Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1238)
(658) Roger Fransson
Thu, 8 January 2015 17:13:39
email

Anmälan till Torsby...

OBS! I morgon FREDAG 9/1 är SISTA dagen att anmäla sig till Torsby.

Det har kommit snö, i början av veckan blir det ännu kallare och just nu ser förhållandena jättebra ut för en kanontävling.

Kom igen med era anmälningar!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & MK Ratten

(657) Roger Fransson
Thu, 8 January 2015 12:14:02
email

Under hela helgen i Torsby är Mekonomenbutiken på Södra Industrigatan 3 extraöppen för oss.

Vi får 25% på allt, även förbeställda delar, och 30 % rabatt på alla släpvagnsdelar. Speciella kalasrabatter på Castrol Edge Olja, oljefilter och Brake Cleaner i hela lådor. Och på Bosch Big Knick extraljus.

Passa på att komplettera era reservdelsförråd. Kontakta Torsbybutiken på 0560-79 10 00 och beställ dina delar - du får 25% rabatt även på dina beställda delar!

Under fredag kväll fram till 21.00 bjuder de dessutom oss alla på korv och kaffe – en självklar besökspunkt efter besiktning.

SE OCKSÅ NYHET PÅ NYHETSSIDAN!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger och Mekonomen Torsby

(656) Roger Fransson
Tue, 6 January 2015 18:01:29
email

Hjärnsläpp av mig gällande datum...

Noratrofén ligger ute på den 12 september men planeras att flytta till 19 september, alltså tvärtom mot vad jag skrev i förra inlägget.

Ber om ursäkt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(655) Roger Fransson
Tue, 6 January 2015 10:29:04
email

SverigeSerien 2015, sista tävling och regler, Erik och andra...

Den sista tävlingen blir Noratrofén. Den ligger ute på 19 september men vi för en dialog om att flytta den till 12 september för att undvika onödig krock med SRC och SSRC.

En annan förändring som planeras är att Nyköping planerar flytta sin tävling från 4 juli till den 16 maj istället, vilket passar in perfekt tidmässigt i våra serier.

Besked om både så snart jag får besked från klubbarna!

Har också fått fråga om regler. Inga förändringar annat än vad som sedan länge är publicerat på nyhetsplats. Vi har av tekniska skäl inte kunnat uppdatera regelsidan (TÄVLANDE), hoppas lösa detta de närmsta dagarna.

/ VOC Mekonomen Rally

(654) Erik Stenberg
Mon, 5 January 2015 23:02:04
email

God fortsättning på er ! Har det blivit något bestämt om vilken tävling och datum i Sverigeserien som ej var klart i höst?

(653) Roger Fransson
Mon, 5 January 2015 15:44:02
email

Förtydligande - Halv startavgift för er som vann er klass 2014...

Ni som tog klasseger i SverigeSerie eller SommarSerie (A/B/C eller junior) 2014 har som meddelats tidigare halv startavgift i samma serie under 2015.

Vid deltävling som ingår i SverieSerien:
• Pär Nordahl, Torsby tävlande för MK Ratten
• Fredrik Eckhardt, Eskilstuna tävlande för Eskilstuna MK
• Patrik Westerberg, Torsby tävlande för MK Ratten
• Mattias Jacobsson, Bäckefors tävlande för Dals MK

Vid deltävling som ingår i SommarSerien:
• Anton Brorsson, Brunflo tävlande för Jämtlands MK
• Erik Karlström, Malmbäck tävlande för Nässjö MK
• Patrik Westerberg, Torsby tävlande för MK Ratten
• Mattias Jacobsson, Bäckefors tävlande för Dals MK

STORT och välförtjänt GRATTIS till er alla! Tack också till årets alla arrangörer för samarbetet kring detta.

Övrigt bra att veta:
Halv startavgift utgår endast om tävlande fortsätter att tävla i samma klass. Har ni bytt till annan bilklass har ni inte rätt till halverad startavgift. Halveringen får ni för serien inte tävlingen som sådan.

För tävling som ingår i såväl SverigeSerie som SommarSerie så är det fortsatt halv startavgift som gäller även för de förare som lyckades vinna båda serierna, det blir således inte ”halva-halva avgiften” för er i dessa tävlingar.

Vid deltävling som enbart ingår i VinterSerien utgår inga halverade startavgifter under 2015 eftersom att denna serie inte fanns 2014.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(652) Pär Nordahl
Sun, 4 January 2015 19:26:59
email

Hallo alla vocare, anmäl er nu till vinterns snabbaste rally. Kanske säsongens snabbaste rally och detta på snöväg :) om ni törs?

(651) Roger Fransson
Fri, 2 January 2015 13:34:44
email

Hög tid att anmäla er till Torsby...

Gott Nytt År på er alla. Har precis pratat med Torsby. En släng av plusgrader och regn har kommit i natt på vägar som redan har ordentlig isbotten, och just nu är det redan minusgrader igen uppe på sträckorna och väderleksprognosen säger omväxlande plus och minus... det bygger is i vägen.

Blir det bara kallt framåt tävling så kommer detta att bli fantastiskt fina och hårda vägar med tjockt islager.

Snälla, gör det lite lättare för tävlingsorganisationen, Vänta inte till sista dag med att skicka in er anmälan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(650) tobbe
Wed, 31 December 2014 15:16:11
email

Gott nytt år !!

(649) Sjöberg
Sat, 27 December 2014 19:35:46
email

Tack Roger Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha