Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1238)
(548) Roger Fransson
Tue, 26 August 2014 14:31:22
email

Anmälda till Pirelli Rally, Tammerfors...

Nu finns en första lista på tidigt anmälda till årets finska rallyäventyr, Pirelli Rally i Tammerfors publicerat i vår nästan avsomnade BLOGG, du hittar länk till bloggen längst uppe till höger här på sidan, i det gula fältet.

Kan samtidigt skvallra lite om framtidsplaner för BLOGGEN. Där har vi som ni sett valt att inte längre liveblogga tävlingar. Den ska istället bli vårt snabba rullande nyhetsflöde, mer notisform om tävlingar utanför våra serier, förare från klassen som gjort andra bedrifter, och annat av intresse som berör klassen.

Men för att lyckas med den ambitionen krävs hjälp, allas engagemang i att skriva och skicka in underlag gärna förstås även bilder. Vi tror att vi tillsammans kan lyckas med detta och tillsammans skapa en välläst blogg.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger, Fredrik och Lotta

(547) Jens Thorsell
Tue, 26 August 2014 11:25:18
email

Tony!
M47 går alldeles utmärkt, dock tenderar man i stressade situationer få i femmans växel istället för trean! Man kan ta en likadan mässingsbygel som sitter som stopp för backväxeln och sätta på motsatt sida för att spärra 5:ans växel och därmed mer säker växling till trean! =)
M47:an är lite tyngre, och är allmänt känd som mindre hållbar, men otroligt mycket mera lätt att få tag i begagnad!

(546) Tony
Mon, 25 August 2014 19:32:05
email

Varför skall man köra med m45 i 240? M47 är ju nästan samma låda med en växel till!


(545) Johan Pettersson
Mon, 25 August 2014 11:12:01
email

Välkomna alla ni VOC Mekonomenåkare som skall köra Västrallyt i Trollhättan nu till helgen.

Det kommer att finnas fina sträckpriser att tävla om för er klass.

Vi har även ett evenemang där ett femtiotal av Mekonomens verkstadskunder är på plats ute i skogen för att heja på er.

Välkomna till Trollhättan på lördag och lycka till!


(544) Roger Fransson
Fri, 22 August 2014 22:40:07
email

Alla intresserade av ett riktigt rallyäventyr, av Finland...

Läs även det som finns inlagt som nyhet på förstasidan här på sajten, där får ni lite utförligare info än här i Gästboken.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(543) Roger Fransson
Fri, 22 August 2014 17:38:34
email

Angående Recce i Finland...

Tack! Inte bara får köra Recce utan måste för att göra Barth, mig och finska orfanisationen nöjda. Det är svårt i Finland och vi vill att alla ska ha sett och gjort sina egna bedömningar/justeringar,

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(542) Charlie
Thu, 21 August 2014 21:18:19
email

Härligt Roger. Och reecen får vi också köra antar jag?

(541) Roger Fransson
Thu, 21 August 2014 08:48:28
email

Mer om Finland...

Charlie, du är inte blind. Dialogen med Finland har gått jättesegt i år, språket är ett svårt problem. Men idag är vi lovade att få få konkret inbjudan på engelska. Kommer att publiceras som nyhet så snart den kommer.

Språkförbistringar har dessutom lett till en del missförstånd och felaktigheter men nu tror jag allt ska vara utrett.

Så här är det i korthet:

• Tävlingen är totalt 15,1 mil SS. Det blir ett rent sprintrally på fredag kväll med en enda (utmanande!) sträcka i mörker, resten på lördag. Båda dagarna ger full SveriigeSerie poäng för att undvika problemen som uppstod i fjol i-och-med att vi stryker våra lägsta resultat i våra respektive serier.

• Total startavgift för båda dagarna är efter hårda förhandlingar slutligt satt till 300 €.

• Anmälan måste vi skicka från oss (som komplett fil) senast 15 september... så snälla anmäl er inte sista dagen då skapar ni jätteproblem för oss. SE OCKSÅ OBS NEDAN ANGÅENDE BETALNING!

• OBS! Giltig anmälan gör ni här på vår hemsida OCH INGEN ANNANSTANS, länk (avdelning) uppe till höger här på sidan.

• OBS IGEN! Betalning måste finnas på klubbens konto senast 15 september klockan 16.00. OBS! Då detta är en utlandsbetalning måste ni göra betalningen minst 5 vardagar före!! Konto framgår av anmälan som alltså kommer att publiceras idag.

• Noter kommer att finnas och betalas kontant på plats. Jag återkommer med slutligt pris för dessa.

Välkomna till ett superhäftigt rally!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och TAMUA

(540) Charlie
Wed, 20 August 2014 21:25:38
email

Hur är sträckorna fördelade mellan fredag och lördag i Finland? Är det någon som fått fram det? (Jag kan vara blind). Vi ses i Eskilstuna gott folk.

(539) Roger Fransson
Wed, 20 August 2014 14:33:33
email

Anmälan till Pirelli Rally Finland...

Nej Daniel, de vill ha våra anmälningar i samlad fil så ni ska INTE anmäla er direkt till tävlingen.

Ni ska använda formuläret som ligger som avdelning här på sidan längst upp till höger.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha