Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1238)
(418) Roger Fransson
Wed, 21 May 2014 18:13:32
email

Angående VOC och Grupp F, för vilken gång i ordningen vet jag inte...

Tävlingssäsongen är i full gång och ni är jättemånga som hör av er i mail och på telefon och är upprörda - om jag uttrycker mig diplomatiskt.

Med så många som tar kontakt så förstår jag att ni är ännu fler därute som undrar och som går och är förbannade.

Jag har pratat med många men för er andra så gör jag som jag brukar och svarar här i Gästboken istället för i enskilda mail. Då kan alla andra också se, och jag sparar min egen tid... det blir mycket tid i telefon.

Jag förstår att ni är upprörda. Förstår att ni upplever det som ni uttrycker det själva att ”några vill förstöra vår bra och rättvisa klass”.

Men! Jag måste ändå mana till lugn en liten stund till. Till att ligga lågt och avvakta besked de närmsta dagarna.

Vet att jag sagt det flera gånger förut men nu tror jag verkligen att detta ääääntligen är på väg att lösa sig!

Nu har vi styrelsens löfte på: 1. Att vi blir inbjudna som VOC Mekonomen på vårt eget reglemente. 2. Att den märkliga friskrivningen ”Info VOC-Gr F” (som ligger på SBF´s hemsida sbf.se/sportgrenar/rally/regler och som öppnar för att låta VOC bilar tävla i Grupp F ) tas bort.

Men, det har ännu inte kommit något Officiellt Meddelande på detta. Vi var lovade att detta skulle komma i måndags, inget har kommit ännu men nu lovar man återigen att det kommer mycket snart.

Konkret innebär löftet att tävlingar som vill ha VOC Mekonomen bilar till sin tävling, bjuder in oss till sin tävling. De som vill ha Gr F bjuder in Gr F. De som vill ha båda bjuder in båda... hur logiskt som helst och precis som i alla andra klasser.

Det finns till och med en skrivning om detta som båda parterna har sett och som också är granskad av tolkningsexpertis.

De flesta klubbar gör redan så här, där spelar det här ingen roll. Men vissa gör det inte och det drabbar en del av er därute.

Jag vill också understryka att BILklasserna sedan i vissa fall kan slås samman i en och samma TÄVLINGSklass precis som VOC genom åren ofta slagits samman med Gr N -1400. Eller som att flera olika klasser ofta slås samman i t ex en gemensam 2WD tävlingsklass.

Det är arrngörens beslut hur denna väljer att slå samman bilklasser och med detta skapa tävlingsklasser i sin tävling. Det är arrangören som ”kan” sin tävling och därför är det självklart arrangören som ska ta de besluten.

Men, med tydligt inbjudna klasser så slipper vi oklarheter om vilket reglemente som gäller hit och dit och till vilken bilklass varje bil hör. En Gr F är en Gr F, en VOC Mekonomen är en VOC Mekonomen. Och precis som SBF´s reglemente föreskriver (RY 2.4T) så får då bilarna tävlas i den klass som de enligt tekniska bestämmelser tillhör.

Jag hoppas innerligt att vi nu skriver sista kapitlet i den här sorgliga historien.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

PS: Tack Håkan!

(417) Håkan
Tue, 20 May 2014 22:35:11
email

Jag tycker vi lyfter på hatten för Roger Fransson för han engagerade sig i att leta upp å hörde av sig till den "lätt" skadade kartisen i bil 82 . Grymt imponerad :) /Håkan

(416) Marcus Jansson
Sun, 18 May 2014 22:15:59
email

Hallåhallå, tack Götene och ni andra inblandade för en kanontävling igår! Vi började försiktigt på första för och sen öka tempot under dagen. Inför sista sträckan låg vi så bra till som 7a med ungefär 5 sekunder upp till andra platsen i B efter överlägsna ledaren och vi beslöt oss för att försöka iaf då jag som kartläsare minns denna väg som något som passade oss båda i karaktär, tyvärr blev det en snurr i luriga vägbytet i början på sträckan, motivationen försvann med någon växelmiss och dåliga bromspunkter och fruktansvärt dåliga noter från min del som följd, så vi packade och åkte hem väldigt besvikna, såg senare vi kom 9a vilket vi absolut får se som helt okej då vi siktade på övre halvan i B... Mu vet vi att farten är bättre än vi trodde så vi ses i Laxå med nytt självförtroende, mvh kartläsaren i bil 56.

(415) Anders Östlund
Sun, 18 May 2014 18:14:16
email

Tack till Brage & Sofie Lundmark för hjälpen med batteriet till intercomen.

Hälsningar från Ingvar & Anders

(414) Andreas Liljeberg
Sat, 17 May 2014 22:15:59
email

Tack Götene MK för en utmärkt tävling, bra väder lyckades ni ordna med också - imponerande.

På väg hem i bilen snickrade jag ihop ett litet reportage med in-car filmer. Mycket nöje.
http://www.liljeberg.biz/rallychallenge/html/gotenerundan.html

/Andreas

(413) Roger Fransson
Thu, 15 May 2014 14:42:07
email

Sponsordekal, Pelle och andra...

Den är uppdatarad så det behövs nya. Kommar att finnas på plats vid alla SverigeSerie och SommarSerie tävlingar.

Ska ni inte köra serierna men vill ha den ändå är det förstås väldigt välkommet. Skicka bara in ett mail till allmänna mailen vocsverige@gmail.com och skriv SPONSORDEKAL i rubrikraden och er adress så skickar vi.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(412) Pelle
Thu, 15 May 2014 12:45:21
email

Har det blivit någon uppdatering på sponsordekalen som ska sitta på dörren? eller är det fortfarande sponsordekalen som man fick vid tävlingen i Sundsvall som gäller?

(411) Fredrik Jansson
Wed, 14 May 2014 21:16:07
email

Efterlyser KARTLÄSARE till götene på lördag om nån vet nån duktig som e sugen.. 0730572262

(410) Roger Fransson
Sun, 11 May 2014 21:48:31
email

SverigeSeriens sponsordekaler i Götene...

Dekalerna finns redan på plats och kommer att ligga plockade och färdiga tillsammans med tävlingens/arrangörens egna sponsorer är det meningen.

Håll ögonen öppna i anmälan för eventuella förändringar.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(409) Andreas
Sun, 11 May 2014 16:06:20
email

Hej,
Utökar Christers fråga angående om dekalerna som skall sitta på dörren: Kommer dom finnas i anmälan eller vart finner vi dom?

Tack på förhand, syns på lördag!


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha