Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(536) Roger Fransson
Wed, 13 August 2014 22:05:31
email

Tabeller för SverigeSerien och SommarSerien efter Kil ligger uppdaterad under avdelningen TÄVLINGAR sedan i förrgår kväll - ursäkta sen notis om detta, vi har haft lite problem med publicering här i Gästboken.

Dock saknas Old Boys pga av att vi saknar nödvändig information för att kunna räkna den klar till och med nu... den kommer så snart vi fått tag i nödvändiga underlag.

Reportage kommer inom kort.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger, Fredrik & Lotta

(535) Björn Kallin
Mon, 4 August 2014 05:17:42
email

pålle, tryck på thorsells reklam på sidan här >

(534) Fredrik
Mon, 4 August 2014 01:30:34
email

Hej! Jag är lite sent ute som vanligt, men är det någon som har tips på bra boende i helgen? //Fredrik Jonasson

(533) Roger Fransson
Thu, 31 July 2014 22:31:38
email

Hög tid att anmäla er till Killingen, nästa deltävling i såväl SverigeSerie som SommarSerie...

På söndag kväll går anmälningstiden ut för Rally Killingen i Kil. Glöm inte bort att anmäla er. Inbjudan och anmälan hittar ni på www.raceconsulting.se

Drygt 4 mil rallyväg i högsta värmlandskvalitet. Härligt! Delvis jättesnabba sträckor, en fantastisk bra förberedelse för alla oss som tänker åka Pirelli Rally i Finland i september.

Vi ses i Kil!

/ VOC Mekonomen Rally och Kils MK

(532) SMK NYKÖPING
Wed, 30 July 2014 22:46:54
email

Meddelar härmed att det går utmärkt att ta med sig sponsorer etc i högerstolen på SMK Nyköpings Jubileumssprint den 16/8
då vi utfärdar PR licenser till intresserade. Perfekt tillfälle på en tävling som denna utan transport tider.

Då vi för första gången på 7-8 år kör en onotad tävling så kommer det att bli en del styrande band in i kurvor för att visa där det drar i litegranna o när inte naturen stänger svängar.

Jobbet med att få våra sponsorer att bjuda er på ett finfint prisbord fortgår och börjar ta form allt mer.

Så anmäl er på studs och kom o åk! 3 SS på totalt 11km på övervägande benhårda byvägar av bästa sort.

Välkomna!


(531) Andreas
Wed, 30 July 2014 13:36:26
email

Hej!
Nu kan ni hitta inbjudan till Emk-kannan den 13 september ingåendes i både Sverige och Sommarserien på Raceconsulting.

De bjuds på 41 km SS fördelat på 5 sträckor varav den ena är 18 km av ren eufori!

Välkomna till Eskilstuna i september!

Mvh. Andreas

(530) pålle
Mon, 28 July 2014 22:11:51
email

Hej!
Trevlig läsning om Finland! :-)
Jag skulle vilja beställa 3 st.Mekonomen rally dekaler till dörrar och ruta samt två st. sponsor dekaler till dörrarna.till min voc 940 för mina var så dåliga Någon som vet vart jag kan beställa dom?
MVH//Pålle Östersund

(529) Roger Fransson
Mon, 28 July 2014 19:06:22
email

Finland, Pirelli Rally 26 + 27 september, årets rallyäventyr...

Anmälan finns nu tillgänglig för årets Finlandsäventyr. Se "avdelning" längst upp här på sidan. Hela 151 km, alltså drygt 15 mil! specialsträcka av en kvalitet som man bara kan hitta i Finland.

Vi delar som vanligt rallyt i två delar, ett sprintrally på fredag kväll och en riktigt långt rally på lördag. Båda belönas med fulla SverigeSerie poäng.

Härliga vägar som tidigare använts av det klassiska finska VM-rallyt, mytiskt även bland VM förarna. När ni varit där förstår ni varför.

Vi har ännu inte någon inbjudan ute men och heller ingen slutlig anmälningsavgift, de jobbar på det för fullt på finska sidan. Uppdatering kommer så snart information finns. Räkna med att det kommer att kosta ungefär 3000:- för båda dagarna.

För er som vill och hinner planeras också en ShakeDown under torsdag dit vi är välkomna. Obligatorisk Recce på fredag förmiddag. Tävlingen börjar på fredag eftermiddag/kväll.

Tänk också på att boka båtresa. SBF har ett nytt avtal med Tallink/Silja: http://www.sbf.se/medlemsformaner/

Välkommen till årets stora rallyäventyr.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(528) Daniel Persson
Mon, 28 July 2014 15:57:37
url  email

Din Rallyboutique
Har fått hem ett parti med fram rutor till
Volvo 240 pris 1250.
Volvo 740-940 pris 1350.
Endast avhämtning i butiken eller levereras
enligt överenskommelse.
Kan även fixa rutor till andra bilar

Daniel 072-2199015.


(527) Sf
Sun, 27 July 2014 22:07:30
email

Hej. Liten fråga, vilka ok är bäst att åka med bak om man vill ha mer bakbroms ? Finns ju 34 ,36,38 och 40 mm åker 38mm nu


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha