Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(886) sven täppers
Mon, 28 December 2015 18:53:57
email

Hej på er alla första snön har nu kommit. Vägarna är fina o frusna .Välkommen med eder anmälan.Gott nytt år önskar MK Ratten

(885) Kent Larsson
Mon, 28 December 2015 08:10:18
email

Team Zebra motorsport vill önska alla ett gott nytt motorsports år 2016.
Mvh Kent Jesper Roland Karina Sara


(884) Björn kallin
Sat, 12 December 2015 10:26:05
email

Rallysuget är HÖGT!!!!!

(883) Micke L
Fri, 4 December 2015 18:26:09
email

Söker:
- Fäste till hasplåt (Olle J-hasplåt, konsolen som man sätter i rambenen)
- Godkänd Mockaratt till Volvo 940 med nav
- Nedre remskiva alu

Messa mig på 070-3554333 fall ni har nått

(882) JanneCarlson
Fri, 4 December 2015 14:13:28
email

Vill informera er främst ni som bor i Övre Norra men även alla ni andra att vi här uppe har i dagarna tagit fram en gren klass som går under std rally reglementet Klass Ekonomi i ÖNBF, det som är liknande grpE i södra delarna av landet.
I denna klass kommer std rallybilar som är äldre än 1982 att inbjudas att köra i. Vilket innebär att vi kommer att ha en klass för Volvo B23 av äldre modell utan ytbytbar styrbox.
Vad jag vet och har märkt så finns det en hel del av dessa VOCMR bilar stående som inte anses konkurens kraftiga i bland dom nyare bilarna, men även att det står här uppe i norr vart fall en del andra av mindre kända märken som bara är undanställda.
Denna del i ÖNBF klass Ekonomi med tilläggsnamnet Classic som den kallas för kommer att vi inbjuda till i Övre Norras rallytävlingar 2016.
Gå gärna in på ÖNBF´s hemsida och läs mer om denna klass.
Som sagt kul om dessa Vocare + förare dammas av och kommer ut i skogen igen och förgyller våra tävlingar.
Undertecknad nämde denna ide för vår fantastiska klass ansvarig som gillade tanken på att få ut lite av dessa bilar, nämde det även för min klubbkompis Roland "Mikro" Åström som är en av grundarna till Klass Ekonomi från första början. Och sen jobbade han i sin tur fram denna Classic tillägg i samarbete med bla våran Roger.
Hoppas och tror att detta kan slå väl ut och att vi blir än mer ekipage ute i skogarna.
Passar även på att hälsa er som tänkt att köra Vinterserien 2016 hjärtligt välkomna hit upp till Vännäs och en inbjudan är på väg att publiceras inom kort.

/VOC Mekonomen Rally-Janne Carlson /TK VännäsMK

(881) Rasmus Holm
Thu, 3 December 2015 01:24:44
email

Hej. Har en fin 940 voc till salu som är gjord och optimerad efter konstens alla regler. Skicka sms/ring för mer info 0702501634

(880) Roger Fransson
Thu, 26 November 2015 15:48:19
email

Angående "samma tävlingar", Åke och andra...

Håller inte riktigt med dig!

Vännäs har vi inte kört sedan 2011 i SverigeSerien. Sedan följer ytterligare en vinternyhet.

Rally Över Gränsen har vi bara kört en gång, dessutom har det ny skepnad i år. Samma med Växjö, är ett helt annat rally i år än de senaste åren.

Götene var flera år sedan sist. Tammerfors är bara med någon gång då-och-då, i år kanske av olika skäl för sista gången.

Men okej. Vi gillar stabilitet och goda relationer med våra partners, och därför mångåriga samarbeten.

Dessutom vill vi ha en serie med god geografisk spridning och som dessutom är väl fördelad över säsongen. Och tävlingar som vill ha oss med som huvudklass - köra först etc.

Ett komplicerat pussel!

Men ändå tur att även du faktiskt tycker att serien som sådan blev bra.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

PS: Skulle någon vara intresserad av jobbet som "sportchef" med ansvar för att lägga tävlingar och förhandla med arrangörer så är det vara att höra av sig!

(879) Voc-Åke
Wed, 25 November 2015 17:58:05
email

Kul att serierna är klara och häftiga tävlingar som alltid, men just det jag undrar över. Alltid samma tävlingar känns det som, vore kul med lite variation men som sagt bra jobb att få ihop dessa fina tävlingar ännu ett år.

(878) Marcus Jansson
Wed, 25 November 2015 16:02:42
email

Kalendern ser kanon ut! Vi ses uppe i Torsby!

(877) Roger Fransson
Mon, 23 November 2015 16:52:23
email

Angående dekalbeställningar...

Ni som har beställt eller kommer att beställa dekalsats den närmsta tiden.

Jag kommer att avvakta att de OK till Thorsells Reklam att skicka dekalsatser i några veckor. Detta pga att det inte är några tävlingar nu och för att ni ska få helt uppdaterade satser (sponsordekaler) för nästa säsong med ert leverans.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha