Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(896) Holdvigsen
Sat, 23 January 2016 23:08:11
url  email

Bra grejer och fin websida! Lycka till!

(895) Holdvigsen
Sat, 23 January 2016 23:07:30
url  email

Bra grejer och fin websida! Lycka till!

(894) Roger Fransson
Wed, 20 January 2016 22:51:11
email

Klassens stora Emil och Jocke har problem. Deras start i Svenska Rallyt är i stor fara.

De har idag kört igång en insamling för att försöka få ihop det. Vi har förstås bidragit. Och jag hoppas att många fler i klassen också gör det med vad ni har råd med.

Kolla mer detaljer på Emil Bergkvist MOTOR på Facebook.

Har ni inte Fejjan så är uppgifter för att sätta in en slant här:
- Swisch: 073 990 49 12
- Bankkotot, Swedbank 8104-4 934 372 179-2

De lovar att om starten inte skulle kunna gå att genomföra så betalas alla pengar tillbaka.

Kom igen allesammans! Klart Emil och Jocke, våra stora hjältar, ska åka Svenska Rallyt i en potent 4 WD.

/ MVH - Roger & Lotta

(893) Roger Fransson
Wed, 20 January 2016 15:13:45
email

Tack alla för Torsby, reportage och tabeller publicerade...

Tjena på er. Jag är på benen igen. Tack till alla för fantastiska prestationer och lika fantastisk underhållning i ett fint och händelserikt rally i Torsby.

Reportage publicerat på förstasidan och förstås på avdelningen NYHETER. Tabeller ligger utan på avdelningen TÄVLINGAR.

Börja ladda för Vännäs. Förutsättningarna där är fantastiskt fina. Vägarna i kanonskick och kommer inte att slita däck alls.

Vi ses!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(892) Andreas Liljeberg
Tue, 19 January 2016 22:29:24
url  email

Så var vi igång med reparationerna av bilen efter jordbruksförsöket på paret Carlssons åker. (Tror jag håller mig till befintlig karriär...)

Efter dammsugning och utslitning av mattor vill jag slå ett hårt slag för splitterfilm. Jag har grovt underskattat hur de där små bitarna sprider sig. Värsta exemplet var en bit som tagit sig in i den fjädrade spärren i bältesfästet. Det är bara tur att jag och Tobbe inte fått splitter i t.ex. ögonen. En billig försäkring!

Nu får vi se om vi hinner fixa till pärlan till Vännäs!

/Andreas


(891) Per Täppers
Fri, 15 January 2016 14:17:42
email

Krya på er! Vi håller ställningarna! Ni kan följa rallyt på Radio Fryksdalens webradio.
www.radiofryksdalen.se

Med vänlig hälsning från Per i Utterbyn

(890) Roger Fransson
Wed, 13 January 2016 17:47:03
email

Nya dekaler, och klassansvariga missar Torsby...

Vänner, min jäkla influensa vägrar att ge med sig. Lotta är också fortfarande allt annat än bra. Och idag var vi tvungna att ta det jättejobbigt beslutet att avstå Torsby för vår del. Första gången vi missar en SverigeSerie deltävling pga sjukdom.

Men tävlingen kommer att bli superbra. Det gör det ännu jobbigare att tvingas avstå.

I era startkuvert ska en kompletterande dekal till sponsorlimpan för dörrarna ligga. Den ska monteras innan start. Har inte MK Ratten hunnit plocka detta i startkuverten, hjälp dem så att alt går smidigt. Hjälps vi alla åt så går detta utan problem.

I anmälan kommer även några extra dekaler med den gula klassloggan och några med hela sponsorlimpan för dörrarna att finnas, ta bara det ni behöver så kommer det att räcka till alla.

Vi kommer att sitta här hemma och hosta kraxa, och vara grymt avundsjuka på er på lördag och söndag. Vi är rejält rallysugna efter årets enda långa uppehåll.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta

PS: Vi ses i Vännäs. Kan meddela att vägarna där är magiska. MAGISKA! Så här bra har de inte varit på 20 år. Is, massor med is på vägen. Kommer knappt att märkas på däcken då den här tävlingen är körd.

(889) Roger Fransson
Wed, 6 January 2016 01:13:55
email

Bråttom att anmäla till Torsby + Slopad däckbegränsning!!!

Nu är det brådis att anmäla er om ni har tänkt åka Torsby. Som alla vet en kanontävling, blev utsedd till "Årets Arrangör" av er tävlande i fjol, och då för andra gången! Och detta i den grymma konkurrens det är bland alla superfina tävlingar vi kör i våra nationella serier. Övriga kommentarer överflödiga.

In med anmälan pronto. I morgon kväll stänger den! Inför och anmälan på www.raceconsulting.se

OCH! Även om förhållandena ser riktigt bra ut så ser vi en risk att långa sträckor och begränsat med is kan gå hårt åt däcken. Därför kommer vi att slopa däckbegränsningen så att alla kan få använda allt gammalt man har i förråden.

OBS! Strikt formellt så är detta ett beslut för tävlingsledningen men vi har fört dialog och detta kommer att kommuniceras på korrekt sätt i ett PM.

Välkomna till säsongspremiär för ännu en fantastiskt år i en fantastiskt klass.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och MK Ratten

PS: Jag och Lotta ska lägga vårt huvudsakliga fokus på att bli kvitt den eländiga influensa som just nu går oss allt annat än kaxiga.

(888) Janne Carlson
Mon, 4 January 2016 13:27:01
email

Visserligen är det mer än 7veckor kvar till den andra Voc Mekonomen Rally tävlingen som går uppe i skogarna runt Vännäs. Arbetet med denna är i full gång sen en tid tillbaka och bitarna håller på och är väll för det mesta på plats.
Kan i nuläget meddela att det är ett lätt snöfall och ca en 8-10 minusgrader.
Vägarna är hårda och isiga, dock är plogkanterna låga så någon dans mellan plogkanter kanske inte medges ännu i vart fall. Eftersom rallysuget är stort även på oss runt om tävlingar så kör vi här på onsdag den 6.e feb Stärkesmarkrundan1 då i UmeåAK´s regi. Så ett visst utlopp för rallysuget man har får man då.
Hoppas nu att vädret håller i sig och att vi får besök av er många VOCare ute i landet som jag hälsar er välkomna hit till VännäsMKs tävling i vinterserien.
Anmälan till tävlingen finns uppe på resultatservice.com
God fortsättning på det nya rallyåret önskar jag er alla och välkomna till oss.

/VOC Mekonomen Rally - Tekniker Janne Carlson

(887) Andreas Liljeberg
Sun, 3 January 2016 21:43:34
url  email

Knappt två veckor kvar till årets första nationella VOC Mekonomen Rally tävling.

Som en del kanske vet så kommer undertecknad att bidra med litterära post-race alster efter varje tävling i de nationella serierna. (Litterära må vara en lätt överdrift.)

Jag vill redan nu säga att jag är fullt medveten om allas önskemål att benämnas i reportagen. Min ambition är att försöka få intressanta bedrifter beskrivna men samtidigt kittla ett medialt intresse. (En inte alltid lätt balansgång.)

Redan nu vill jag uppmana alla team att så snabbt som möjligt efter tävlingen höra av er till mig om ni har något "extraordinärt" att berätta om. Det kan vara en fantastisk serviceinsats, en debutant som presterar bra men kanske inte topp tre e.dyl. Ni måste dock lova att inte känna er orättvist behandlade om ni inte omnämns, jag förbehåller mig nämligen rätten att ensamt florera i en blomstrande prakt av uppslag.

Kom ihåg att jag också är tävlande precis som Roger är och under tävlingen kommer jag ha full fokus på mitt egna. (Brukar ta en hjärnas anspråk bara att hålla min bil igång.) Efter tävlingen, dra gärna ett mail eller hör av er till mig via FB där jag tyvärr är allt för närvarande.

Själv längtar jag något sjukt mycket tillbaka till tävlingssäsongen. Misstänker att jag inte är ensam.

God fortsättning alla rallyvänner!

/Andreas


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha