Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1342)
(452) Kent Larsson
Thu, 29 May 2014 20:26:02
email

Hej!
Någon som kan tipsa om vilka däck man ska på 242 vmr bil :-)
Vi åker nu på Michelin 195/65-15.
Ha det gött alla VMR lövers.

(451) Fredrik
Wed, 28 May 2014 15:22:42
url  email

Det är hög tid att anmäla sig till Dackefejden som går av stapeln 14 juni.

Fem sträckor på totalt drygt fem mil småländsk rallyväg av högsta klass väntar.

OBS!!! Anmälan stänger på Onsdag 4 juni kl. 18.00. Efteranmälan kommer att ej att vara möjlig så se till att anmäla er redan nu! Länkar till anmälan och inbjudan hittar ni under fliken "TÄVLINGAR".

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik


(450) Fredrik
Wed, 28 May 2014 08:39:22
url  email

Magnus - Jag vet inte av någon Co-driver, men kan tipsa om en facebooksida som heter Co-driver akuten där du kan göra ett försök.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(449) Magnus Bengtsson
Tue, 27 May 2014 20:11:17
email

Söker kartläsare till rallytävlingar först och främst södra sverige.

(448) Carleric Johansson
Tue, 27 May 2014 19:59:02
email

Sorry - glömde lägga till att även det mail jag kopierat skickades för drygt ett år sedan, 2013 alltså.
Ha en bra kväll!

(447) Carleric Johansson
Tue, 27 May 2014 18:15:14
email

Apropå gamla meddelanden så hittade jag ett från Dan Järbyn när jag städade i min mailbox för en stund sedan:

"Dan Järbyn den 30 mars 23:43
Kom just hem från en utsökt påskmiddag och med ögonen i kors av trötthet så kom en fundering. Har någon övervägt att arrangera en rallytävling under sma:s vingar ??"

Den dagen stod SBF och rallyutskottet inte högt i kurs...

(446) Fredrik
Tue, 27 May 2014 17:47:53
url  email

Jag kan i egenskap av webbansvarig för VOC Mekonomen Rally ge insikt i när debatten om dekaler började. Vad gäller anledningen till det hela ställer jag mig lika frågande som Conny Hansson.

Dekaldebatten startade i VOC:s gästbok 11 januari 2013. Alltså redan dagen efter att nyheten om klassens nya huvudpartner och det nya reglementet med gula istället för blå dekaler släpptes.

En bit ner på denna sida finns ett inlägg av någon som kallar sig Niclas Christiansson, vem som gömmer sig bakom detta förmodade alias vet vi inte:

Gamla gästboken sida 121

Vad vi däremot vet är att signaturen Arne som ivrigt hejar på ”Niclas” i nästkommande inlägg är Dan Järbyn. Inlägget skrevs nämligen från samma ip-nummer som annonsen Dan lagt in näst längst ner på denna sida i gästboken:

Gamla gästboken sida 128

Efter kontakt med Dan Järbyn stod det klart att det faktiskt var han som skrivit detta.

/ VOC Mekonomen Rally – Fredrik Andrén

P.S. Detta är ett inlägg som jag länkar till från forumet på MiV p.g.a. att jag inte är så hemma på det forumet och inte klarade av att länka till vår ganla gästbok därifrån. De som är intresserade av vad det handlar om får gärna läsa in sig Svenskt Rally Forum som finns på Motorsport i Värmland

(445) Roger Fransson
Tue, 27 May 2014 15:15:35
email

Öppet brev till Rallyfadder Pierre Ellison...

Finns nu publicerat på Motorsport i Värmland: www.motorsportivarmland.nu/Gastbok_Svenska/gastbok.php

Ber om ursäkt för att mitt inägg är mycket långt. Det blir så när Pierre väljer att attackera på alla fronter.

Trots ett inlägg som förmodligen är MIV:s längsta genom tiderna så har jag ändå hoppat över massor med steg och besynnerligheter som skett. Mycket mer som jag alltså också kan bevisa/belägga.

Hoppas ni orkar läsa och fundera. Det är viktigt för klassen att ni gör det.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(444) Pelle
Tue, 27 May 2014 15:06:13
email

Tack för snabb hantering Fredrik. Fick fakturan ganska omgående. Nu är det bara hoppas att leveransen går lika fort =)

(443) Roger Fransson
Tue, 27 May 2014 10:50:36
email

Angående påhoppet på mig/oss på Motorsport i Värmland...

Fick ett SMS redan sent i går kväll som uppmanade mig att gå in och läsa på MIV. Jag häpnade.

Idag ringer det nästan oavbrutet hos mig. Vilket engagemang! Vilken energi! Vilket stöd! Vilken värme! Vilken härlig klass! TACK!

Jag har alltså sett och läst Förbundstyrelsens rallyfadder Pierre Ellisons inlägg i debatten på Svenskt Rallyforum på Motorsport i Värmland. Ellisons inlägg är i mångt och mycket ett påhopp på mig.

Det kommer att komma ett gemensamt svar från mig och Carleric. Men, jag har också ett jobb att sköta och där är det riktigt hektiskt just nu. Men, svaret kommer...

Vi kommer som vanligt att hålla oss till fakta som vi faktiskt kan bevisa och inte till rykten, skvaller, halvsanningar och rena lögner.

Trots allt som har hänt i den här sorgliga och helt osannolika historien så är fortfarande vår absoluta övertygelse att sanningen alltid segrar till sist. Och att den som står rakryggad i snålblåsten till slut får upprättelse.

Vi har från första dagen velat föra dialog. Förbundet har varit avvisande.

För att få slut på det tråkiga "kriget" som inte har några vinnare så har vi förklarat oss villiga att backa på allt vi kan backa på. Att bortse från alla övergrepp som vi utsatts för under processen. Bortse från att förbundet plagierat inte bara ett utan två av våra reglementen. Bortse från att två klasser tillkommit i strid med förbundets stadgar och regelverk...

Bara förbundet accepterar att dra tillbaka den märkliga och i sig regelvidriga friskrivningen om att vår klass bilar ska kunna tävla i Gr F.

Är inte det en minst sagt rimlig eftergift för förbundet att göra för att låta såpan få ett slut en gång för alla?

Vi vill sätta punkt. Lägga striden bakom oss. Och istället se framåt mot en gemensam framtid för oss och SBF. En framtid i en fred/frid som gagnar alla parter.

Men, det går inte så länge som RU tillåts fortsätta sitt kapningsförsök med ständigt nya stridsåtgärder. Nu toppat av att också styrelsens rallyfadder går på attack.

Snälla styrelse, använd ert mandat, låt detta få ett slut.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha