Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1256) Roger Fransson
Wed, 28 August 2019 10:13:53
email

SuperStage/PowerStage i Eskilstuna på lördag ...

Blir tävlingens sista, relativt långa och omväxlande sträcka fem (SS5).

På den sträckan delas alltså ut i fallande ordning 5-4-3-2-1 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass och serie. För komplett regelverk kring SuperStage/PowerStage se rubriken TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1255) Roger Fransson
Mon, 26 August 2019 12:46:12
email

Nytt samarbete med Släpcenter ger rabatterade priser på släpvagnar för hela klassen och en riktigt fin släp till vårt prisbord ...

Samarbete med Släpcenter i Eskilstuna ger hela klassen riktigt bra priser på släpvagnar för alla behov, inte bara biltrailers utan alla möjliga släpvagnar.

Dessutom får vi en riktigt fin släp till vårt prisbord redan nu i oktober. Frederik Eckhardt, ett känt VOC-namn, är mannen bakom både satsningen och Släpcenter.

Gå in under vinjetten NOTISER för att läsa mer.

Välkommen i familjen Släpcenter!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1254) Billy Johansson
Sat, 24 August 2019 14:00:02
email

Hej, är de någon vänlig själ här som kan delge mig längden på den gröna fjädern fram till Volvo 240? Gäller ny fjäder såklart.

(1253) Matti åt Billy johansson
Thu, 22 August 2019 17:23:13
email

Vet att många gör detta, men får man spärra luftspjället i luftburken på en voc?
Snabbt och statiskt svar önskas.
Mvh Matti

(1252) Fredrik
Mon, 12 August 2019 10:05:14
url  email

Nu är tabellerna uppdaterade efter Kil. Borträkningar är redan gjord i summeringen så det blir enklare att se hur alla ligger till.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1251) Roger Fransson
Fri, 9 August 2019 19:21:56
email

SuperStage för klassen i Killingen...

Efter samråd med tävlingsledningen har vi beslutat att utse sträcka FYRA (4) till SuperStage/PowerStage för VOC Mekonomen Rallys SverigeSerie respektive SommarSerie i årets upplaga av Rally Killingen.

På denna sträcka delas det ut 5 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass i respektive serie, därefter i fallande skala 4-3-2-1 poäng till de följande fyra ekipagen.

För komplett regelverk kring våra SuperStage poäng hänvisar vi till avdelning TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1250) Roger Fransson
Sat, 3 August 2019 21:13:49
email

Glöm inte att anmäla er till Kil...

Killingen är nästa deltävling i både SverigeSerien och SommarSerien.

Kils MK bjuder alltid på bra tävlingar med riktigt fina sträckor. I år tyvärr av olika anledningar lite kort men däremot tajt och med många sträckor, hela sex stycken.

Välkomna!

/VOC Mekonomen Rally-Roger

(1249) Henrik
Thu, 18 July 2019 12:28:28
url  email

Hur många vet att ni har rabatt hos Mekonomen?
Säg till i kassan att ni kör i rally och att ni ska ha 01VOC-rabatten.


(1248) Fredrik
Mon, 15 July 2019 21:30:21
url  email

Nu är SverigeSerie-tabellen uppdaterad efter Edane. Har inget underlag för Seniorerna så vis av erfarenhet väntar jag på det istället för att gissa åldern på folk :)

VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1247) Roger Fransson
Tue, 9 July 2019 23:26:51
email

Niclas Carlsson kommer till MästarMötet i årets final!

Läs mer i nyheten om MästarMötet som ligger under avdelningen NOTISER här på sidan.

Denna text uppdateras löpande så titta in där någon gång då-och-då för att hålla dig uppdaterad om vad som händer gällande MästarMötet.

Redan nu, bara tre veckor efter att MästarMötet först offentligjordes och flera månader innan det går av stapeln så är succén redan ett faktum.

Vi vet också att flera andra vinnare jobbar med att kunna komma till start. Och en hel rad tvåor och treor med flera ser MästarMötet som sin "chans-till-revansch".

Finaltävlingen i VOC Mekonomen Rally är alltid rafflande. Men i år får vi en massa extra raffel i "ComeBack-klassen".

Det blir fantastiskt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha