Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1266) Roger Fransson
Mon, 23 September 2019 13:01:34
email

Vänta inte för länge med er anmälan till SverigeSerienfinalen i Rikspokalen...

Det finns bara plats för 200 startande i tävlingen och det fylls på snabbt, i skrivande stund 127 anmälda. Vi har förvisso förtur om det blir lottning men den förturen har vi tillsammans med Västras DM och Suzuki, så det kan bli tajt ändå.

Jag saknar en hel rad namn som jag är tämligen säker på ska köra. Dra inte på det, skicka in anmälan nu på en gång så att vi inte får onödiga problem.

Dra inte helelr på att anmäla er till efterfesten. Där har vi också bara 200 platser och de går som smör i socken just nu. Vi tar anmälningar i den ordning ni anmäler er. Tänk vad surt det vore att inte få plats!

Jag ordar inte mer om tävlingen (Rikspokalen) som sådan. Den är alltid kanon. Och festen på kvällen efter kommer att bli fantastiskt trevlig, hur ska den kunna bli annat än fantastiskt med så många fantastiska människor på ett och samma ställe samtidigt?

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

PS: Rackarns vad vi skulle vilja köra finalen i år. Ni anar inte! Men som klassansvariga är det tyvärr omöjligt, alltför mycket med allt runtomkring den här dagen. Men avundsjuka på er som får köra är vi så in i bomben!

(1265) Roger Fransson
Sun, 22 September 2019 09:58:07
email

Nu lanserar vi även Revanschen som går i samband med årets final...

Revanschen är tävlingen-i-tävligen för alla er som deltog men som inte vann då. En ytterligare chans att utmana vinnarna och slå vinnarna som samtidigt kör MästarMötet.

Ni tävlar om en egen ärofylld pokal men förstås störst av allt äran att vinna den ultimata VOC-utmaningen.

Mer information finns i nyhet på första sidan här på sajten eller förstås under vinjetten NYHETR.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1264) Roger Fransson
Thu, 19 September 2019 15:20:39
email

Nu ligger anmälan till årets avslutningsfest ute, nyhet med länk till anmälan finns på nyhetsplats här på sajten...

Årets middag och prisceremoni och håller vi på restaurang UMAMI som ligger i Örebros Konserthus, Fabriksgatan 2 i Örebro.

Dörrarna på UMAMI öppnas 18:00. En halvtimme senare sätter vi oss till bords. KOM I TID! Ingen bordsplacering, vill ni sitta med varandra - kom tillsammans!

Härlig festmeny serveras. Pris 250:- per person. Betalning sker på plats vid entrén. Dryck köper du själv i baren.

För mer information om festen och kvällen, läs nyhet på förstasidan eller under vinjetten NYHETER. I denna ligger också länk för att anmäla er.

Hjärtligt välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1263) Roger Fransson
Wed, 18 September 2019 12:39:08
email

Ny uppdatering av NOTISEN om MästarMötet ...

Den här gången är det med extra stor vördnad vi hälsar Mats Karlsson hjärtligt välkommen till årets MästarMöte i samband med årets SverigeSerie-final i Örebro.

Mats är nämligen, för er som inte redan vet, den FÖRSTA segraren i SverigeSerien 1992, en seger som han sedan följde upp med att vinna igen 1993. Den första kom alltså för 27 år sedan! I den egenskapen har Mats betytt väldigt mycket för den här klassens framväxt under de tidiga åren.

Hjärtligt välkommen Mats!

Och för alla er andra ... klicka NOTISER längst upp här på sidan, scrolla ner till nyheten om MästarMötet och läs lite mer om en av svenskt rallys verkliga namn.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1262) Fredrik
Mon, 16 September 2019 18:00:37
url  email

Nu finns den slutliga tabellen för SommarSerien här på hemsidan.

/VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1261) Roger Fransson
Fri, 13 September 2019 23:27:36
email

SuperStage/PowerStage i SommareSeriens final i Nora på lördag ...

Blir tävlingens sista, relativt långa sträcka fyra (SS4).

På den sträckan delas alltså ut i fallande ordning 5-4-3-2-1 poäng till snabbaste ekipage i respektive förarklass och serie.

För komplett regelverk kring SuperStage/PowerStage se rubriken TÄVLANDE här på sidan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1260) Roger Fransson
Mon, 9 September 2019 14:38:41
email

Anmälan till årets prisutdelning och fest är på G ...

Inbjudan och anmälan till årets avslutningsmiddag och fest kommer att publiceras under veckan.

Vi kommer att hålla till på fantastiska Restaurang Umami, Konserthuset i centrala Örebro. Bra att veta redan nu om ni vill planera boende.

Vi var i Konserthuset även i fjol men då i en sidolokal. I år har vi bokat hela restaurangen speciell bara för oss i klassen. Och detta med en extra god jubileumsmiddag.

Håll utkik här på hemsidan för mer fakta och digital anmälan som alltså kommer inom kort.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(1259) Roger Fransson
Mon, 9 September 2019 14:31:03
email

Notisen om MästarMötet är uppdaterad ...

Den här gången är det Bosse Hemmingson som har anslutit. Kolla nyheten om MästarMötet under vinjetten NOTISER här på sidan ... scrolla ner, läs och njut.

I skrivande stund har nio (9) av totalt femton (15) tillgängliga före detta mästare anslutit till MästarMötet. Och det är nästan fyra veckor kvar tills det smäller. Och tre veckor innan anmälan stänger ...

Redan nu börjar anmälningslistan till årets final också fyllas på med en rad andra högintressanta namn som aldrig hann skriva in sig som mästare ... vad säger vi till exempel om Elias Lundberg, mycket mer laddat än så kan det knappast bli.

Säger redan nu: Att tippa utgången i VOC A i årets final kommer att bli omöjligt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1258) Fredrik
Mon, 2 September 2019 17:55:38
url  email

Nu finns tabeller publicerade efter Eskilstuna.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1257) Roger Fransson
Sat, 31 August 2019 09:37:00
email

Förtydligande av bilars överensstämmelse med aktuellt reglemente, med vår generalklausul och uttag för efterkontroll ...

På förekommen anledning vill jag förtydliga att jag har gett klassens Tekniskt huvudansvarige Björn Kallin rätt att tillsammans med klassens närvarande tekniker på respektive tävling å klassens vägnar fritt efter egen bedömning välja ut bilar ur klassen för eventuell efterkontroll, dvs vilken bil som ska kontrolleras och vad som ska kontrolleras på den.

Förfarandet innebär en viss avvikelse gentemot Bilsportsförbundets generella regler, därför väljer jag att kommunicera detta förtydligande för att undvika diskussion och missförstånd gällande metodiken.
Detta bemyndigande gäller tills vidare och tills dess att annat meddelats och det kommer inom kort också att publiceras som Teknisk Bulletin här på sidan.

Gällande vem som vid varje stund är officiell tekniker i klassen hänvisas till rubriken KONTAKT här ovan. Jag vill dock understryka att dessa tekniker i sin tur äger rätt att vid enskild tävling i sin tur bemyndiga andra kvalificerade och tillgängliga personer som stöd och hjälp för att kontroller och liknande ska gå så fort och så smidigt som möjligt.

OBS! Det ligger i allas vårt intresse att alla bilar i klassen överensstämmer med klassens reglemente för att säkerställa rättvist tävlande på lika villkor, ett av klassens viktigaste grunder. Därför är jag övertygad om att detta tas emot väl av oss alla och att alla vi jobbar tillsammans för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger Fransson, klassansvarig


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha