Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(630) Stefan Edlund
Thu, 18 December 2014 19:20:18
email

Ha ha, det är till att vara påläst =) Tyvärr kommer det inte att tävlas i bilen på ett tag då en ryggoperation väntar, men sen jä..ar. Bilen ska ju dock gås igenom därav min fråga. Krya på dig Roger =)

(629) Roger Fransson
Wed, 17 December 2014 14:34:01
email

Reglementesförändringar, Stefan...

Ursäkta lite sent svar, jag ligger i 39 graders feber och med en hosta som kräver en kilometers säkerhetsavstånd för omgivningen och har därför inte koll på Gästboken riktigt hela tiden.

Det enkla svaret är nej, inget som inte redan framgår i reglementet.

Som du vet så hyller vi tanken på ett reglemente som är stabilt över tiden. Vi tycker att man ska lägga sina pengar på att tävla istället för att bygga om bilen, bra för både oss tävlande och inte minst för våra klubbar som får fler anmälda.

Grattis förresten till bilen, Stefan som om jag förstod det rätt du fick i present av hustrun. En VOC Mekonomen Rallybil till födelsedagen, vilken otroligt fin present!!!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(628) Stefan Edlund
Mon, 15 December 2014 15:20:21
email

Är det några nyheter/ändringar på gång gällande reglementet inför 2015?

(627) victor
Sun, 14 December 2014 17:33:09
email

Fredrik:
MPRE har alternativt Volvovalpen kudde är betydligt hårdare!

(626) fredrik
Sat, 13 December 2014 01:26:31
email

Motorkuddar till 940. Finns det någon stummare motorkudde att köpa eller är det original som gäller?

(625) Björn kallin
Sun, 7 December 2014 12:16:04
email

Hej micke Finns ingen koppling för den..du måste ha fin splince växellådan.. och det plattasvänghjulet kan du ju inte ha för tändningen...om du inte har en b230 med 530 topp.. i en 240/740(glt/gle 85-88)..mvh Björn vocmer tekniker.

(624) micke
Wed, 3 December 2014 12:17:16
email

Om jag ska använda m45 lådan med grova splines till b230 motorn, vilken sprängkåpa och koppling ska jag ha då? Passar det ihop med "pottsvänghjulet" eller måste man ha det platta?

(623) Kent Larsson
Sat, 29 November 2014 14:00:05
email

Hej!
Finns det något intresse för elit rally däck?
Mönster: MS200 MS3 och rally slicks .
Förstärkta däcksidor special gummi blandning från cooper avon
Maila gärna om du är intresserad

(622) Ida
Thu, 27 November 2014 10:57:58
email

Rasmus, du kan även skriva ut medförsäkran hemma och ha den klar när du anmäler dig, så slipper man stå och leta nr till mekanikerna i telefonboken framme vid anmälan ;) Blanketten finns på SBF:s hemsida.
http://www.sbf.se/pdf/blanketter/Folksam_Mekanikeranmalan.pdf

(621) Roger Fransson
Wed, 26 November 2014 21:25:37
email

Medförsäkran, Rasmus...

Det är bara en blankett som du får när du anmält dig där du listar ditt team (mekaniker) då blir de också är också är försäkrade under tävlingen.

Det brukar slarvas med att lämna in den här blanketten därför blir det vanligare-och-vanligare att arrangörer kräver att den lämnas in innan man får ut sitt tävlingskuvert, precis som MK Ratten nu gör.

Vaket av dig att upptäcka detta. Jättebra att du läser hela inbjudan, det är det inte alla som gör ;-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha