Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(820) Roger Fransson
Mon, 17 August 2015 12:42:45
email

Alltid jobbigt med personskador...

Men skönt att det stannade vid en fraktur i foten. Vi litar på att pappa skruvar :-) och önskar snar bättring och hjärtligt välkommen tillbaka till Rasmus!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(819) Christer
Mon, 17 August 2015 08:20:02
email

Tyvärr så visade det sig när Rasmus kom hem och åkte till lasarettet att han hade en fraktur I vänster fot efter avåkningen i Killingen i lördags. Så nu blir det kryckor ett tag och inget skruva ihop ny rallybil på minst tre veckor . Om inte Pappa är snäll å skruvar

(818) Roger
Sun, 16 August 2015 23:38:47
email

Problem med hemsidan...

Just hemkommen från Killingen, de 104 milen från Grums kändes förfärligt långa efter en extrem skithelg för mitt eget tävlande.

Och så kommer man hem till datastrul, det var precis vad jag längtade efter!

Nåväl, åtgärdande är igångsatt. Så dålig som jag är på IT kan jag tyvärr inte säga när det kan tänkas vara fixat!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(817) Tony
Sun, 16 August 2015 19:50:57
email

Är det bara jag som får upp följande meddelande varje gång jag går in på denna sida.

Det förekommer skadlig programvara på följande sida

Det kan hända att angripare som för närvarande finns på www.vocmekonomenrally.com försöker installera skadliga program på datorn som stjäl eller raderar dina uppgifter (t.ex. foton, lösenord, meddelanden och kreditkort).
Rapportera uppgifter om möjliga säkerhetsincidenter till Google automatiskt. Sekretesspolicy

Mitt virusprogram plockar bort ett virus som heter Trojan-downloader:Js/agent.DWFT varje gång.

(816) Kent Larsson
Tue, 11 August 2015 10:45:46
email

Rally Killingen 2015
Fredag kväll är det besiktning i Grums på Hagens Mekaniska AB. Pga av att det är cirkus på servicplatsen på Fredag kväll så finns det ingen möjlighet att ställa upp era fordon på kvällen.

(815) Roger Fransson
Thu, 6 August 2015 20:08:21
email

ÅTERPUBLICERING PROBLEM MED KONTAKTUPPGIFTER

I samband med en uppdatering av WordPress, grundprogramvaran som den här sidan är byggd i så har hela sidfoten med kontaktuppgifter fallit bort.

Det är semestertider för alla oss i organisationen nu och vi är spridda på olika platser, men vi lovar att ta tag i detta då vi är tillbaka igen.

Undertiden hittar ni nödvändiga kontaktuppgifter i respektive reglemente som ni kan klicka här på sidan uppe till höger (eller längst ner om ni besöker sidan via mobil). Kontaktuppgifter hittar ni på sidan 3 i reglementena.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

PS: Ingvar, jag hörde ditt meddelande på mitt mobilsvar men har inte koderna för att ta bort meddelanden här i Gästboken, och Fredrik som har det är på semester i Danmark.

(814) Ingvar Nilsson
Thu, 6 August 2015 17:43:01
email

Hej, jag beställer 1st dekalsats till JDG265 MVH Ingvar Nilsson kronhagsvägen 18 71233 Hällefors

(813) Roger Fransson
Thu, 6 August 2015 17:22:34
email

Dekalsatser inför Kilingen måste beställas senast i morgon...

Behöver ni dekalsats (gratissatsen) inför rally Killiningen nästa helg så måste jag ha era beställningar senast i morgon, fredag 7 augusti. Efter detta är ni hänvisade till att köpa från webbshopen på www.thorsellsreklam.se

OBS! Ni måste som vanligt har dekalerna på för att få starta.

Vart ni skickar och vilka uppgifter jag behöver för att kunna skicka framgår som ni vet av grundreglementet på sidan 5, oc detta hittar ni här på sidan uppe till höger.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(812) Roger Fransson
Wed, 5 August 2015 17:31:05
email

Hög tid att anmäla er till Killingen, nästa seriedeltävling...

Fem sträckor med knappt 4,5 mil härliga, böljande värmländska rallyvägar notade av Barth. Som vanligt när vi kör Sommar- och SverigeSerie så går vi ut först och garanteras därför kanonvägar.

Inbjudan och anmälan hittar du på www.resultatservice.se

Anmälan stänger nu på söndag 9 augusti klockan 18.00. MEN! Gör arrangören en tjänst, underlätta deras planering, anmäl er nu genast.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Kils MK

(811) Roger Fransson
Mon, 3 August 2015 12:24:32
email

ÅTERPUBLICERING PROBLEM MED KONTAKTUPPGIFTER

I samband med en uppdatering av WordPress, grundprogramvaran som den här sidan är byggd i så har hela sidfoten med kontaktuppgifter fallit bort.

Det är semestertider för alla oss i organisationen nu och vi är spridda på olika pltser, men vi lovar att ta tag i detta då vi är tillbaka igen.

Undertiden hittar ni nödvändiga kontaktuppgifter i respektive reglemente som ni kan klicka här ute till vänster. Kontaktuppgifter hittar ni på sidan 3 i reglementena.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha