Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(526) Roger Fransson
Fri, 25 July 2014 09:45:00
email

Härligt Rasmus och Sebastian...

Hoppas ni känner er bekväma i bilen, vet ju av egen erfarenhet att det kan kännas lite läskigt.

Vi är många som är jättelada att allt gick så bra och som hälsar er hjärtligt välkomna tillbaka!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation(525) Christer Karlsson
Thu, 24 July 2014 23:08:20
email

På Lördag kommer Rasmus Lundh och Sebastian Holmgren åka föråkare i Kullingstrofen . Det blir första gången i Rallybil efter smällen i Laxå . Dom kommer låna Rasmus lillebrors bil . Rasmus nya bil är långt från färdig . Det har varigt för bra semester väder

(524) Björn kallin
Wed, 23 July 2014 11:08:46
email

Erik ett tips är ju o läsa reglerna och tips o råd under fliken tävlande. Så får du klarhet o svar på alla dina frågor annars mejla mig..

(523) claes-erik eriksson
Tue, 22 July 2014 21:57:08
email

bra o veta vilka boxar o avgassystem som finns som är tillåtna

(522) Erik
Mon, 21 July 2014 09:19:29
email

Hej
Vad kör ni med för boxar och avgassystem på era 940 bilar?

Mvh
Erik

(521) stefan
Fri, 18 July 2014 15:13:22
email

Är du säker på att den är klenare?
Eller hade du bara otur? ;)

(520) Björn kallin
Thu, 17 July 2014 08:23:45
email

Stefan!Vart possessivt överraskad med wr lådan vart skitkul.. Men jag har aldrig kört sönder en låda i hela mitt liv förens wr lådan.. Small på 3ans växel då den är lite klenare än de andra låderna, såå är du hård i växlingarna är detta ingen låda för dig..

(519) stefan
Wed, 16 July 2014 10:03:30
email

Tacksam för tips ska det stå :)

(518) Stefan
Wed, 16 July 2014 09:19:45
email

Funkar det bra med M45wr lådan i 940 voc?
Kör ni med 4:10 till den?

För och nackdelar?? Tacksam för tipps.

(517) Roger Fransson
Thu, 10 July 2014 23:01:06
email

Emiltrofén i Vimmerby 30 augusti gör SommarSerien komplett!

Glädjande besked i semetstertid. Fantastiskt fina Emiltrofén i Vimmerby blir den tävling som fyller det sidat hålet i årets serier och därmed gör våra egendrivna serie kompletta.

Jag väljer att meddela detta i Gästbok då vi har Fredrik ute med husbussen och det är oklart när vi kan få upp detta på nyhetsplats. Därför är jag tacksam för om ni alla förmedlar detta i alla kanaler ni har, maila runt och Facebook och vad det nu kan vara...

Det kommer också att gå ut en kort pressinformation för att få ut nyheten på olika rallynyhetssajter med start i morgon.

Ha en skön semester/rallysommar! Jag och Lotta ska nu ta lite välbehövlig ledighet, men det blir absolut inte rallyfritt: Vi ska hinna köra Lights On sprinten i Östersund 19 juli också under "semestern". Och planerar även för ett besök på finska VM rallyt... en skön uppladdning inför SverigeSeriens finlandsäventyr i september.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha