Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(356) Ingemar Månsson
Fri, 4 April 2014 19:32:37
email

Hej
Har mailat Fredrik och vocsverige gmail om att jag behöver dom 2 "nya" dekaler som skall sitta nere på dörren och 2st ersättare för solblekta Mekonomen men har inte får svar. Sista mailet skickade jag 26/3.
MVH Ingemar

(355) Fredrik
Fri, 4 April 2014 18:32:11
url  email

Ang. uttalanden från oss i organisationen här i gästboken.

Jag måste börja med att uttrycka en viss förståelse för att du är tveksam. När man ser alla felaktigheter som skrivits på olika forum måste man dra åt sig öronen lite. Dessa felaktigheter/osanningar har i synnerhet förekommit i den facebookgrupp som som drivs av personer som är adjungerade till RU där en väldigt ful smutskastningskampanj gentemot Roger som person drivits.

Jag kan lugna dig och försäkra att det som uttalas från officiellt håll i denna gästbok är faktabaserad information och om vi säger att någon (oavsett position) har agerat på ett visst sätt så finns det såklart noggrant dokumenterat.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(354) Andreas Liljeberg
Fri, 4 April 2014 18:19:38
url  email

Bästa Arrangör 2.
Jag kan bara spekulera i de frågeställningar du lyfter men:

"SBFs företrädare": Jag tänker att det inte är intressant vilken individ som gör något när man agerar genom SBF. Jag tror de flesta som uttrycket sig generellt är av åsikten att om vi inte pekar på enskilda individer är det lättare att bibehålla en konstruktiv diskussion. Motsatsen riskerat att försätta en enskild i försvarställning och det leder sällan till något positivt. Agerar någon från förbundet felaktigt är det väl bra om förbundet självt kan ta hand om det? Dessutom är det ju så att kritiken inte brukar bli nådig från vissa håll om man namnger.

"Kastas rätt mycket skit": Vet inte om jag håller med. Det är enskilda medlemmar i förbundet som uttrycker sin åsikt. Detta är i mina ögon inte bara en rättighet, det är också en skyldighet. Hur ska annars de förtroendevalda veta om de arbetar för sina medlemmar? Jag har inte sett mycket av några direkta osakliga angrepp här att tala om - särskilt inte på senaste tiden.

"Förbundsanmälan eller stämning": Tror de flesta håller med om att detta är en ytterst olycklig väg att vandra. På inget sätt tror jag att det kan leda till något konstruktivt. Vad jag tror de flesta vill är att lösa allt detta med dialog och hitta ett hållbart sätt att fortsätta med den här klassen. I alla fall de flesta som skriver här - särskilt med sitt namn öppet.

/Andreas

(353) claes erik
Fri, 4 April 2014 18:05:15
email

Arr 1--2 lr vad ni nu heter....? Var era namn svåra o stava lr fattades tangenter på skriv- -plattan,, vore lättare om..man/ ni skrev ut era namn...

(352) Arrangör 2
Fri, 4 April 2014 16:41:14
email

Har läst några sidor här i gästboken.
Något som slår mig, är att det ganska, både från anonyma som från officiellt Voc, hävdar att "SBFs" företrädare gör både det ena och det andra mot er...
Men vilka är dessa Sbf-företrädare?
Är det RU, Förbundsstyrelsen, SGA:erna, anställda tjänstemän eller SBF i allmänhet??
Det kastas rätt mycket skit på dessa "företrädare" vilka det nu är, så försöker ni göra en "Bush" att alla som inte är med er, är emot er...
Bilda då ett eget förbund och kör era egna tävlingar, så får ni bestämma precis så det passar er.
Om någon inom Sbf-organisationen begått felaktigheter, men ta då förbundsanmäl dessa eller stäm förbundet så detta 12 månader långa tjafs får ett slut! Suck...

(351) Roger Fransson
Fri, 4 April 2014 15:03:07
email

Vilka regler gäller för en VOC Mekonomen Rallybil tävlande i GrF? ...

Ni är många som ringer, SMS:ar och mailar så jag väljer att svara här.

Jag har försökt att nå Magnus Månsson, RU:s ordförande både på telefon och mail men inte lyckats få kontakt. Jag vill att han ska bekräfta det han var tydlig med på mötet i måndags:

På vårt möte klargjorde Magnus att när VOC Mekonomen Rallys bilar tävlar i GrF så är det VOC Mekonomen Rallys gällande (sanktionerade) reglemente som gäller, dock inte i sin helhet. Det är inte helt klart vilka andra av våra regler som inte skulle gälla om våra bilar skulle tävla i GrF...

Jag påpekade att det inte är så det står i SBF´s skrivning kring GrF och VOC. Där säger man att det är GrF´s reglemente som gäller, men att bilar som tävlat i vår klass tidigare får tävla även i GrF trots att de egentligen hör hemma i en annan bilklass. Jag är osäker på om jag lyckades få Magnus att förstå detta.

Återkommer så snart jag fått en tydligt bekräftelse av Magnus i frågorna.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(350) claeserik
Fri, 4 April 2014 08:19:23
email

Ja Du, det är ganska patetiskt igentligen,,,då har dom tagit för stor tugga av en smörgår som dom INTE kan svälja lr smälta,,o som sagt tolkar det dom läser lr hör som F-n läser Bibeln ....

(349) Andreas Liljeberg
Thu, 3 April 2014 18:37:57
url  email

Grattis VOC-Sverige!

MaxSport i Sverige har nu ett lager med "VOC-däck" för leverans. Priset för däcket är 970 kr (inkl. moms) och har med utmärkt betyg testats av vår alldeles egen Niklas Carlson.

Under 2014 kommer MaxSport leverera däck med fri frakt till alla tävlingar som ingår i Sommarserien. Utrymmet är begränsat så först till kvarn gäller. Vårt lager ligger nordväst om Stockholm så kommer man behöva däck efter Finland så finns utmärkta möjligheter att svänga förbi och hämta däck på plats där.

Vi vågar påstå att med detta erbjudande är MaxSport det överlägset mest prisvärda rallydäcket på Svenska marknaden. Kika gärna in på vår hemsida för mer information om dimensioner m.m.

Kör hårt i sommar och håll bilen på vägen så får ni ut maximalt av säsongen!

/Andreas

P.s. Erbjudandet gäller så länge jag håller bilen i körbart skick så jag kan vara med och tävla i alla tävlingar. Motsatsen har ju hänt... :)

(348) Tommy
Thu, 3 April 2014 16:56:29
email

Uppklassning
Om det bara bjuds in till en klass, t.ex Grp F så räknar alla uppklassningspoäng avsett om det är en Grp F eller Voc.
Har du en sammanlottad klass där du anger, Voc, Grp F, grp N 0-1400, så räknas uppklassningspoängen i resp. klass. Arrangören måste ange bilklass och förarklass i resultatlista. Så är gängse rutiner hittills i all fall.

(347) Roger Fransson
Thu, 3 April 2014 13:01:25
email

Uppklassningspoäng, Bunke...

Det var en riktigt bra fråga. En helt annan vinkel än förmodligen någon tänkt på. Jag gissar att det är okej, men i det klimat som råder nu av djup otydlighet så törs jag egentligen inte ha en uppfattning.

Måste be dig passa vidare frågan till utkottet...

RY 2.4T säger: Bil ska anmälas i den grupp och/eller klass som bilen enligt tekniska bestämmelser tillhör och som enligt inbjudan ingår i tävlingen.

Om detta inte uppfylls ska man inte få starta. Och om man ändå får starta, får man då uppklassningspoäng? Och kan man ta poäng i en cup? Jag vet helt enkelt inte...

HELT TYDLIGT ÄR: Utskottet MÅSTE förtydliga vad som gäller.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha