Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(280) Lars Olsson
Thu, 6 March 2014 22:41:17
email

Mig veterligen är det bara försvarsmakten som kan beställa dåligt väder, skämt åsido.. Ett illa tyglat humör från min sida, sorry!

(279) Roger Fransson
Thu, 6 March 2014 22:27:18
email

Angående inställt i Lima...

Lars, jag hoppas du förstår situationen. Det var inget lätt beslut för Lima att ställa in med så kort varsel, allt såg bra ut så sent som i morse.

Jag vet inte vilka kontakter du har, men jag känner ingen som kan styra över vädret.

Själv är jag och mitt team i Sundsvall, halvägs till Lima, lika besvikna som alla andra.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(278) Lars Olsson
Thu, 6 March 2014 21:53:57
email

De som redan är påväg då? Eller dom som fortfarande använder blankett? Jag blir så trött, ******* ***** *********.


(277) putte
Thu, 6 March 2014 21:33:52
email

Ja lima är inställt. Det har varit 7+ och regn idag. Vägarna håller inte.

(276) Kent Ola
Thu, 6 March 2014 21:31:49
email

Lima är inställt!,,,

(275) Pelle
Thu, 6 March 2014 21:23:51
email

Rykten säger att Lima är inställt.? Någon här som kan bekräfta att de stämmer?

(274) Roger Fransson
Wed, 5 March 2014 10:51:08
email

Viktig information inför SverigeSerien i Lima till helgen...

DÄCKBEGRÄNSNING: För att ge alla möjlighet att nu i slutet av vintersäsongen använda de begagnade däck man har tillgängliga, så väljer vi att avstå den sedan tidigare aviserade däckbegränsningen. Därför kommer inte heller någon däckmärkning att äga rum.

SPONSORDEKALER: Nya utökade dekaler med SverigeSeriens sponsorer kommer att finnas i anslutning till anmälan. Dessa dekaler ska monteras längst fram, längst ner på vår vita bakgrund på höger och vänster framdörr. OBS! Ta endast två dekaler, annars räcker inte dekalerna till alla!

I anslutning till anmälan finns också ett mindre antal gula dekaler med klasslogotypen tillgängliga för er som saknar eller har blekta dekaler. Dessa dekaler ska sitta längst upp på respektive framdörr samt i mitten på den vita streamern i framrutans överkant. OBS! Tänk på dina "klasskompisar", ta inte fler dekaler än du behöver!

Denna information kommer också att gå ut vi mail till samtliga förare.

/ VOC Mekonomen Rally

(273) Carleric Johansson
Mon, 3 March 2014 15:42:16
email

Grattis alla som tävlar i VOC Mekonomen Rally! Sett till antalet starter/anmälda i vinterns tävlingar är VOC den stora vinnaren. Originalarna har gjort c:a 250 starter. I och för sig är 2WD större som samlingsklass med 320 starter. Men i 2WD ingår även Grupp N (både N1 och N2), nya R2 och Nat Spec2WD. Och tar man bort dem försvinner uppemot 100 starter. Så Grupp H blir ”bara” tvåa i vinterlistan. På tredje plats kommer Grupp E samt norrländska Ekonomi med c:a 150 starter, 4WD (alla sorter) med c:a 125 starter och Vet/Ap K med uppemot 80 starter. Omtalade Grupp F finns knappt. Har bara hittat några enstaka bilar/starter. Obs - siffrorna är inte exakta eftersom arrangörernas resultatlistor är inte alltid särredovisar klasserna. Och jag ska inte svära på att jag hittat alla körda tävlingar. Men trenden är klar. (Jag har tagit med SM och kommande tävling i Lima men inte Svenska Rallyt).
Lycka till alla ni som startar i Lima till helgen!

(272) Janne Carlson
Mon, 3 March 2014 10:54:29
email

Johan
Kontakta Jonas på JB Engine.
Han kan säkert hjälpa dej
mvh
Janne Carlson
VOC Tekniker
VOC Mekonomen Rally

(271) Rally harry
Sun, 2 March 2014 22:50:54
email

66st voc mekonomen i detta nu till lima!! Fränt som fan :)


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha