Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(636) Tore Bigsten
Mon, 22 December 2014 14:25:56
email

Hej. jag önskar alla VOC Mekonomenvänner en riktigt skön och god jul och ett gott nytt rallyår.
Tore


(635) Roger Fransson
Sun, 21 December 2014 23:15:27
email

Norskbyggd VOC i Sverige, Bengt...

Nej, det kan du inte. Reglementena skiljer sig lite beroende på att vårt svenska "standardrallybil" inte finns i Norge, och den dispens som finns finns för att vi ska kunna tävla mellan länderna gäller bara norska förare i norska bilar, danska förare i danska bilar etc.

Den andra vägen, dvs att exportera, anpassa (bygga om) och registrera in en svensk bil i Norge torde gå att göra men inte andra vägen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(634) Bengt
Sun, 21 December 2014 20:15:34
email

Kan jag åka i VOC Mekonomen Rally klassen i Sverige med en norskbyggd VOC ???

(633) SVEN TÄPPERS
Fri, 19 December 2014 16:41:30
email

Hejsan alla rallyvänner. En liten rapport från valsen: mycket bra med is i vägarna lite snö ca 1 dm på höjderna 4-5 cm i dalen. Förutsättningarna ser mycket bra ut för en fin tävling. Välkomna med er anmälan. Från oss alla i MK RATTEN till er alla EN RIKTIGT GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

(632) Roger Fransson
Thu, 18 December 2014 22:25:00
email

Placering av tripmätare, Samuel...

Nej, det får du inte (Basreglemente 8,1 - andra stycket).

Anledningen kan tyckas svår att acceptera men detta räknas som islagsytor i en standardrallybil och får därför inte modifieras.

Du tycker säker det låter ologiskt eftersom att vi har en båge där sidosträvan (ett stålrör) sitter precis i närheten, men då tänker du logiskt och trafikkungörelser är långt ifrån alltid logiska.

Alltså inte vi som inte vill ha den placerad där utan Transportstyrelsen, så det är bara att acceptera tyvärr.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(631) Samuel
Thu, 18 December 2014 19:24:18
email

Tja, får man sätta en tripmätare i ett fäste monterat på dörren? om inte så undrar jag varför en sån regel finns. Sen om det är någon vänlig själ som har en tripmätare monterad i en 940 kan skicka en bild till mig med lite tips på hur man monterar en snyggt!

Mvh Samuel

(630) Stefan Edlund
Thu, 18 December 2014 19:20:18
email

Ha ha, det är till att vara påläst =) Tyvärr kommer det inte att tävlas i bilen på ett tag då en ryggoperation väntar, men sen jä..ar. Bilen ska ju dock gås igenom därav min fråga. Krya på dig Roger =)

(629) Roger Fransson
Wed, 17 December 2014 14:34:01
email

Reglementesförändringar, Stefan...

Ursäkta lite sent svar, jag ligger i 39 graders feber och med en hosta som kräver en kilometers säkerhetsavstånd för omgivningen och har därför inte koll på Gästboken riktigt hela tiden.

Det enkla svaret är nej, inget som inte redan framgår i reglementet.

Som du vet så hyller vi tanken på ett reglemente som är stabilt över tiden. Vi tycker att man ska lägga sina pengar på att tävla istället för att bygga om bilen, bra för både oss tävlande och inte minst för våra klubbar som får fler anmälda.

Grattis förresten till bilen, Stefan som om jag förstod det rätt du fick i present av hustrun. En VOC Mekonomen Rallybil till födelsedagen, vilken otroligt fin present!!!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(628) Stefan Edlund
Mon, 15 December 2014 15:20:21
email

Är det några nyheter/ändringar på gång gällande reglementet inför 2015?

(627) victor
Sun, 14 December 2014 17:33:09
email

Fredrik:
MPRE har alternativt Volvovalpen kudde är betydligt hårdare!


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha