Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(856) Roger Fransson
Sat, 3 October 2015 12:21:12
email

Angående avslutningsmiddag, prisutdelnig och fest...

Jag får av förklarliga skäl frågor via telefon, mail och SMS så jag väljer att återpublicera.

I vanlig ordning träffas vi på kvällen efter finaltävlingen till prisutdelning och fest med tillhörande god mat och dryck.

Jag är ledsen att jag inte kan ge tydlig information om detta ännu men jag väntar på definitiva besked som jag trots upprepade påtryckningar under två veckors tid inte har kunnat få.

Men, räkna med att de blir festvåningen på restaurang Harrys i centrala Örebro som är platsen. De har svarat positivt om övergripande budget och allt praktiskt dock utan att kunna ge definitiva svar på meny, exakt pris, tider och kontakt för anmälan - trots mängder av påstötningar!

Jag fortsätter at stöta på och återkommer förstås med mer utförlig information så snart jag har den.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(855) Roger Fransson
Fri, 2 October 2015 10:14:31
email

SISTA PÅMINNELSE INFÖR RIKSPOKALEN I ÖREBRO...

Har ni inte anmält er till vår finaltävling Rikspokalemn i örebro OCH betalt anmälningsavgiften så är det PANIK nu! Det är i skrivande stund 192 anmälda på tävlingens 200 platser.

Se vidare mitt inlägg här nedanför från i går kväll...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(854) Roger Fransson
Fri, 2 October 2015 10:08:58
email

Försenat reportag efter Nora...

Ber om ursäkt för mycket försenat reportage efter Nora, ni är flera som hört av er per mail och SMS och undrat.

Det händer väldigt mycket just nu och min tid räcker helt enkelt inte till. Hoppas ni har överseende med detta! Men det är på gång och min bedömning är att det inte är alltför många dagar borta.

REPORTAGE 2016: Lägger samtidigt ut en krok inför nästa säsong ... är det någon som kan tänka sig att ta på sig reportageskrivandet efter våra serietävlingar så vore jag extremt tacksam. Jättekul att bli läst av så många, att bli en röst i "rallysverige". Hör av er till mig!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(853) Roger Fransson
Thu, 1 October 2015 20:30:22
email

OBS! BETALA STARTAVGIFTEN TILL ÖREBRO!!!

Alla ni som är anmälda till Örebro, vår finaltävling BETALA STARTAVGIFTEN OMGÅENDE!

Det är nu 172 anmälda, tävlingen tar bara 200 så det är stor risk att det blir gallring. Gallring sker i första han på komplett anmälan.

OCH! Er anmälan räknas (som det tydligt står på flera ställen både i anmälan och på raceconsulting.se) inte som komplett förrän anmälningsavgiften är betald. Så betala NU!

Ni som inte anmält er, anmäl er nu och betala avgiften på samma gång annars är risken stor att ni inte får åka.

Upprepar: Örebro är final såväl för oss som för Klassikerna, 1300 Rallycup och för DM Västra... så vi kan inte få någon förtur.

Sprid detta till era kompisar som ni vet vill åka.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(852) Roger Fransson
Mon, 28 September 2015 14:01:37
email

Angående avslutningsmiddag, prisutdelnig och fest...

I vanlig ordning träffas vi på kvällen efter finaltävlingen till prisutdelning och fest med tillhörande god mat och dryck.

Jag är ledsen att jag inte kunnat ge tydlig information om detta ännu men jag väntar på definitiva besked som jag trots upprepade påtryckningar under två veckors tid inte har kunnat få.

Men, räkan emd att de blir festvåningen på restaurang Harrys i centrala Örebro som är platsen.

Jag fortsätter at stöta på och återkommer förstås med mer utförlig information så snart jag har den.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(851) Roger Fransson
Fri, 25 September 2015 11:59:23
email

Poängsummorna i tabellerna...

De är alltså räknade med de tävlingar som ska strykas borträkande, allt förstås enligt våra regler, inklusive att sista tävlingen inte får strykas - se våra regler under vinjetten TÄVLANDE och dessutom sammanfattad version i mitt inlägg här i Gästboken i går eftermiddag.

Men någon tävlande kan förstås vara felräknad, vi är bara människor. Då tar vi gärna emot återkoppling på detta.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(850) Christer
Fri, 25 September 2015 10:30:11
email

Hej
Summan poäng i serierna kan inte stämma i tabellen eller hur räknas det ???

(849) Roger Fransson
Thu, 24 September 2015 14:20:44
email

YTTERLIGARE STORT OBS! ANMÄL ER TILL FINALEN!!!

Vår finaltävling Rikspokalen i Örebro 17 oktober är också final för Rallyklassikerna och 1300 Rallycup.

Det finns bara 200 platser och eftersom att tävlingen är final i flera cuper så kan inte vi få någon förtur. Kort sagt: Anmäler du dig inte i tid så kanske du inte får köra!

Påminner också om att vi alla ska räkna med finalen i våra personliga serier (se vidare tidigare inlägg).

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(848) Roger Fransson
Thu, 24 September 2015 14:10:53
email

Nu ligger uppdaterade tabeller ute...

Tabellerna är sällan så intressanta som inför final och säsongsavslutning. Nu ligger de ute. Kolla gärna och hör av er om ni hittar något fel eller frågetecken.

I SverigeSerien ska A och B räkna sju av åtta, C och SEN/JUN ska räkna sex. I SommarSerien ska alla räkna fem tävlingar eftersom att en blev inställd.

OBS! Eftersom att ALLA ska räkna med finalens resultat så ska alltså strykningarna göras på de tävlingar som redan avverkats. Väljer man att inte starta i finalen så räknas den som en nolla.

NOTERA: Inbjudan och anmälan till Rikspokalen, vår final i Örebro 17 oktober, ligger ute på Raceconsulting. Det finns begränsning på hur många tävlingen kan ta emot så vänta inte med att anmäla er.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(847) Ingemar
Fri, 18 September 2015 22:38:26
email

Tack för snabbt svar Roger. Lycka till i Nora alla volvoåkare


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha