Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(890) Roger Fransson
Wed, 13 January 2016 17:47:03
email

Nya dekaler, och klassansvariga missar Torsby...

Vänner, min jäkla influensa vägrar att ge med sig. Lotta är också fortfarande allt annat än bra. Och idag var vi tvungna att ta det jättejobbigt beslutet att avstå Torsby för vår del. Första gången vi missar en SverigeSerie deltävling pga sjukdom.

Men tävlingen kommer att bli superbra. Det gör det ännu jobbigare att tvingas avstå.

I era startkuvert ska en kompletterande dekal till sponsorlimpan för dörrarna ligga. Den ska monteras innan start. Har inte MK Ratten hunnit plocka detta i startkuverten, hjälp dem så att alt går smidigt. Hjälps vi alla åt så går detta utan problem.

I anmälan kommer även några extra dekaler med den gula klassloggan och några med hela sponsorlimpan för dörrarna att finnas, ta bara det ni behöver så kommer det att räcka till alla.

Vi kommer att sitta här hemma och hosta kraxa, och vara grymt avundsjuka på er på lördag och söndag. Vi är rejält rallysugna efter årets enda långa uppehåll.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta

PS: Vi ses i Vännäs. Kan meddela att vägarna där är magiska. MAGISKA! Så här bra har de inte varit på 20 år. Is, massor med is på vägen. Kommer knappt att märkas på däcken då den här tävlingen är körd.

(889) Roger Fransson
Wed, 6 January 2016 01:13:55
email

Bråttom att anmäla till Torsby + Slopad däckbegränsning!!!

Nu är det brådis att anmäla er om ni har tänkt åka Torsby. Som alla vet en kanontävling, blev utsedd till "Årets Arrangör" av er tävlande i fjol, och då för andra gången! Och detta i den grymma konkurrens det är bland alla superfina tävlingar vi kör i våra nationella serier. Övriga kommentarer överflödiga.

In med anmälan pronto. I morgon kväll stänger den! Inför och anmälan på www.raceconsulting.se

OCH! Även om förhållandena ser riktigt bra ut så ser vi en risk att långa sträckor och begränsat med is kan gå hårt åt däcken. Därför kommer vi att slopa däckbegränsningen så att alla kan få använda allt gammalt man har i förråden.

OBS! Strikt formellt så är detta ett beslut för tävlingsledningen men vi har fört dialog och detta kommer att kommuniceras på korrekt sätt i ett PM.

Välkomna till säsongspremiär för ännu en fantastiskt år i en fantastiskt klass.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och MK Ratten

PS: Jag och Lotta ska lägga vårt huvudsakliga fokus på att bli kvitt den eländiga influensa som just nu går oss allt annat än kaxiga.

(888) Janne Carlson
Mon, 4 January 2016 13:27:01
email

Visserligen är det mer än 7veckor kvar till den andra Voc Mekonomen Rally tävlingen som går uppe i skogarna runt Vännäs. Arbetet med denna är i full gång sen en tid tillbaka och bitarna håller på och är väll för det mesta på plats.
Kan i nuläget meddela att det är ett lätt snöfall och ca en 8-10 minusgrader.
Vägarna är hårda och isiga, dock är plogkanterna låga så någon dans mellan plogkanter kanske inte medges ännu i vart fall. Eftersom rallysuget är stort även på oss runt om tävlingar så kör vi här på onsdag den 6.e feb Stärkesmarkrundan1 då i UmeåAK´s regi. Så ett visst utlopp för rallysuget man har får man då.
Hoppas nu att vädret håller i sig och att vi får besök av er många VOCare ute i landet som jag hälsar er välkomna hit till VännäsMKs tävling i vinterserien.
Anmälan till tävlingen finns uppe på resultatservice.com
God fortsättning på det nya rallyåret önskar jag er alla och välkomna till oss.

/VOC Mekonomen Rally - Tekniker Janne Carlson

(887) Andreas Liljeberg
Sun, 3 January 2016 21:43:34
url  email

Knappt två veckor kvar till årets första nationella VOC Mekonomen Rally tävling.

Som en del kanske vet så kommer undertecknad att bidra med litterära post-race alster efter varje tävling i de nationella serierna. (Litterära må vara en lätt överdrift.)

