Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(786) Roger Fransson
Sat, 13 June 2015 05:56:49
email

Rallyradi från Dackefejden idag...

redan vid niotiden drar sändningen igång. https://sbfplay.solidtango.com/live/rallyradio-fran-dackefejden-med-rally-live

Rally Live-gänget är tillbaka med rallyradio ifrån den klassiska Dackefejden i Växjö. Sändningen drar igång vid 9-tiden på morgonen och i studion sitter som vanligt Sebastian Bourghardt. Ute på fältet hittar vi Per Johansson och återigen hoppar Mikael Lindh in, denna gång för Ola Strömberg som jagar poäng i Sukka-Cupen i Kopparberg.

/ VOC Mekonomeb Rally - Roger


(785) Roger Fransson
Tue, 9 June 2015 10:05:54
email

Tack Per, det värmer!

/ Roger

(784) Per Täppers
Mon, 8 June 2015 22:00:17
email

Tack Roger för allt du gör för klassen! Du är fantastiskt duktig. Mvh Per i Utterbyn

(783) Fredrik
Mon, 8 June 2015 11:14:19
email

Kanon! Då syns vi där (:

(782) Roger Franssonro
Sun, 7 June 2015 21:27:17
email

Angående sponsordekaler, Fredrik...

Svar: Ja! Samlingsdekalern för framdörranas framkant finns med ut på tävling.

När vi talades vid på telefon inför din tävling i Norrköping (tror jag det var om minnet inte sviker) så fick du direktkontakt till Thorsells Reklam som sköter våra utskick.

Efter det utgick jag från att du faktiskt tog den kontakten och du var därför inte med på min nästa utskickslista. Vi har inte råd att skicka dubbla dekalsatser om det kan undvikas.

/ VOC Mekonmen Rally - Roger

(781) Fredrik
Sun, 7 June 2015 19:44:55
email

Hallå! Jag beställde dekalkit till min bil men inte fått så mycket till gensvar. Hur som haver så har jag nu fixat vita dörrsidor från annat håll, men kommer sponsordekalerna finnas på plats i Växjö?

(780) ingemar
Sat, 6 June 2015 11:29:32
email

Tack Roger vi syns i Växjö/Lessebo, välkomna söderut

(779) Roger Fransson
Fri, 5 June 2015 11:23:52
email

Angående VOC Mekonomen Rally och Grupp F...

I följderna av GrF debaclet har enskilda förare hamnat i kläm.

Vi i VOC Mekonomen Rally värnar alltid om aktiva - såväl förare som klubbar och funktionärer.

Därför har jag idag skickat en invit till SBF Svensk Bilsport om att med gemensamma krafter och öppet sinne försöka lösa den uppkomna situationen.

Jag hoppas för de drabbades skull att SBF återkommer med ett positivt svar på den inviten.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(778) Roger Fransson
Fri, 5 June 2015 11:17:59
email

Angående transport av växellåda...

Nästa helg kan jag lösa det, Ingemar. Den här gången har vi bättre vagn och lite mindre grejor (däck) än vi hade med oss till Rally över Gränsen.

Kom bara förbi oss på serviceplatsen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(777) Ingemar
Fri, 5 June 2015 09:14:02
email

Hej igen
Jag har mobil nr. 0727-384469


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha