabla nattklubben Ritz där vi varit och firat de senaste åren. Där kan vi mingla och prata ända fram mot småtimmarna.

Några ord om vår prisceremoni på kvällen

I år kommer själva prisutdelningen att genomföras på samma sätt i som de senaste åren för att inte göra ceremonin alltför seg och utdragen tidsmässigt.

Vi kommer bara att plocka fram er som i totaltabellerna placerat er på pallplats upp på scenen – dvs vinnare, tvåor och treor i respektive förarklass och respektive serie. Eftersom att vi i år har tre serier: Sommar-, Vinter- och SverigeSerie så blir det ändå 13 ”pallar” som ska komma upp inklusive Juniorer och Seniorer.

Platserna fyra till tio, dvs alla ni som sedemera ska få medaljer för era bedrifter kommer vi att läsas upp från scenen och få ta emot allas välförtjänta applåder, men sedan är ni själva ansvariga för att maila in till Thorsells Reklam (info@thorsellsreklam.se) senast 15 november för att få era medaljer skickade med posten.

Har ni placerat er Topp 10 i mer än en serie så har ni bara rätt till en uppsättning medaljer, förare och CoDriver. 

Vi kommer också att inrikta oss på att inte prata med alla utan att fokusera på att i huvudsak prata med alla vinnare eller någon som utmärkt sig på annat sätt framme på scenen.

Efter avslutad prisceremoni och fördelning av pokaler så gör vi lottningen av prisbordet offentligt och direkt från scenen under överinseende av alla.

Till slut gör vi den sedvanliga offentliga omröstningen om det prestigefulla priset ”Årets Arrangör”, så fundera redan nu på vem du vill ska vinna det priset.

Välkomna till ett riktigt fint avslutningsarrangemang på ännu en fantastisk rallysäsong signerad VOC Mekonomen Rally.

/ Roger & Lotta med organisation