Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(360) Andreas Liljeberg
Fri, 4 April 2014 21:13:40
url  email

Arrangör 2 mfl.
Vill förtydliga min sista mening. Den var INTE menad som en syrlig kommentar för att du och vissa andra väljer anonymitet. Det finns ibland skäl till det. Jag har full förståelse för att man som arrangör inte vill hänga ut sin klubb i senaste tidens infekterade diskussion. Oavsett vad man har för åsikt.

Tycker personligen att ett anonymt sakligt inlägg är bättre än inget alls. Problemet uppstår när man använder anonymitet för att idka personangrepp eller på liknande sätt förstöra debattklimatet.

Hoppas du inte tyckte jag var oförskämd. Var inte menat så men insåg att det lätt kunde uppfattas så - det ständiga problemet med det skrivna ordet.

/A

(359) Johnny Söderlund
Fri, 4 April 2014 20:16:00
email

Tack för svar Fredrik.
Får väl kanske bli en VOC då.
Någon 240 till salu kanske ?
johnny.soderlund@swemco.se

(358) Fredrik
Fri, 4 April 2014 20:02:18
url  email

VOC och framtiden Johnny - Du behöver inte vara orolig, klassen har funnits i 25 år och den kommer att finnas kvar ett bra tag till! Vi har sanktion i tre år och innan den gått ut så ska nog alla frågetecken som nu finns vara lösta. Som du ser är årets SverigeSerie och Nordic West Euro Cup klara och Sommarserien är i det närmaste klar (bara detaljer återstår)så vi jobbar på som vanligt och funderar redan över nästa utvecklingssteg där vi har ungdomarna i åtanke. Mer om detta berättar vi förhopningsvis i slutet av årets säsong.

Ingemar - De dekalbeställningar som inkommit t.o.m. 23/3 har behandlats och skickades ut 26/3 (Se Rogers inlägg här i gästboken). MEN, du har ju beställt en gång tidigare (Jag hittar inte det mailet men det spelar ingen roll för nu har vi alla uppgifter) Jag vet inte vad som felat med din första beställning men beklagar att att du inte fått dina dekaler. De kommer i nästa utskick! Roger är på hockey och har en rallyfri fredagskväll (jo, det är faktiskt sant) så ikväll kan jag inte kontrollera när nästa utskick går iväg men lovar att höra av mig då jag vet mer.

Jag kan passa på att tipsa alla som ska beställa dekaler att göra som Ingemar gjort, passa på att beställa även de små dörrdekalerna med SverigeSeriens sponsorer som stöttar och hjälper oss alla att kunna ha kul ute i rallyskogen. Föredömligt Ingemar!

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(357) Johnny Söderlund
Fri, 4 April 2014 19:33:32
email

Hej
Om man har tänkt komma igång med lite rally igen,törs man prova med VOC eller ska man satsa på nåt annat ?
Tänkte även att dottern ska åka ungdomsrally snart.
Vad händer med allt tjafs.

(356) Ingemar Månsson
Fri, 4 April 2014 19:32:37
email

Hej
Har mailat Fredrik och vocsverige gmail om att jag behöver dom 2 "nya" dekaler som skall sitta nere på dörren och 2st ersättare för solblekta Mekonomen men har inte får svar. Sista mailet skickade jag 26/3.
MVH Ingemar

(355) Fredrik
Fri, 4 April 2014 18:32:11
url  email

Ang. uttalanden från oss i organisationen här i gästboken.

Jag måste börja med att uttrycka en viss förståelse för att du är tveksam. När man ser alla felaktigheter som skrivits på olika forum måste man dra åt sig öronen lite. Dessa felaktigheter/osanningar har i synnerhet förekommit i den facebookgrupp som som drivs av personer som är adjungerade till RU där en väldigt ful smutskastningskampanj gentemot Roger som person drivits.

Jag kan lugna dig och försäkra att det som uttalas från officiellt håll i denna gästbok är faktabaserad information och om vi säger att någon (oavsett position) har agerat på ett visst sätt så finns det såklart noggrant dokumenterat.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(354) Andreas Liljeberg
Fri, 4 April 2014 18:19:38
url  email

Bästa Arrangör 2.
Jag kan bara spekulera i de frågeställningar du lyfter men:

"SBFs företrädare": Jag tänker att det inte är intressant vilken individ som gör något när man agerar genom SBF. Jag tror de flesta som uttrycket sig generellt är av åsikten att om vi inte pekar på enskilda individer är det lättare att bibehålla en konstruktiv diskussion. Motsatsen riskerat att försätta en enskild i försvarställning och det leder sällan till något positivt. Agerar någon från förbundet felaktigt är det väl bra om förbundet självt kan ta hand om det? Dessutom är det ju så att kritiken inte brukar bli nådig från vissa håll om man namnger.

"Kastas rätt mycket skit": Vet inte om jag håller med. Det är enskilda medlemmar i förbundet som uttrycker sin åsikt. Detta är i mina ögon inte bara en rättighet, det är också en skyldighet. Hur ska annars de förtroendevalda veta om de arbetar för sina medlemmar? Jag har inte sett mycket av några direkta osakliga angrepp här att tala om - särskilt inte på senaste tiden.

"Förbundsanmälan eller stämning": Tror de flesta håller med om att detta är en ytterst olycklig väg att vandra. På inget sätt tror jag att det kan leda till något konstruktivt. Vad jag tror de flesta vill är att lösa allt detta med dialog och hitta ett hållbart sätt att fortsätta med den här klassen. I alla fall de flesta som skriver här - särskilt med sitt namn öppet.

/Andreas

(353) claes erik
Fri, 4 April 2014 18:05:15
email

Arr 1--2 lr vad ni nu heter....? Var era namn svåra o stava lr fattades tangenter på skriv- -plattan,, vore lättare om..man/ ni skrev ut era namn...

(352) Arrangör 2
Fri, 4 April 2014 16:41:14
email

Har läst några sidor här i gästboken.
Något som slår mig, är att det ganska, både från anonyma som från officiellt Voc, hävdar att "SBFs" företrädare gör både det ena och det andra mot er...
Men vilka är dessa Sbf-företrädare?
Är det RU, Förbundsstyrelsen, SGA:erna, anställda tjänstemän eller SBF i allmänhet??
Det kastas rätt mycket skit på dessa "företrädare" vilka det nu är, så försöker ni göra en "Bush" att alla som inte är med er, är emot er...
Bilda då ett eget förbund och kör era egna tävlingar, så får ni bestämma precis så det passar er.
Om någon inom Sbf-organisationen begått felaktigheter, men ta då förbundsanmäl dessa eller stäm förbundet så detta 12 månader långa tjafs får ett slut! Suck...

(351) Roger Fransson
Fri, 4 April 2014 15:03:07
email

Vilka regler gäller för en VOC Mekonomen Rallybil tävlande i GrF? ...

Ni är många som ringer, SMS:ar och mailar så jag väljer att svara här.

Jag har försökt att nå Magnus Månsson, RU:s ordförande både på telefon och mail men inte lyckats få kontakt. Jag vill att han ska bekräfta det han var tydlig med på mötet i måndags:

På vårt möte klargjorde Magnus att när VOC Mekonomen Rallys bilar tävlar i GrF så är det VOC Mekonomen Rallys gällande (sanktionerade) reglemente som gäller, dock inte i sin helhet. Det är inte helt klart vilka andra av våra regler som inte skulle gälla om våra bilar skulle tävla i GrF...

Jag påpekade att det inte är så det står i SBF´s skrivning kring GrF och VOC. Där säger man att det är GrF´s reglemente som gäller, men att bilar som tävlat i vår klass tidigare får tävla även i GrF trots att de egentligen hör hemma i en annan bilklass. Jag är osäker på om jag lyckades få Magnus att förstå detta.

Återkommer så snart jag fått en tydligt bekräftelse av Magnus i frågorna.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha