Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(606) Roger Fransson
Wed, 5 November 2014 09:21:51
email

Angående serietävlingar i Norrbotten, Johan...

Som klassansvarig har man hela tiden ett besvärligt pussel med massor av hänsyn att ta. Ett är det faktum att Sverige är ett väldigt avlångt land och att den övervägande majoriteten av klassens förare (liksom landets befolkning) finns i landets mellan- och sydliga regioner.

Kort sagt: Kör vi i Norrbotten så blir det väldigt många som ska flytta sig väldigt långt. Medan vi är ganska få som flyttar oss söderut då tävlingarna går där. Det skulle bara leda till svaga startfält (många skulle välja tävlingen långt bort som "stryktävling" i sin personliga serie) och på så sätt bli dåligt för alla, inklusive arrangerande Norrbottens klubb.

Eftersom att jag själv bor i norra Västerbotten, faktiskt inte långt från gränsen till Norrbotten så skulle Norrbottenstävlingar passa mig personligen som hand-i-handske. Dessutom finns flera jättefina tävlingar uppe i norr, fullt tänkbara för våra serier. Men, jag måste lägga serier för klassen... inte för dig och mig, Johan och våra regionala rallykompisar.

Jag ser också väldigt positivt på en stark frammarsch för VOC Mekonomen Rallybilar uppe i norr, vi växer konstant och med kraft.

Nu fick vi norr-norrlänningar i alla fall en tävling i Vännäs, ganska långt för många men relativt nära för dig och mig med flera, åtminstone med norrländsk uppfattning om avstånd :-)

Måhända trots allt en vettig kompromiss. Och efter 2015 så kommer 2016...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(605) Johan Löfgren
Tue, 4 November 2014 23:28:08
email

Roligt med vinterserie, dock mycket tråkigt att vi norrbottningar åter igen inte erbjuds arrangera voc rallyn!!!

(604) Roger Fransson
Thu, 30 October 2014 13:49:37
url  email

Fel i nyhet och pressrelease.

Tyvärr blev det ett fel i nyheten om årets final. Det team som tilldelats utmärkelsen "Årets Team" är Broberg Motorsport och inget annat.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(603) Dan Rhodin
Thu, 30 October 2014 13:45:33
email

Hur mycket är klart vad det gäller serierna 2015? Sverigeserie, sommarserie, vinterserie(?). Jag missade ju avslutningsfesten, var det något som avslöjades där?

(602) Charlie
Tue, 28 October 2014 18:00:14
email

Ett stort tack till Roger och alla andra arrangörer för en riktigt rolig och bra säsong. Hög klass på tävlingarna rakt igenom.även ett stort tack till alla konkurrenter och medtävlande för ett roligt år.

Vi ses i januari hoppas jag!(601) Andreas Liljeberg
Sun, 26 October 2014 10:07:29
email

Tack för en bra final och trevlig prisutdelning igår.
MaxSport däcken, som för övrigt finns i lager, fungerade bra i fukten! ;)

Knåpade ihop ett litet reportage från karriärens första vinst. Mycket nöje!

http://www.liljeberg.biz/rallychallenge/html/odensvangen.html

(600) Roger Fransson
Mon, 20 October 2014 13:37:23
email

Efteranmälan till årets final, Odensvängen i Örebro...

Det går bra att efteranmäla sig till Odensvängen. Ring Lena på 070-671 66 46.

Kan hon inte svara just då du ringer? SMS:a på samma nummer eller skicka ett mail på lena@je-bygg.se

OBS! Vill du även gå på festen (middag och prisutdelning) senare på kvällen? Kom ihåg att det är separat inbjudan till den... se inlägg här nedanför.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(599) Roger Fransson
Wed, 15 October 2014 22:20:35
email

Anmälan till vår finaltävling Odensvängen är förlängd till söndag 19 oktober klockan 15.00.

MEN! Alla ni som faktiskt "vet" att ni ska åka: ANMÄL ER NU!

19 oktober är SISTA dagen ni kan anmäla er, inte den ENDA dagen det går att anmäla sig.

Hör om vidskeplighet kring att anmäla sig före man är i mål i tävlingen före... men, herregud! Blir man plötsöigt utan bil så är det inte värre än att avanmäla sig.

Jag vet av egen erfarenhet hur otroligt stressande det är att vara ansvarig för projekt som man inte vet om det går ihop ekonomiskt eller ens om de ska gå att genomföra.

Unna arrangörerna som varit så schyssta mot oss som klass att få sova gott och slippa magsår. ANMÄL ER NU!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(598) Roger Fransson
Tue, 14 October 2014 21:46:50
email

Angående middag och prisutdelning efter finaltävlingen…

På kvällen efter tävlingen samlas alla som vill på Ritz fina nattklubb för middag och årets traditionella prisceremoni. Ritz ligger på Nikolaigatan 4 inne i centrala Örebro.

OBS! NI MÅSTE ANMÄLA ER: mail paulus@ritznightclub.se eller på 073-444 83 33.

Dörrarna öppnas 18:00 och sätter oss till bords bara en kvart senare, så kom i tid! Själva prisutdelningen beräknas börja cirka 19:15.

Härlig meny, på ett riktigt fint ställe, till ett riktigt bra pris. Festbuffé med Fläskfile och Lax, Rostade Rotfrukter, Rödvinssås, Pepparsås och Vitvinsås. Tryffelpuré, Potatisgratäng och tillbehör. En dryck, dvs ett glas vin eller en öl eller alkoholfritt alternativ ingår också. Allt för bara 250:- per person.

För restaurangens planering önskar de att ni anmäler er i grupp, dvs att den grupp som hör till en viss förare anmäler sig tillsammans så att de får kontroll på vem som vill sitta tillsammans.

Efter prisutdelningen är klar så får vi tillgång till en egen lokal i direkt anslutning till nattklubben där för mingel och prat. Vi kommer också att kunna gå emellan in till klubben även sedan den öppnat för allmänheten efter 22:00.

Ett dignande prisbord ska fördelas. En stor del av detta lottas ut bland Topp-10 i respektive klass: A-B-C och Junior i Sverige- respektive SommarSerie.

OBS! I sedvanlig ordning så måste du vara där för att ta emot sitt pris, annars går priset vidare till någon annan.

Välkomna till en riktigt fin och spännande avslutningsfest som avslutar på en riktigt spännande säsong.

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta med organisation


(597) Roger Fransson
Tue, 14 October 2014 21:42:08
email

Hög tid att anmäla er till finaltävlingen, Odensvängern i Örebro...

Alla har väl observerat att anmälan till vår finaltävling Odensvängen i Örebro stänger redan nu på FREDAG 17 OKTOBER och det redan klockan 10;00 (alltså på förmiddagen!)

Inbjudan och anmälan hittar du på raceconsulting.se

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & ÖRMC


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha