Nyheter

Klassens ”egna” Youtuber Adam Myllylä blir prisutdelare för årets SverigeSerie

2023 04 21

Adam Myllylä Youtuber, carfluencer och webbkändis blir prisutdelare för årets SverigeSerie.

Adam Myllylä Youtuber, carfluencer och webbkändis blir prisutdelare för årets SverigeSerie.

Adam Myllylä behöver egentligen ingen presentation. Men för er som ännu inte har koll på Adam så kallas han ofta för Sveriges största carfluencer. Med sin uppskattade Youtubekanal ”KulPåHjul” är han ett begrepp på nätet med mer än 100 000 prenumeranter och ännu fler tittare på enskilda avsnitt. Adam har också hunnit ses av miljonpublik på SVT i ”En mot Sverige”. I fjol breddade Adam sitt Youtubekanal med rally. Självklart valde han VOC, landets största instegsklass som sin och sin kanals arena. Vi kan nu glatt släppa nyheten att det inte bara är prisbordet för SverigeSerien som kommer att vara något alldeles extra på vår årsavslutning i höst. Även själva festen kommer att vara ett ”extra allt” med Adam som prisutdelare och även deltagande under tävlingsdagen. Att det i sin tur kommer att leda till diverse upptåg är nog snarast en självklarhet.

VOC Mekonomen Rally är sedan decennier Sveriges största instegsklass i Rally. Därför var det naturligt att Adam Myllylä valde just VOC då det var dags för Youtubern att bredda innehållet i sin kanal till att också omfatta rally.

– Adam driver en kanal som är precis det den heter: Kul på hjul. Där blandar han och hans team allt möjligt som har med motorer att göra. Nästan bara bilar men även lite motorcykel emellanåt. Drifting, Folkrace, Rally och Racing. Tävlande och uppvisningar. Mekande, styling, billjud och tester. Ja allt man kan tänka sig. Kolla gärna in hans kanal på Youtube, sök på KulPåHjul så kommer du rätt, säger klassansvarig Roger Fransson.

Träffa Youtuber/Carfluencer Adam på vår SverigeSerie-final i höst.

– KulPåHjul-gänget kommer att vara med på SverigeSeriens final i höst. Planen är att de kör förbil i tävlingen med sin egen VOC, finns med i depån under dagen och sedan förstås på festen på kvällen där Adam också kommer att agera prisutdelare. Jättekul tycker vi. Extra krydda är att det planeras en tävling på KulPåHjuls kanal under sommaren där vinnaren kan vinna att få åka med Adam i förbilen.

Mer kanske redan händer långt innan finalen?

– Finalen är klar och bokad men det stänger inte för att det kan hända mer kopplat till KulPåHjul redan under den pågående säsongen. Stay-tuned för mer information som det brukar heta.