Jag vill redan nu säga att jag är fullt medveten om allas önskemål att benämnas i reportagen. Min ambition är att försöka få intressanta bedrifter beskrivna men samtidigt kittla ett medialt intresse. (En inte alltid lätt balansgång.)

Redan nu vill jag uppmana alla team att så snabbt som möjligt efter tävlingen höra av er till mig om ni har något "extraordinärt" att berätta om. Det kan vara en fantastisk serviceinsats, en debutant som presterar bra men kanske inte topp tre e.dyl. Ni måste dock lova att inte känna er orättvist behandlade om ni inte omnämns, jag förbehåller mig nämligen rätten att ensamt florera i en blomstrande prakt av uppslag.

Kom ihåg att jag också är tävlande precis som Roger är och under tävlingen kommer jag ha full fokus på mitt egna. (Brukar ta en hjärnas anspråk bara att hålla min bil igång.) Efter tävlingen, dra gärna ett mail eller hör av er till mig via FB där jag tyvärr är allt för närvarande.

Själv längtar jag något sjukt mycket tillbaka till tävlingssäsongen. Misstänker att jag inte är ensam.

God fortsättning alla rallyvänner!

/Andreas

(886) sven täppers
Mon, 28 December 2015 18:53:57
email

Hej på er alla första snön har nu kommit. Vägarna är fina o frusna .Välkommen med eder anmälan.Gott nytt år önskar MK Ratten

(885) Kent Larsson
Mon, 28 December 2015 08:10:18
email

Team Zebra motorsport vill önska alla ett gott nytt motorsports år 2016.
Mvh Kent Jesper Roland Karina Sara


(884) Björn kallin
Sat, 12 December 2015 10:26:05
email

Rallysuget är HÖGT!!!!!

(883) Micke L
Fri, 4 December 2015 18:26:09
email

Söker:
- Fäste till hasplåt (Olle J-hasplåt, konsolen som man sätter i rambenen)
- Godkänd Mockaratt till Volvo 940 med nav
- Nedre remskiva alu

Messa mig på 070-3554333 fall ni har nått

(882) JanneCarlson
Fri, 4 December 2015 14:13:28
email

Vill informera er främst ni som bor i Övre Norra men även alla ni andra att vi här uppe har i dagarna tagit fram en gren klass som går under std rally reglementet Klass Ekonomi i ÖNBF, det som är liknande grpE i södra delarna av landet.
I denna klass kommer std rallybilar som är äldre än 1982 att inbjudas att köra i. Vilket innebär att vi kommer att ha en klass för Volvo B23 av äldre modell utan ytbytbar styrbox.
Vad jag vet och har märkt så finns det en hel del av dessa VOCMR bilar stående som inte anses konkurens kraftiga i bland dom nyare bilarna, men även att det står här uppe i norr vart fall en del andra av mindre kända märken som bara är undanställda.
Denna del i ÖNBF klass Ekonomi med tilläggsnamnet Classic som den kallas för kommer att vi inbjuda till i Övre Norras rallytävlingar 2016.
Gå gärna in på ÖNBF´s hemsida och läs mer om denna klass.
Som sagt kul om dessa Vocare + förare dammas av och kommer ut i skogen igen och förgyller våra tävlingar.
Undertecknad nämde denna ide för vår fantastiska klass ansvarig som gillade tanken på att få ut lite av dessa bilar, nämde det även för min klubbkompis Roland "Mikro" Åström som är en av grundarna till Klass Ekonomi från första början. Och sen jobbade han i sin tur fram denna Classic tillägg i samarbete med bla våran Roger.
Hoppas och tror att detta kan slå väl ut och att vi blir än mer ekipage ute i skogarna.
Passar även på att hälsa er som tänkt att köra Vinterserien 2016 hjärtligt välkomna hit upp till Vännäs och en inbjudan är på väg att publiceras inom kort.

/VOC Mekonomen Rally-Janne Carlson /TK VännäsMK

(881) Rasmus Holm
Thu, 3 December 2015 01:24:44
email

Hej. Har en fin 940 voc till salu som är gjord och optimerad efter konstens alla regler. Skicka sms/ring för mer info 0702501634


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha