Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1296) Björn kallin
Fri, 17 January 2020 18:30:58
email

Precis du behöver inte det, men använder du 253-14 så måste du ha motsvarande.253-22

(1295) Marcus
Fri, 17 January 2020 17:30:07
email

Hej igen! Angående burkrav till 240. Det är den där sidan som gör mig förvirrad. Jag måste alltså ha kryss eller v i tak och kryss i huvudbågen men ingen diagonalsträva från huvudbågen till bakre hjulhus numera?

Mvh Marcus

(1294) Björn kallin
Fri, 17 January 2020 08:40:23
email

Här har du burreglerna, för 2020, dock får du ej ha rör till fjäderbenstornen.
https://www.sbf.se/globalassets/svenska-bilsportforbundet/regler/rally/2020/publicerat/tr_tekniska_regler-2020-1.0.pdf

(1293) Marcus
Thu, 16 January 2020 21:15:16
email

Hur ser kravet ut för burbågen när det gäller Volvo 240? Hittar inte svaret hos sbf.

(1292) Roger Fransson
Tue, 14 January 2020 15:54:46
email

Notis om Vännäs Plåt Rallyt publicerad på avdelning NOTISER, se och njut ...

Förstår att detta nästan kan vara svårt att greppa för er som bor i syd- eller mellansverige, men rallyvägarna som väntar oss i Vännäs är helt galet fina.

Vintern här uppe i norr har varit rena ismaskinen för vägarna. Och prognoserna säger ännu mer av samma sort. Vännäs MK bjuder på drygt fyra mil vinterrallypornografi.

Klassansvariga körde själva "avrostningstävling" i Mullsjö, en bit utanför Vännäs, helgen som var och vägarna där var lika otroligt fina.

Kolla på nyheten på avdelning NOTISER. Och tveka inte, anmäl er nu direkt. Anmälan gör ni på resultatservice.se där ni också hittar anmälan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Vännäs MK

(1291) Roger Fransson
Mon, 13 January 2020 16:09:16
email

Serieregler och hantering av vinnare 2019 efter inställd VinterSerie ...

Nu är seriereglerna justererade (avdelning TÄVLANDE här på sajten) och de har fått några uppdateringar för ännu mer rättvisa, så ta några minuter till att läsa igenom dessa.

Samtidigt vill jag meddela att vinnare i 2019-års VinterSerie som i kraft av detta har rätt till halverad startavgift i 2020-års VinterSerie kommer att premieras med detta i 2021-års VinterSerie istället. Detta för att inte en varm vinter ska "lura" dessa vinnare på sin segerpremie.

Inte optimalt att behöva vänta så länge på sin premie men vädret styr vi som bekant inte över och det här är det mest rättvisa sättet att hantera situationen på.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1290) Roger Fransson
Tue, 7 January 2020 20:56:24
email

Reglementen, Oscar och andra intresserade (dvs alla i klassen!) :-) ...

Uppdaterade reglementen är klara och vi hade som ambition att ha dem publicerade redan men dialog med förbundet har försenat dem.

Jag gör bedömningen att de finns ute under den här månaden. Som vanligt hos oss inga stora förändringar så inget som ställer några av era planer på ända.

Jag brukar aldrig tala om något som inte är officiellt släppt men jag gör ett undantag. Enligt uppgift så har alla SGA fått info om att vi nu ska plocka ut mattorna ur våra VOC´are (och också i andra så kallade standardrallybilar).

Det officiella meddelande har inte gått ut ännu och är därför inte heller gällande ännu men om inget oförutsett inträffar så kommer den förändringen inom kort och den tar vi också höjd för i våra uppdaterade reglementen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1289) Oscar
Tue, 7 January 2020 17:17:52
email

Hej!
Kommer de komma ett uppdaterat regemente inom snar framtid ?

Mvh
Oscar

(1288) Roger Fransson
Thu, 2 January 2020 23:30:41
email

Ersättningtävlingar, Kim och andra ...

Vi är en jättestor klass, det är näst intill omöjligt att hitta ersättningstävlingar med kort varsel, speciellt vintertävlingar.

Det är dessutom redan flera tävlingar som ställt in och ännu många fler tävlingar som ligger väldigt i farozonen för att bli inställda.

Sett i det ljuset har jag valt beslutet att bara ställa in som det bästa ... eller rättare sagt minst dåliga ... alternativet. Det hoppas jag ni förstår och respekterar.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1287) Kim
Thu, 2 January 2020 23:02:26
email

Jag menar borde få Inn en eller två tävlingar till? Borde väll fått 1 vintertävling till ?

Mvh Mastad


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha