Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(416) Marcus Jansson
Sun, 18 May 2014 22:15:59
email

Hallåhallå, tack Götene och ni andra inblandade för en kanontävling igår! Vi började försiktigt på första för och sen öka tempot under dagen. Inför sista sträckan låg vi så bra till som 7a med ungefär 5 sekunder upp till andra platsen i B efter överlägsna ledaren och vi beslöt oss för att försöka iaf då jag som kartläsare minns denna väg som något som passade oss båda i karaktär, tyvärr blev det en snurr i luriga vägbytet i början på sträckan, motivationen försvann med någon växelmiss och dåliga bromspunkter och fruktansvärt dåliga noter från min del som följd, så vi packade och åkte hem väldigt besvikna, såg senare vi kom 9a vilket vi absolut får se som helt okej då vi siktade på övre halvan i B... Mu vet vi att farten är bättre än vi trodde så vi ses i Laxå med nytt självförtroende, mvh kartläsaren i bil 56.

(415) Anders Östlund
Sun, 18 May 2014 18:14:16
email

Tack till Brage & Sofie Lundmark för hjälpen med batteriet till intercomen.

Hälsningar från Ingvar & Anders

(414) Andreas Liljeberg
Sat, 17 May 2014 22:15:59
email

Tack Götene MK för en utmärkt tävling, bra väder lyckades ni ordna med också - imponerande.

På väg hem i bilen snickrade jag ihop ett litet reportage med in-car filmer. Mycket nöje.
http://www.liljeberg.biz/rallychallenge/html/gotenerundan.html

/Andreas

(413) Roger Fransson
Thu, 15 May 2014 14:42:07
email

Sponsordekal, Pelle och andra...

Den är uppdatarad så det behövs nya. Kommar att finnas på plats vid alla SverigeSerie och SommarSerie tävlingar.

Ska ni inte köra serierna men vill ha den ändå är det förstås väldigt välkommet. Skicka bara in ett mail till allmänna mailen vocsverige@gmail.com och skriv SPONSORDEKAL i rubrikraden och er adress så skickar vi.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(412) Pelle
Thu, 15 May 2014 12:45:21
email

Har det blivit någon uppdatering på sponsordekalen som ska sitta på dörren? eller är det fortfarande sponsordekalen som man fick vid tävlingen i Sundsvall som gäller?

(411) Fredrik Jansson
Wed, 14 May 2014 21:16:07
email

Efterlyser KARTLÄSARE till götene på lördag om nån vet nån duktig som e sugen.. 0730572262

(410) Roger Fransson
Sun, 11 May 2014 21:48:31
email

SverigeSeriens sponsordekaler i Götene...

Dekalerna finns redan på plats och kommer att ligga plockade och färdiga tillsammans med tävlingens/arrangörens egna sponsorer är det meningen.

Håll ögonen öppna i anmälan för eventuella förändringar.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(409) Andreas
Sun, 11 May 2014 16:06:20
email

Hej,
Utökar Christers fråga angående om dekalerna som skall sitta på dörren: Kommer dom finnas i anmälan eller vart finner vi dom?

Tack på förhand, syns på lördag!

(408) Roger Fransson
Sun, 11 May 2014 15:45:01
email

Anmälan till Götene,

Visst har alla noterat att det är sista dagen att anmäla sig till Götene idag.

Härligt rally. Grymma vägar!

Vi ses!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(407) Roger Fransson
Sun, 11 May 2014 15:41:12
email

Nordic West Euro Cup, Linus...

I allra högsta grad en del av VOC! Och helt uppdaterad tabell ligger under TÄVLINGAR här på sajten.

Kanske har du bara hittat länken NWEC 2013 som ligger längst upp till höger (tillsammans med SverigeSerie 2013). Den länken är arkiv för intresserade.

Scrolla bara ner på sidan så hittar du både kalender och tabell.

Har däremot inte hunnit med reportage den här vecka efter förra helgens tävling, det har hänt en del annat i veckan, hoppas kunna berätta snart vad :-)

Men har fått lite material. Och det kommer

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha