Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(380) Roger Fransson
Thu, 10 April 2014 13:16:58
email

Hjälmar i Finland...

Eftersom att detta är i september och drygt fem månader bort så står detta inte högst på min tämligen späckade "att-göra-lista".

Men jag ska skicka ett mail till dem också och fråga. Återkommer.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(379) Rickard
Thu, 10 April 2014 13:10:11
email

Tjena Roger! Hjälmar och giltighets tider. Hur har vi det med dessa problem i Finland i höst??

(378) Roger Fransson
Thu, 10 April 2014 08:46:31
email

Hjälmar och utlandstävling...

Blev uppmärksammad på ett möjligt problem för er som använder Peltor G78 och ska tävla utomlands. Dennas internationella godkännade gick ut vid årsskiftet.

I Sverige har vi dispens att använda den tom 2018, men jag vet inte hur man ser på den i andra länder.

Har ställt frågan till Tyskland men ni som ska tävla redan i Danmark måste kolla själva med tävlingen, jag har tyvärr inte tid och möjlighet att ta detta:

Kontaktperson för oss:
Rune Pedersen
Mail: runep7@hotmail.com

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(377) Peter Sivtoft
Wed, 9 April 2014 11:16:21
email

I södra heter klassen D1 och där slås bl.a. Voc och grupp f ihop till en klass.

(376) Martin
Wed, 9 April 2014 05:52:17
email

Kristoffer/Simon
Vad säger södras respektive Smålands dm regler,vilken klass får poäng i dm?

(375) Kristoffer Karlsson
Tue, 8 April 2014 22:11:12
email

Simon: Jo det vet jag men Ljungbys tävling ingår ju ändå i Ssrc som bjuder in Voc Mekonomen Rally till cupen. Jag tycker bara att det är konstigt att de inte kan ha ett enhetligta regler gällandes bilklasser för Södras och Smålands Bf.. Sen vad dom döper klassen till är inte så noga. Trams på hög nivå..

(374) Johan Löfgren
Tue, 8 April 2014 19:40:29
email

Tack för ett bra svar Roger, ville bara belysa våra norrlands problem. Men jag och NMS Boden ser fram emot en fin vinterserie framöver.
/ Johan

(373) simon
Tue, 8 April 2014 19:02:05
email

Kristoffer

Simrishamn och kongen går under södras bf regler. Ljungby går under smålands Bf regler.

(372) Arrangör
Tue, 8 April 2014 16:19:58
email

Varför i hela h.....e kan arrangörerna ej bjuda in både grF samt VOC???? Jag kan dä bara se en enda anledning till detta. SBF och vissa arrangörer som kom pä kant med er i somras har helt enkelt skapat regler för att kunna sätta sig på er och sätta sin egen agenda i och med detta, sån jävla sandlådenivå så det saknar motstycke.

Jag föreslår att ni vocare mangrant bojkottar dessa arrangörer som bara bjuder in grF till sina tävlingar för att sätta sig på er. Så kan dom leka själva i sin sandlåda med bästisen SBF.

Ni och erat deltagande som klass gör skillnad mellan ett + eller - resultat för dessa arrangörer, så sluta be om ursåkt (det har ni redan gjort tillräckligt många gånger )och sätt istället hårt mot hårt mot dessa.

(371) Kristoffer Karlsson
Tue, 8 April 2014 11:56:56
email

Kan bara hålla med dig Roger!!
Rätt så intressant här nere i södra Sverige.. SSRC har med Voc Mekonomen rally i sitt regelverk, och även deltävling 1 (Simrishamn) och deltävling 2 (Kristianstad) bjuder in Voc Mekonomen Rally. Men inte deltävling 3 (Ljungby), hur får dom ihop det? Intressant att ändra godkända bilklasser i cupen efter två tävlingar..


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha