Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(826) Roger Fransson
Thu, 20 August 2015 23:37:09
email

Båge i 940, Henrik och andra...

Det finns bara en godkänd båge för VOC 940, vår speciellt utvecklade båge i samarbete med KBT.

Den har bara en sidosträva. Men, eftersom att vi har krav på att använda dörrar med SIPS så utgör förstärkningen i dessa den andra delen av "krysset". Men då med fördelen att vi även får en liten deformationszon från sidan, dvs kraften tas upp lite mjukare än om man bara har en rensad dörr och att det sedan tar tvärt stopp då kraften når bågen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(825) Henrik
Thu, 20 August 2015 21:05:59
email

Hej
Hur är det med sidosträva i burbågen på 940?
Är det någon som har dubbla? Tänker på certifierade bågar.
// Henrik


(824) Per Täppers
Wed, 19 August 2015 23:06:51
email

Underbart att se er i skogarna runt Grums i lördags. Brorsan och jag tog en semesterdag och njöt av bilåkat med klockan i näven som vi gjorde förr. Helt otroligt att dessa järnhästar går så fort! Mvh Per i Utterbyn

(823) Roger Fransson
Mon, 17 August 2015 18:53:53
email

Bygga på en turbo...

Härligt Christer, visst blir det fjärde VOC'aren på två år? Jag kan inte se några problem att en kaross kommer från en turbo så länge den byggs om enligt reglementet!

Och klassansvarig på film, utgår från att det är där jag får skämmas för avåkningen i öppna högerettan på sista sträckan, en väntad avslutning på tävling fär ALLT strulade från första till sista sträckan. Hoppas inte det är filmat då jag kom tillbaka till depå och i besvikelsen över mig själv slängde grejor och slog i bildörrar som en ouppfostrad tonåring... skämsläge!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(822) Christer
Mon, 17 August 2015 17:52:51
email

En fråga nu när vi ska bygga ny bil åt Rasmus igen . Får man ta en turbo bil å bygga Voc givetvis med en fb motor utan turbo

(821) Frederik Eckhardt
Mon, 17 August 2015 17:03:23
email

Vår egen VOC-general kan ju stoltsera med att vara med på film i alla fall :)

(820) Roger Fransson
Mon, 17 August 2015 12:42:45
email

Alltid jobbigt med personskador...

Men skönt att det stannade vid en fraktur i foten. Vi litar på att pappa skruvar :-) och önskar snar bättring och hjärtligt välkommen tillbaka till Rasmus!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(819) Christer
Mon, 17 August 2015 08:20:02
email

Tyvärr så visade det sig när Rasmus kom hem och åkte till lasarettet att han hade en fraktur I vänster fot efter avåkningen i Killingen i lördags. Så nu blir det kryckor ett tag och inget skruva ihop ny rallybil på minst tre veckor . Om inte Pappa är snäll å skruvar

(818) Roger
Sun, 16 August 2015 23:38:47
email

Problem med hemsidan...

Just hemkommen från Killingen, de 104 milen från Grums kändes förfärligt långa efter en extrem skithelg för mitt eget tävlande.

Och så kommer man hem till datastrul, det var precis vad jag längtade efter!

Nåväl, åtgärdande är igångsatt. Så dålig som jag är på IT kan jag tyvärr inte säga när det kan tänkas vara fixat!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(817) Tony
Sun, 16 August 2015 19:50:57
email

Är det bara jag som får upp följande meddelande varje gång jag går in på denna sida.

Det förekommer skadlig programvara på följande sida

Det kan hända att angripare som för närvarande finns på www.vocmekonomenrally.com försöker installera skadliga program på datorn som stjäl eller raderar dina uppgifter (t.ex. foton, lösenord, meddelanden och kreditkort).
Rapportera uppgifter om möjliga säkerhetsincidenter till Google automatiskt. Sekretesspolicy

Mitt virusprogram plockar bort ett virus som heter Trojan-downloader:Js/agent.DWFT varje gång.


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha