Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(870) Andreas Liljeberg
Mon, 19 October 2015 22:17:15
email

Tack för trevlig fest och bra prisutdelning i lördags.

Det finns säkert någon eller några som inte blev kontaktade innan helgen ang. insamlingen till Roger och Lotta. Vill man fortfarande bidra så finns möjligheten några dagar till. Hör gärna av er till mig antingen via mail (klicka på kuvertet) eller via SMS på 073-274 25 64. (Det brukar vara svårt att nå mig genom att ringa så SMS fungerar bättre.)

/Andreas

(869) Amder
Sun, 18 October 2015 11:42:39
email

Ingemar
Sätt multimetern på växelspänning och snurra runt axeln. Funkar på abs sensorer i alla fall och där blir det dryga volten i spänning.

(868) Kent Larsson
Sun, 18 October 2015 09:47:18
email

Tack Roger och kompani för en trevlig helg.
Mvh Kent och Karina

(867) Ingemar
Fri, 16 October 2015 09:57:12
email

Hej
Min hastightsmätare går ej. Bytt givare och första kabelbiten vid bakaxeln och upp i bagaget. Någon som vet hur man mäter resistansen och kan se så att pulser kommer från givaren på bakaxeln? Annars troligt fel i mätaren i instrumentpanelen??


(866) Roger Fransson
Wed, 14 October 2015 10:40:03
email

Viktig påminnelse...

Sista chansen att anmäla sig till avslutningsfesten är i kväll!

Se mer information i nyhet på första sidan här på sajten.

Anmälan med namn, antal personer och ett telefonnummer till:
charlott.holmqvist@gmail.com

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger och Lotta med organisation(865) Björn kallin
Tue, 13 October 2015 14:55:53
email

Batteri box är nog enklast o köpa färdig,finns o köpa på Mekonomen,brukat användas till båtar o husvagnen tex.

(864) Roger Fransson
Tue, 13 October 2015 08:29:12
email

Fälgar, ber om ursäkt Tommy...

Det har varit ganska mycket av ursäktande från min sida senaste tiden.

Situationen är att Fredrik är barnledig och har med detta i princip loggat ut från VOC arbete en tid, så jag gör idag det allra mesta arbetet med klassen själv och detta i en väldigt tuff tid med dialoger inför nästa säsong, planering inför final (som dessutom som ni såg blev en hel del extra strul med) och dessutom ett par stora frågor som jag inte kan orda så mycket om.

Utanpå detta har jag det väldigt hetsigt på mitt vanliga jobb, är mitt i en fantastiskt spännande och positiv förändringsprocess med ett av mina företag men en process som förstås också är väldigt krävande.

Tiden räcker helt enkelt inte till.

Jag kommer ihåg ett inlägg som Ola Strömberg skrev i 1300 Rallycup härom året om hur mycket jobb det är att sköta en cup, han hade helt rätt och jag förstår honom till fullo!

Men samtidigt måste jag påpeka att de är 20-30 bilar och har inte ett eget reglemente utan gör på Lilla GrN. Vi är 700 bilar, drygt 550 aktiva och har ett eget reglemente att uppträtthålla och svara på frågor kring.

Välkommen till final i Örebro!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(863) tommy ohlsson
Mon, 12 October 2015 21:00:39
email

Hej
Beställde fälgar fär en dryg vecka sen varför inget svar att mailet gått fram?

(862) Johan Eriksson
Mon, 12 October 2015 20:59:14
email

Hej!

Är det någon som har ett bra tips på batteribox till en 940?

MVH

(861) Janne Carlson
Wed, 7 October 2015 14:15:55
email

Vet någon därute om det finns någon Volvo240VOCMR bil som är till salu, helst i norrland med omnejd? Fick en förfrågan av en gammal VOC åkare som fått tillbaka suget på att köra igen. Det är inget hinder om det är en bil som har stått ett tag och behöver uppdateras i det tekniska reglementet eller om det är lite fix och inte riktigt är komplett. Men det ska INTE vara en som är rullad och bara är ett vrak!!!
Ta i så fall och sänd iväg ett mail till
Stellan Forsgren på centrumrep@vindeln.net och berätta mer om den.

/VOC Mekonomen Rally-Janne


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha