Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(566) Fredrik
Sun, 14 September 2014 18:24:44
email

Påbörjat 940/740-bygge sökes! Letar eventuellt efter fräsch kaross också! Både 940 och 740 är av intresse

//Fredrik, 0705952833

(565) Roger Fransson
Sun, 7 September 2014 16:01:30
email

Sista PÅMINNELSE anmälan till Finland...

Observera att sista dagen att betala för att kunna vara hyfast säker på att pengarna skall hinna fram i utsatt tid är i morgon (utlandsbetalningar drar iblan ut väldigt på tiden).

Inbjudan finns länkad i nyheten om tävlingen. OBS! Anmälan gör ni här på sajten, länk/avdelning uppe till höger.

Välkomna!

/ MVH - VOC Mekonomen Rally & TAMUA

(564) Roger Fransson
Fri, 5 September 2014 11:26:08
email

Förlängd anmälan till Eskilstuna, EMK Kannan...

Visst har ni noterat att Eskilstuna MK har förlängt anmälningstiden för EMK Kannan till nu på söndag kväll (7 september) klockan 18.00.

Ta chansen att åka ett jättefint rally på härliga sörmländska rallyvägar. Deltävling i både SverigeSerien och SommarSerien.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally & Eskilstuna MK

(563) Roger Fransson
Wed, 3 September 2014 21:58:29
email

Anmälda till Pirelli Rally, Tammerfors...

Jag försöker att uppdatera anmälningslistan till Pirelli Rally i Tammerfors varje kväll med de som anmält sig under dagen.

Den publiceras i vår BLOGG, du hittar länk till bloggen längst uppe till höger här på sidan, i det gula fältet.

OBS! Jag bara uppdaterar listan längst ner i samma BLOGG-nyhet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger, Fredrik och Lotta

(562) Roger Fransson
Tue, 2 September 2014 22:21:28
email

Påminner angående anmälan till Finland...

• OBS! Giltig anmälan gör ni här på vår hemsida OCH INGEN ANNANSTANS -- INTE direkt till tävlingen/Finland! Länk till anmälan (avdelning) uppe till höger här på sidan. Har ni missat detta och ändå anmält er till Finland, anmäl er här på sidan igen!

• Läs också nyheten om tävlingen för mer info på förstasidan. Scrolla också här i Gästboken och läs.

• Total startavgift för båda dagarna är efter hårda förhandlingar slutligt satt till 300 €.

• OBS IGEN! Betalning måste finnas på klubbens konto senast 15 september klockan 16.00. OBS OBS! Då detta är en utlandsbetalning måste ni göra betalningen minst 5 vardagar före!! Konto framgår av anmälan som finns länkad till i nyheten.

• Noter kommer att finnas och betalas kontant på plats. Jag återkommer med slutligt pris för dessa. Detta är ett mycket speciellt arrangemang att nota (långt rally + utlandsresa = mycket tid och extra resekostnader etc) och priset beror på slutligt antal beställda noter.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(561) Roger Fransson
Tue, 2 September 2014 22:05:17
email

Anmälan till Eskilstuna och till Finland...

Hjälp både mig och arrangörerna att undvika magsår. Har ni tänkt att åka, anmäl er nu meddetsamma. Tro mig, jag vet: Det är tufft som arrangör att inte ha nog med anmälningar även om man vet att de oftast rasar in sista kvällen!

Hjälp dem i sin planering. Anmäl er! Det är två riktigt fräna rallyn vi talar om.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(560) Andreas
Tue, 2 September 2014 21:16:41
email

Hej!
Bara för att klargöra lite, fått höra i veckan från olika håll att de ryktas om att vi ska åka våran sprint - bana under EMK-KANNAN.

Vill bara förtydliga att de givetvis inte stämmer. Utan samtliga 41 km är på fantastiskt hårda, fräna och fina grusvägar.

Ordinarie anmälan stänger på torsdag kl 18.

Välkomna
Eskilstuna Mk

(559) Roger Fransson
Tue, 2 September 2014 11:10:53
email

Anmälda till Pirelli Rally, Tammerfors...

Nu är listan med anmälda (fram till nu) till årets finska rallyäventyr, Pirelli Rally i Tammerfors uppdaterad i vår BLOGG

Du hittar länk till bloggen längst uppe till höger här på sidan, i det gula fältet.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(558) Roger Fransson
Mon, 1 September 2014 16:12:09
email

Glöm inte bort att anmäla er till EMK Kannan, Eskilstuna...

Den är nästa tävling i både SverigeSerien och SommarSerien. Kommer att bli en fantastiskt fin tävling.

Läs Andreas inlägg (några inlägg ner här på sidan) för mer matnyttig info. Inbjudan och anmälan hittar ni på www.raceconsulting.se.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally & Eskilstuna MK

(557) Roger Fransson
Mon, 1 September 2014 12:18:32
email

Sonsordekaler, Ingemar och andra...

Beställ på vocsverige@gmail.com som vanligt så kommer de gratis på Posten. Gula ersättningsdekaler "VOC Mekonomen Rally" bjuder vi också på.

Behövs däremot helt ny sats, dvs ínklusive vita bakgrunder, så beställer du på www.thorsellsreklam.se (länkat från loggan här på sidan).

Kolla sidan 5 i reglementet (vilket som helst av 240 eller 740/940 reglementena) så att du får med allt vi behöver veta för att kunna skicka.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha