Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(790) SMK NYKÖPING
Mon, 15 June 2015 22:04:08
email

Dags att anmäla sig till Gästabudstrofén 4/7. SMK Nyköping bjuder på de bästa vägar vi någonsin åkt på!!
Av de 43km SS som bjuds på de 6 sträckorna så är hela 39km på kanonroliga byvägar varierande mellan krokigt o tekniskt o riktigt snabbt! Detta på benhårda grusvägar av allra bästa klass. Även 4km skogsbilväg av helt ok standard ingår i SS utbudet. Notat av Barth.En central serviceplats med service efter SS 2 och 4. Tävlingen är ingående i Stockholms DM, VOC Mekonomen Rallly SverigeSerien samt SommarSerien.

Prisbordet är även det av högsta kvalité! Bland annat så utdelas 5000 KR + presentkort på fri start 2016 till totalsegraren!! Priser för ca 25 000kr delas ut till toppekipage i de olika klasserna. Dessa är sponsrade av bla, PGs Rallyimport, AD bildelar, M&M motorsport, Rallyshop.se, Mocomp, Mattjohnsson, Noteriet mfl, mfl.

På Söndagen den 5/7 så kör vi även Nyckeljakten med ca 23km SS, fördelat på 4 SS varav 1 SS körs 2 gånger.
Den ingår i 7klubbars/Autoexperten RallyCup och körs onotad enligt deras reglemente. Fina vägar som generellt kommer att hålla mycket bra utlovas även här. Central serviceplats vid start o mål. Service efter SS 1 och 3.
Prisbordet även här värderat till ca 25 000 kr med priser från Autoexperten, PGs Rallyimport, FINESS, TRENDAB, Verktygsboden, Söderbergs Bil mfl, mfl.


Planerar ni att anmäla er till båda tävlingarna och köra "dubbeln" så får ni 500 kr rabatt på den totala startavgiften och betalar således 3300 kr i startavgift.
Ordinarie avgift är(2400 kr lördag)(1400 kr söndag)

OBS!! Alla ni tävlande för klubbar i Södermanland och Västmanland som tänker åka både Gästabudstrofén och Nyckeljakten. Vi räknar ihop tiderna från lördagen(notat) och söndagen (onotat) och korar Sö/Vä snabbaste i "dubbeln". I potten ligger för vinnaren i varje klass ett presentkort på Fri startavgift för Gästabudstrofén 2016.
Klasserna som gäller för "dubbeln" är.

4WD A,B,C (hopslaget)

A,B. 2WD (hopslaget)

C. 2WD.

Gr E. A,B,C (hopslaget)

A,B. VOC, Gr F, N 0-1400, 1300 RC. (hopslaget)

C. VOC, Gr F, N 0-1400, 1300RC.

Under helgen kommer vi att erbjuda gratis camping på vårat motorsportområde på fina grönytor med tillgång till WC och duschar mm. Vi har också rabatterade priser på hotell Blommenhof till alla team.

Välkomna!


SMK NYKÖPING


(789) Andreas
Sun, 14 June 2015 21:33:24
email

Halloj. Tänkte kolla om det är någon som åker m90 i 940 och som är lite "haj" på dom lådorna. När jag går från 2an till 3an och är snabb och bestämd så finns läget, men växeln finns inte, lägger jag däremot i växeln som mormor så går det hur bra somhelst. Någon som har en fundering eller tips på vad problemet kan vara?

Van tycks överlag om dom lådorna? Är det inget att åka med eller funkar det för er andra?

Ny med 940.

Mvh Andreas

(788) Fredrik
Sun, 14 June 2015 21:31:39
url  email

Nu finns det en uppdaterad SverigeSerietabell, övriga tabeller uppdateras inom kort.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(787) Per Allo
Sun, 14 June 2015 21:21:18
email

Jag vill tacka växsjö mk och voc ledningen för en fantastisk tävling. Så fina sträckor, man går bara runt och ler

Hälsningar Per Allo

(786) Roger Fransson
Sat, 13 June 2015 05:56:49
email

Rallyradi från Dackefejden idag...

redan vid niotiden drar sändningen igång. https://sbfplay.solidtango.com/live/rallyradio-fran-dackefejden-med-rally-live

Rally Live-gänget är tillbaka med rallyradio ifrån den klassiska Dackefejden i Växjö. Sändningen drar igång vid 9-tiden på morgonen och i studion sitter som vanligt Sebastian Bourghardt. Ute på fältet hittar vi Per Johansson och återigen hoppar Mikael Lindh in, denna gång för Ola Strömberg som jagar poäng i Sukka-Cupen i Kopparberg.

/ VOC Mekonomeb Rally - Roger


(785) Roger Fransson
Tue, 9 June 2015 10:05:54
email

Tack Per, det värmer!

/ Roger

(784) Per Täppers
Mon, 8 June 2015 22:00:17
email

Tack Roger för allt du gör för klassen! Du är fantastiskt duktig. Mvh Per i Utterbyn

(783) Fredrik
Mon, 8 June 2015 11:14:19
email

Kanon! Då syns vi där (:

(782) Roger Franssonro
Sun, 7 June 2015 21:27:17
email

Angående sponsordekaler, Fredrik...

Svar: Ja! Samlingsdekalern för framdörranas framkant finns med ut på tävling.

När vi talades vid på telefon inför din tävling i Norrköping (tror jag det var om minnet inte sviker) så fick du direktkontakt till Thorsells Reklam som sköter våra utskick.

Efter det utgick jag från att du faktiskt tog den kontakten och du var därför inte med på min nästa utskickslista. Vi har inte råd att skicka dubbla dekalsatser om det kan undvikas.

/ VOC Mekonmen Rally - Roger

(781) Fredrik
Sun, 7 June 2015 19:44:55
email

Hallå! Jag beställde dekalkit till min bil men inte fått så mycket till gensvar. Hur som haver så har jag nu fixat vita dörrsidor från annat håll, men kommer sponsordekalerna finnas på plats i Växjö?


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha