Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(666) Per Täppers
Thu, 15 January 2015 00:27:19
email

Nu ska här köpas lotter. Sista testet med bilen, sista fullgasningen innan infart i Oves verkstad smäller en bit ur pinjongdrevet i bakaxeln. 103 tävlingar sätter väl sina spår i materialet. Vilket otroligt flyt vi har.Det brukar aldrig gå sönder på provkörningen innan tävling.Vi hade antagligen inte kommit över första sträckan på lördag.(det kanske vi inte gör ändå)Bakaxeln är redan riven och nu ska letas 4.10 växlar-för att åka på lördag det ska vi. Välkomna till ett riktigt vintrigt Fryksdalen!Mvh Täppers/Björklund

(665) Alexander Alin
Wed, 14 January 2015 19:42:20
email

Undrar ifall någon kan svara på om det finns servering/mat på serviceplatserna lör/sön eller bara vid start/mål under Finnskogsvalsen? / Alexander

(664) Robert Lundberg
Mon, 12 January 2015 12:09:12
email

Hej!
Det finns en stuga att hyra i Sunne, 4 mil från Torsby. Gott om plats då den ligger vid en bondgård. Plats för 4 pers, kök och dusch pris 350:- natten 200:- om man vill ha städat.
Vi har hyrt en av dessa men det fanns visst en till.
Maila om ni är intresserad.
roberth.lundberg@gmail.com

(663) Roger Fransson
Sat, 10 January 2015 16:30:59
email

Angående Shake-Down i Torsby...

Ni som vill åka denna anmäler er på MK Rattens mail info@mkratten.se. Shake Down komemr att vara öppen mellan 14.00 och 17.00 på fredag.

Vart vi ska åka meddelas i PM 1 som alla anmälda får i vår mail. Avgift 200:- betalas på plats.

Enkelt och effektivt!

NOT: Däck på Shake-Down är förstås fria. Ingen däckmärknings sker förrän på besiktning.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & MK Ratten

PS: Efteranmälan till tävlingen ligger öppen om du ändrat dig och vill åka. Vintern (snö!!) har kommit på riktigt till Torsby, Suveräna förhållanden. Perfekt långtidsprognos på vädret.


(662) Roger Fransson
Sat, 10 January 2015 01:25:20
email

Shake-Down i Torsby, Jonas och andra...

Jag vet ännu ingenting, men jag ska också köra den själv så jag kan kolla med Sven (tävlingsledaren) i morgon, vi har ändå en del annat som måste avhandlas i vanlig ordning inför tävling.

Återkommer här i gästboken under morgondagen eller så snart jag vet något.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(661) Jonas
Fri, 9 January 2015 19:45:21
email

Tja är de nån som har nån info om shakedownen i Torsby?

(660) Roger Fransson
Fri, 9 January 2015 15:31:28
email

Att bygga en VOC, Stig...

Kul att du bygger. Du behöver inte igångsättningstillstånd för att bygga en VOC. Däremot är det ändå klokt att prata med din närmsta förbundstekniker innan du kör igång, det är ju dem du kommer att träffa ute på tävling sedan.

Bra också att prata med en ev våra VOC-tekniker, du hittar kontaktuppgifter till dem i början av reglementena.

Angående bågen så är det precis som du är inne på deformationszoner som gör att man inte får staga fram till fjäderbesntornen på en standardrallybil.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(659) Stig
Fri, 9 January 2015 10:38:16
email

Hej.
Jag bygger en 240 VOCMR på en 1990 volvo 244.

Jag har ej igångsättningstillstånd än (som jag förstår det på SBF så behöver man igångsättningstillstånd även för standardrallybilar?), vilket medför att jag kommer att behöva bygga min egenbyggda bur enligt SBF´s nya regler.

I de nya reglerna som kom i november 2014 så är det bland annat krav på förstärkningar till fjäderbenstornen om bilen har fjäderben.

I Basreglementet för VOCMR så står det att förstärkningar av skyddsburen ej får gå utanför kupéutrymmet. vilket jag tolkar som att man inte får ha dessa förstärkningar i en VOCMR, stämmer detta?

Är det någon som vet om det är Svensk Bilprovning som har gjort att bågen i en VOCMR-bil (standardrallybil) inte får gå ut till fjäderbenstornen?

tänker på åverkan på deformationszoner etc.

Tack på förhand.(658) Roger Fransson
Thu, 8 January 2015 17:13:39
email

Anmälan till Torsby...

OBS! I morgon FREDAG 9/1 är SISTA dagen att anmäla sig till Torsby.

Det har kommit snö, i början av veckan blir det ännu kallare och just nu ser förhållandena jättebra ut för en kanontävling.

Kom igen med era anmälningar!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & MK Ratten

(657) Roger Fransson
Thu, 8 January 2015 12:14:02
email

Under hela helgen i Torsby är Mekonomenbutiken på Södra Industrigatan 3 extraöppen för oss.

Vi får 25% på allt, även förbeställda delar, och 30 % rabatt på alla släpvagnsdelar. Speciella kalasrabatter på Castrol Edge Olja, oljefilter och Brake Cleaner i hela lådor. Och på Bosch Big Knick extraljus.

Passa på att komplettera era reservdelsförråd. Kontakta Torsbybutiken på 0560-79 10 00 och beställ dina delar - du får 25% rabatt även på dina beställda delar!

Under fredag kväll fram till 21.00 bjuder de dessutom oss alla på korv och kaffe – en självklar besökspunkt efter besiktning.

SE OCKSÅ NYHET PÅ NYHETSSIDAN!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger och Mekonomen Torsby


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha