Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(470) Rickard Gustafsson
Sun, 8 June 2014 10:03:40
email

Peter Sivtoft, Jag gick in och kollade det du skrev till Jens. Jag kan bara anta att du också har tappat bort dig i djungeln hur vi blir inbjudna. Att voc går in under Gr-f är juh fastslaget hos sbf. MEN om vi inte blir inbjudna som egen bilklass så kommer vi inte bedömas vid besiktning och efterkontroll på vårat regelverk. då är det gr-f som gäller. OM DM-Södra hade skrivit Gr-f Rwd,Voc mekonomen rally i sin tävlings klass beskrivning hade vi inte haft någon åsikt. Men nu skriver man att voc går in i bilklassen gr-f (enligt SBF tolkning) som man kallar tävlngsklass: D1a Olyckligt men väldigt lätt att rätta till!.
Mvh /Rickard Gustafsson

(469) Rickard Gustafsson
Sun, 8 June 2014 09:45:37
email

Jag hoppas att så många som möjligt gör som man borde i denna fråga och faktist bojkottar SMK Nyköping. DOM har och har alltid haft rätten att välja hur man bjuder in klasser. VMR hade definitivt kunnat bli inbjudna och tävla utanför cupen. Det hade gett intäkter och inte stört cup upplägget. Så det är skitsnack!. Jag kommer inte köra för jag känner att vi inte är välkomna!. Vad är mest naturligt?. ATT gå på en fest man är inbjuden och välkommen till eller gå på en fest man vet att man INTE är inbjuden och välkommen till?? Avgör själva.

(468) Roger Fransson
Sun, 8 June 2014 09:26:27
email

SMK Nyköping med tävlingen Gästabudstrofèn bjuder inte in oss som klass.

Stora oklarheter finns och Juridiska kommer att granska situationen. Fram tills denna granskning är klar kan vi inte rekommendera er förare att köra er VOC Mekonomenbil i en annan klass på ett annat reglemente.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(467) SMK NYKÖPING
Sun, 8 June 2014 09:13:14
email

Nu börjar det bli dags att anmäla sig till SMK NYKÖPINGS Gästabudstrofé.

Tävlingen med Sveriges enskilt största prisbord???? Värt ca 70 000 kr.
Fina penningpriser i MÅNGA klasser bland annat 5000kr till snabbaste 4wd samt snabbaste 2wd. Däck. oljedunkar, massor av presentcheckar(ca 20 000 kr totalt)fördelat hos ett flertal företag i bilsportbranschen.

Till detta tillkommer såklart de totala prispotterna i Svenska Rally Cupen samt dito i Gr E Cupen och 1300 Rally cup där tävlingen ingår.

DM status för Södermanland/Västmanland samt Gotland.

Ca 50 km SS och 165 km totalt. Notat av Barth.

Tyvärr är VMR ej inbjudna som klass till vår tävling. Detta beslut har ej tagits av SMK NYKÖPING. Vi är i frågan hänvisade till SRC och deras cupbeslut vad det gäller inbjudans utformning.

Vi hoppas naturligtvis att en del av er ändå kan tänka er att åka vår tävling och vi kan bara hoppas att bortfallet av startande ej blir allt för kostsamt för oss som arrangör.

Välkomna!(466) Peter Sivtoft
Sat, 7 June 2014 08:43:03
email

Jens// Prova läs igen om Eslöv och Lund. D1a är voc i södras regler.

(465) Jens Thorsell
Fri, 6 June 2014 09:27:27
email

Roade mig lite på Fredagsmorgonen med att, inspektera inbjudningar till rallytävlingar, runt om i Sverige tom 3 Aug!
Avsikten var att sortera in dessa i kategori, bjuder in Voc som klass eller inte!
Bjuder in: (Respekt till dessa)
Taxinge MK
Laxå MK
SMK Hälsinge
Åtvidabergs MK
Järbo MK
Skene MS
Hällefors MK (Bjuder ej grp-F)
Wäxjö MS
SMK Arboga/Teknis MS (Har iofs skrivit Volvo original;)
Mk Team Westom
Västra Östergötlands MK
Ydre Mk

Bjuder INTE in:
Kolsva MS
Eslövs MK
Skillingaryds MK
Lunds AC
SMK Nyköping
Katrineholms MK
Jämtlands MK
Kullings MS

Min EGEN tolknig är att:
Där VOC inte bjuds in som klass, är VOC heller inte välkommen eller respekterad!
Följdaktligen ej heller Voc:s tillförsel av arrangörens ekonomi!
(464) Roger Fransson
Thu, 5 June 2014 16:37:32
email

Dekaler tills på lördag, med nationaldag i morgon, Conny...

Ajajaj, det var påkommet minst sagt i senaste laget. Det är Leif på Thorsells Reklam som hanterar våra dekaler. Ring till Jens Thorsell (bror till Leif) och se om det går att göra något.

Jag har inga hela dekaler alls för tillfället men jag vet att Jens ofta brukar ha den sats som man också kan köpa från webbshopen på thorsellsreklam.se med sig ut till frösäljning på tävling.

Jens tävlar i Laxå och har mob 070-180 49 56.

Håller tummarna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(463) Conny andersson
Thu, 5 June 2014 15:42:55
email

Hej är på akut jakt efter voc dekaler ska köra i Laxå i helgen så är i akut jakt av dekaler till min nybyggda bil vart finns det???

(462) Roger Fransson
Wed, 4 June 2014 23:07:28
email

Angående VOC Mekonomen Rally och Gr F...

Som ni vet så har jag återigen hyst förhoppningar att få ett slut på den här mardrömmen. Hoppades att förbundet skulle gå oss till mötes på den enda kvarvarande punkten: Att vi ska bli inbjudna som vår egen klass på vårt egna reglemente.

Kort sammanfattning: Nej, inte den här gången heller! Det redan publicerade Officiella Meddelandet från den 22 maj ligger fast.

Detta Officiella Meddelande strider såväl mot rallys regelverk som mot grundläggande idrottsliga principer. Man KAN INTE tävla/kontrollera en bil i en klass på en annan klass reglemente. Men, det anser vårt RU att man kan, och man anser inte att detta strider mot vare sig regelverk eller idrottsliga principer.

Det som kommer att hända nu är att vi hänskjuter frågan till juridiska kommitén för tolkning eftersom att vi helt uppenbart har olika tolkningar såväl av regelverk som av idrottsliga principer och innebörden vår sanktion/avtal.

Fortsätt visa vad ni tycker. Vill ni ha VOC kvar så starta inte i tävlingar som inte bjuder in oss.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(461) Anders
Tue, 3 June 2014 15:39:01
email

Låter bra Roger :)


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha