Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(770) Roger Fransson
Tue, 19 May 2015 22:41:41
email

940 GrF i VOC och obyggnad av handbroms...

Niclas, nej du kan ALDRIG tävla en 940 GrF i en en av våra serietävlingar vare sig det är Vinter-, Sommar- eller SverigeSerie. Om du följt bara lite av debatten som var i fjol så behöver jag inte förklara varför... backa annars till gamla Gästboken och läs om stolligheterna.

Däremot är det några arrangörer som pga att GrF bastarderna ju är väldigt ändå slår ihop, så det är inte rimligt att tävla så få bilar i egen klass, därför väljer man att slå ihop klasserna i den enskilda tävlingen, precis som vi ibland är sammanslagna med tex Lilla GrN och R1B.

Men, det innebär INTE att dessa ingår i våra serier... ALDRIG!

----

Handbromsen förstår jag inte riktigt frågan, Andreas. Du måste förklara närmare. Var sitter du om du inte når handbromsen?

Angående flockning. Det är korrekt, vi får inte flocka vare sig instrumentbräda eller dörrsidor. Vi får inte heller måla dem. Våra bilar ska klara ordinarie bilprovning och detta är brandklassade material, därför får de inte ändras.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(769) Andreas
Tue, 19 May 2015 18:34:34
email

Får man sätta dit ett extra handtag på handbromsen? Som jag sitter idag så kan jag inte använda den.

Såg till min förvåning att man inte får flocka panelen i en voc heller. Gäller det även dörrsidor?

Mvh Andreas

(768) Niclas Brandel
Tue, 19 May 2015 16:20:41
email

Hej. Roger eller nån annnan som kan reglementet.

Jag undrar om man får åka 940 grupp f
i alla voc tävlingar,även sverigeserien i samma klass,och inte i en egen klass

Med vänlig hälsning.Nicke

(767) Martin
Sun, 17 May 2015 15:53:55
email

Hej! Ingen som ligger och ruvar på en Bilstein dämpare till en 240 VOC fram?

Hör av er till 0768750577 om det skulle vara så att nån har det!

/Martin

(766) Roger Fransson
Sat, 16 May 2015 17:02:48
email

Startordning för juniorer, Rasmus och andra itresserade...

En mycket bra och helt befogad fråga, Rasmus som jag aldrig tror att jag förklarat, annat än på telefon till någon som ringt och frågat...

Varför ska ni som är sportens framtid behöva starta sist när vi andra A-B-C startar först?

Jag försöker ALLTID att få tillåtelse att släppa er före oss andra. Men, det är inte helt okomplicerat av två skäl:

1. En del distrikt har tagit beslut på att juniorerna ska starta sist. Ligger vår tävling i ett av dessa distrikt så är det tyvärr omöjligt att få låta er starta först.

2. Om man släpper er juniorer först så kräver det övergripande rallyregelverket att det "är fri bana" innan resten av fältet släpps på. Då behöver man ha mellanbil och resten av fältet får inte starta förrän den gått i mål på respektive sträcka... har man då långa sträckor så blir detta en ganska lång paus mitt i tävlingen (efter er juniorer) och det är förstås inte så bra för publiken.

Dessutom kan det hända som det gjorde för oss i Torsby där ni juniorer fick starta först. En junior fick bilproblem på väg till första sträckan, och använde hela sin rättmätiga respittid... då blir pausen i tävlingen ännu längre.

Hur man är vänder sig så har man ändan bak. Men, som sagt, min inställning är ÄNDÅ att ni juniorer ska åka först och jag jobbar för detta hela tiden... men det är tyvärr långt ifrån alltid som jag lyckas.

Hoppas jag förklarat på ett sätt så att det gick att förstå.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(765) Rasmus
Sat, 16 May 2015 15:25:55
email

Hej, en liten snabb fråga bara.. varför får vi i sverigeserien ungdomsklassen starta sist? när A-B-C klasserna startar först?

(764) SMK NYKÖPING
Thu, 14 May 2015 11:28:48
email

OBS!! Se erbjudanden nedan.

Bra att veta för er långväga Sverige och SommarSerie tävlande inför kommande tävlingshelg i Nyköping den 4-5 Juli.

TÄVLINGSAVGIFTER
Startavgift:2400 kr för Gästabudstrofén den 4/7(43km SS) samt 1400 kr för Nyckeljakten den 5/7(23km SS) Insatt på PG 465592-4 Tillhörande SMK Nyköping. Senast 25/6
Ungdomsrally: 800kr för Gästabudstrofén samt 500 kr för Nyckeljakten. Insatt på PG 465592-4 Senast 25/6
Noter: OBS Endast lördagen=500kr dessa betalas tävlingsdagen

OBS OBS!!!!!! Läs detta ni som vill åka BÅDE Gästabudstrofen och Nyckeljakten!!!! ANMÄL ER till BÅDA tävlingarna och FÅ 500 kr i RABATT och betala således in 3300 kr för båda tävlingarna. Ungdomsrally får 300 kr RABATT vid anmälan till båda tävlingarna och betalar då således in 1000 kr för båda.

BOENDE på Blomenhof Hotel rekomenderas! Tävlande ombeds kontakta Hampus Juteryd(tele nr i inbjudan) för kod till rabatterade priser. OBS! Dessa priser gäller endast tävlande med team.

BUDGET BOENDE!!
Vi kommer även att ordna en gratiscamping ute vid våran klubbstuga på Björshultsbanan i Nyköping hela helgen där det kommer finnas tillgång till toaletter och duschar, pentry, kyl/frys mm. Vi kommer även tända grillar på kvällen mellan lördag och söndagen och hoppas få dit en trubadur som spelar. Vi står för grillen, ni lägger på erat favoritkäk så har vi en kanontrevlig kväll med rallysnack mellan tävlingarna.

Det kommer att vara en central serviceplats belagd straxt intill start o målområdet vid båda tävlingarna.

Välkomna!

(763) Tobias
Sun, 10 May 2015 18:17:00
email

Hej

håller på att renovera en 240 och undrar hur man kollar bränsletrycket och va de ska va?

Mvh/Tobias

(762) Kjell SMK Nyköping
Sun, 10 May 2015 12:18:22
email

Nu finns anmälan till Gästabudstrofen ute och om man nu inte får köra så man är nöjd på Lördagen så går Nyckeljakten på Söndagen en onotad sprint och det finns paketpris om man vill köra båda

(761) Fredrik
Tue, 5 May 2015 10:42:24
email

Nu finns Inbjudan och länk till anmälan till Dackefejden ute så skynda er att anmäla er!

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha