Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(740) Roger Fransson
Fri, 3 April 2015 13:58:38
email

Glad Påsk alla VOC Mekonomen Rally vänner!

/ Roger & Lotta med organisation

(739) Roger Fransson
Tue, 24 March 2015 21:10:22
email

Pris på Speedline fälgarna...

Priset på frakten inom Sverige påverkas inte av kronans fall mot Euron, där är det bara Bussgods pris (beroende på hur många ni köper).

Det är fraktkostnaden från Italien till Sverige som påverkas av valutakursen och den är alltså inräknad i det nya priset 1 600:- inklusive moms!

/VOC Mekonomen Rally - Roger

(738) Rasmus
Tue, 24 March 2015 18:09:28
email

Hej. Hur mycket kostar fälgen styck med frakt och allt nu? MVH

(737) Roger Fransson
Mon, 23 March 2015 18:45:24
email

Förvarning prishöjning på klassad Speedline fälg...

Kronan har fallit kraftigt gentemot Euron, har ni varit utomlands relativt nyligen så märkte ni konkret vad lite vi får för våra kronor nu.

Speedline tillverkas i Italien, ett Euroland. Och även fraktkostnaden påverkas av en fallande krona.

IMD som säljer fälgarna har precis beställt mer till sitt lager. Så länge de fälgar som nu ligger i lager räcker lovar de att det gamla priset gäller, men sedan gör valutakursen att de tyvärr måste höja priset till 1 280:- + moms, dvs 1 600:- inklusive moms.

Funderar ni på att köpa och vill kunna löpa till det gamla priset bör ni inte vänta för länge med att skicka in er beställning.

Exakt när lagret med fälgar till det gamla priset tar slut är tyvärr omöjligt att säga, det beror ju på hur många som vill köpa den närmsta tiden.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(736) Fredrik
Sat, 21 March 2015 14:36:47
url  email

Dekalsats beställs på vocsverige@gmail.com. Ange följande uppgifter:
- Förnamn och efternamn på bilens ägare
- Aktuell mailadress
- Aktuell fullständig postadress
- Vilken bil det gäller (240/740/ 940)
- Aktuellt telefonnummer
- Bilens registreringsnummer

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(735) Anders Tykesson
Sat, 21 March 2015 13:08:27
email

Vad beställer jag dekalerna till framrutan och dörr
mvh Anders

(734) Roger Fransson
Tue, 17 March 2015 17:16:31
email

Inbjudan och anmälan till "Rally Över Gränsen" ute...

Nu ligger inbjudan och anmälan till nästa deltävling i såväl SverigeSerie som SommarSerien, Rally över Gränsen ute på resultatservice.se

Länkat till från våra respektive kalendrar under fliken TÄVLINGAR här på sidan. På Resultatservice hittar du också information om lämpliga boenden.

Ett fantastiskt fint rally vågar jag redan nu lova. Kong Kristian och Silverratten sammanslagna, två tävlingar som var-och-en är fantastiskt fina rallyn tillsammans som ett - det kan inte bli annat än succé.

I SverigeSerien kör vi hela tävlingen som en deltävling, dvs för och eftermiddag. I SommarSerien delar vi rallyt på två och kör förmiddag som en deltävling och eftermiddagen som en andra deltävling.

Välkomna till ytterligare en fantastisk rallylördag!

/ VOC Mekonomen Rally + Kristianstads MK & Älmhults MK

(733) Fredrik Jonasson
Wed, 4 March 2015 20:45:22
email

Angående företagsägd standardrally! Min bil ägs av ett företag och om jag tolkar saken rätt så är det så här. Företaget får äga bilen och alla dispenser gäller så länge den ansvarige för bilen (rimligtvis föraren) har godkänd licens. Det är i alla fall min tolkning efter att ha läst både vagnbok och registerkort.

(732) Simon
Tue, 3 March 2015 15:08:11
email

Hej, hur bör man ställa en H-kam?

Några tips på hur jag får hålet i kamdrevet rätt?

Tack på förhand.

(731) Simon Olsson
Tue, 3 March 2015 11:35:51
email

Okej Janne tack för ett snabbt svar!! var bara tvungen att fråga då jag sett vissa som använder dom ändå :) MVH


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha