Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(616) fredrik
Mon, 24 November 2014 16:11:38
email

Hej,

jag ska bygga ny bil inför nästa säsong men jag vet inte i vilken turordning man ska regbesikta, beställa vagnbok etc. Har blivit hänvisade till reglementet men jag hittar inte hur jag ska göra där. Finns det någon som kan hjälpa mig?

(615) Sven Täppers
Sat, 22 November 2014 05:32:57
email

God morgon alla rallyvänner.Nu ligger inbjudan till finnskogsvalsen ute välkomna med er anmälan.MVH MK RATTEN.

(614) Roger Fransson
Thu, 20 November 2014 11:13:28
email

SverigeSerien och SommarSerien 2015...

Nu ligger serierna ute som nyhet på första sidan här på sajten, eller förstås under vinjetten NYHETER.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(613) Roger Fransson
Mon, 17 November 2014 17:33:34
email

SverigeSerie och SommarSerie 2015...

Planerade att släppa nyheten om våra serier idag, men måste skjuta på det en aning. Väntar på ett svar (bara en praktisk detalj) för att kunna släppa i det närmaste kompletta serier redan nu.

Hoppas jag inte ställer till det i någon förares planering och sponsordiskussioner inför nästa säsong i-och-med detta.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(612) Roger Fransson
Fri, 14 November 2014 23:40:11
email

SverigeSerien och SommarSerie 2015...

Kommer uppdatering här på sidan på måndag, då ännu mer komplett än de vi publicerade i dagens Bilsport Rally&Racing.

Får jag den bekräftelse jag väntar på söndag så är SverigeSerien komplett och bara ett "hål" i SommarSerien.

VinterSerien är ju som bekant presenterad sedan tidigare.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(611) Kent Larsson
Fri, 14 November 2014 21:22:08
email

Hej Roger & co!
Hur ser 2015 års sommar serie ut?
Mvh Kent Larsson

(610) Simon olsson
Sat, 8 November 2014 14:52:15
email

Jo det är jag!! Det låter bra blir kul att se:) mvh

(609) Roger Fransson
Sat, 8 November 2014 12:31:34
email

Sträckor i Torsby, Simon....

Kul att se dig här i Gästboken, Simon tror det är första inlägget från dig. Utgår då från att du är den Simon Olsson som jag tror (klubbkompis med undertecknad), i så fall ytterligare ett juniornamn som jag tror alla ni andra läsare bör lägga på minnet... vi lämnar det så än så länge ;-)

Sträckorna i Torsby är vad jag förstår från dialogen med tävlingsledningen klara. Men, eftersom att jag är tävlande själv så får jag inte veta exakt vilka.

Vad vi vet är karaktären. Omväxlande jättesnabbt och väldigt tekniskt, för att sedan bli jättesnabb igen. Ett otroligt fint rally. Och flera av sträckorna med anor från Svenska VM-rallyt.

Har också fått feed-back från förare som kört Sveg (Härjedalsbrickan) och jag säger bara mums! Även det ett vinterrally i absolut toppklass av vad Sverige kan erbjuda.

Och sedan avslutar vi i Vännäs, som junior har du inte hunnit köra dessa forna SM-sträckor, men det är vi många som har gjort och njutit. Dessutom skvallrar man till mig om lite nytänk, förlängning av speciellt en sträcka som om allt går i lår blir en "tvåmilare" som i så fall är helt grym, som redan innehåller ALLT och som i så fall blir EXTRA ALLT. Vännsä blir helt enkelt en mäktig och värdig avslutning på en GRYM VinterSerie.

Finns vad jag känner till några rallyn till i landet som kommer upp den här kvalitén, men något försvinner på datumkrock andra på att att klassansvarig är lite försiktig på att kräva alltför långa resor för den stora majoriteten av klassen (se tidigare inlägg - tack för befogade, vettiga åsikter och din korrekta saklighet, Johan).

Men! Vi är klassen som utvecklas ständigt. Kanske har vi hittat en lösning som gör "landet lite rundare" och så därför gör det tillgängligt att köra även Norrbotten till säsong 2016. En idé finns men inte pengarna för att kunna genomföra den... än!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(608) simon olsson
Fri, 7 November 2014 20:39:31
email

hej, roligt med en vinterserie!! är det bestämt vilka sträckor som kommer köras i Torsby? :) MVH

(607) Johan Löfgren
Thu, 6 November 2014 23:44:45
email

Kanske är dags att återinföra startbidraget istället för ett fett prisbord.

Det skulle sannolikt ge en större bredd än spetsigare topp.

Som avståndsexempel en juniorförare från Jokkmokk har 45mil till närmaste voc tävling i Vännäs mellan 80mil till de mitt emellan och 105mil till de två längst bort enbart i vinterserien. Totalt ca 460mil.

En förare från Karlstad har motsvarande 250mil och kan dessutom skita i den längst bort och då stanna på totalt 90mil...

En liten tankeställare iaf...


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha