Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(516) Johan Löfgren
Sat, 5 July 2014 02:07:44
url  email

ÖNBF har tillsammans med arrangören NMS Boden valt att flytta Kanonrundan DM/FM finalen bla till förmån för voc Sverigeserien i Finland till helgen efter, den 4/10.

(515) Roger Fransson
Tue, 1 July 2014 14:01:22
email

Angående avåkningen i Edane i lördags...

Har precis pratat med John som körde bilen som klippte trädet i på SS2 i Rally Edane i lördags. Som ni som briukar läsa här i gästboken vet brukar jag försöka att göra så då olyckan varit framme.

Det har gått efter omständigheterna mycket väl för John. Riktigt läskigt då en stabil björk tar precis i förardörren. Men det har stannat vid ett armbrott, en skada i ansiktet under ögat och tandskada. Han kommer att bli helt återställd.

Gick också bra med Madeleine som är sambo/CoDriver. Mörbultad men inget brutet och fick åka hem redan samma kväll.

John skickar alla en viktig tanke. Ta och se över stolsinfästningar och all annan säkerhetsutrustning. Man kan inte förhindra att olyckor händer men man kan se till att ha förberett sig så bra man bara kan när det händer. Spara aldrig på säkerheten. Fuska aldrig med säkerhetsutrustningen.

John och Madeleines bil var väldigt välbyggd och i gott skick. Det tackar vi alla ödmjukt för just nu.

Vill också skicka en varm eloge till vår VOC Tekniker Kent Larsson och hans son/CoDriver Jesper. De tävlade själva i lördags, hade startnumret efter John och Madeleine och blev därför första bil på plats. Ni agerade föredömligt och jätteproffsigt i en pressad situation. Lyfter på hatten och bugar!

I rally är ju första "försvarslinjen" vid en olycka nästa bil. Då är det tryggt om det kommer ett ekipage som Kent och Jesper. Ni är en heder för klassen och för sporten.

Krya på er John och Madeleine. Vi är många som tänker på er.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(514) Roger Fransson
Mon, 30 June 2014 13:47:35
email

Tack JMK Jämtland, tack Kullings och tack Rönne MK, riktigt bra beslut...

Hoppas alla noterat att vi nu är inbjudna som egen klass på vårt egna reglemente till både JMK Jämtlands tävling LightOn sprinten, till Kullingstrofén och till Rönne MK´s rally Rejmessvängen, mycket bra beslut som vi bugar och tackar för.

Hoppas också att alla ni som funderat på att åka hedrar deras kloka beslut med att också anmäla er.

Kullingstrofén behöver ingen vidare presentation. Det är en riktig kanontävling, SverigeSeriedeltävling för bara något år sedan, välarrangerad och jättefina vägar. Mycket väl värd att köra. Precis allt av detta gäller också Rejmessvängen, också en kanonfin tävling.

Lights On är till formatet en sprint, men förmodligen Sveriges längsta med uppåt 6 mil! specialsträcka. Jättefina sträckor i trakterna av Östersund. Möjlighet att skriva egna noter. Sök på www.jmk.nu och klicka Rally i toppmenyn så hittar ni allt ni behöver.

Så kom igen med era anmälningar!

Jag gissar att kvarvarande deltävlingar i Svenska Rallycupen med detta tar samma kloka beslut som Nyköping, Kullings och Rönne MK nu tagit.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(513) Christopher
Sun, 29 June 2014 15:49:57
url  email

Ni har väl ett bra kamera system i era bilar när ni är ute och sladdar land och rike runt? :)
Alla våra system är beprövade i rallybil utav oss själva(voc, grupp h och 4wd)
Många har hamnat i papperskorgen medans en handfull blev mer än godkända.

Spana in www.RaceCam.se
Givetvis erhåller "vocare" förmånligare priser :)(512) David Arhusiander
Fri, 27 June 2014 15:19:17
url  email

Hej!
Som många av gästbokens läsare vet så bjuder Jämtlands MK nu även in VOC Mekonomen Rally till sin tävling "Light On Sprinten"

Tänkte bara komplettera Erik Perssons inlägg.
"5,5 mil ss på kanonfina rallyvägar för endast 1000:- Fri genomkörning och möjlighet att skriva egna noter.
Dessutom erbjuder Jämtlands MK gratis boende för ekipage som har över 25 mil resväg till tävlingen."

Här nedan är länken till Inbjudan och E-Anmälan.
http://jmk.nu/?action=rally

Hjärtligt Välkomna!

(511) Kent Larsson
Thu, 26 June 2014 19:09:56
email

Nu ligger Rally killingen ute på raceconsulting.
Bara att anmäla sig

(510) Kent Larsson
Thu, 26 June 2014 19:09:53
email

Nu ligger Rally killingen ute på raceconsulting.
Bara att anmäla sig

(509) SMK NYKÖPING
Wed, 25 June 2014 21:58:19
email

Förlängd anmälningstid
)
SMK NYKÖPINGs Gästabudstrofén 5/7 kommer att hålla sin E anmälan öppen på www.resultatservice.com. Efteranmäl er UTAN EXTRA KOSTNAD till och med söndag den 29/6 Kl 20:00

Var med och åk om SMK NYKÖPINGS och Svenska Rallycupens fina prisbord från start!

Välkomna!
(508) Erik Persson
Wed, 25 June 2014 14:12:16
url  email

Jämtlands MK har nu valt att bjuda in även VOC Mekonomen Rally till sin långa rallysprint "Light On Sprinten" som går av stapeln den 19:e Juli i Östersund.

"5,5 mil SS på fina grusvägar
Passa på å kör en tävling med roliga stäckor som den kända I5-stäckan på 1,7 mil som vi kör 2ggr. !!!"

(507) Tobbe
Wed, 25 June 2014 10:48:50
email

SMK Nyköping hade gärna åkt er tävling nu, men har tyvärr planerat annat.
/Tobbe


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha