Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(966) Johan
Thu, 25 August 2016 18:51:08
email

Hej!

Försökte kika in på Din Rallyboutiques hemsida nu, men jag hittar inte den längre... Har det hänt nåt med dem?

MVH Johan

(965) Roger Fransson
Sun, 21 August 2016 22:31:36
email

Nya besked om startordning i Gruvrundan...

För allas information så att ni förstår varför nya startlistor till Gruvrundan publiceras i morgon.

Svenska Rallycupen accepterade inte vår seedning av VOC Mekonomen Rally startfältet, dvs seedning enligt vårt regelverk. Vi ska gå enligt deras regelverk trots att en stor del av oss ju inte kört tidigare tävlingar i SRC.

Eftersom att vi kommer in i efterhand i en tävling som de redan har avtal med så är detta förstås inget som vi ska bråka om, så jag gav omedelbart rätt åt Gruvrundans tävlingsledning att låta SRC bestämma startordning.

Nya startlistor kommer i morgon.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(964) Roger Fransson
Sat, 20 August 2016 21:15:10
email

Angående seedning till Gruvrundan...

I Gruvrundan ska GrF åkarna, som satsar på Svenska Rallycupen ha fördelen att åka först i respektive klass. Detta eftersom att det är SRC’s tävling där vi kommit in i efterhand.

Detta är mitt beslut och inget krav från SRC eller Gruvrundans organisation, men rätt-ska-vara-rätt!

Jag och Lotta gjort vårt bästa för att få detta rätt men eftersom att bilklass tyvärr inte framgår av anmälan då klassen är sammanslagen var detta ett detektivarbete på både Google och FaceBook. Någon kan ha hamnat fel, dvs blivit seedad/lottad som VOC Mekonomen Rally trots att det är en GrF.

Ytterst tacksamma i så fall om ni hjälper oss genom att maila oss på allmänna vocmailen: vocsverige@gmail.com angående detta så att allt blir rätt när tabellerna ska göras och poängen i våra serier fördelas. I dessa är det bara förare i VOC Mekonomen Rallybilar som har rätt till poäng.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(963) Roger Fransson
Sat, 20 August 2016 01:11:00
email

Billigt boende underrallyt i Finland...

Anmälda till Pirelli Ralli kan bo på Härmälä Camping till specialpris. Detta är totalpriser som avser fredag till söndag 23/9-25/9 (2 dygn)
Stuga 2 pers 60€
Stuga 4 pers 100€
Stuga 5 pers 120€

OBS! Bokningar måste göras senast måndagen 5/9, efter det släpps stugorna till andra.

Stugornas maximala antal personer är deras kapacitet. Det finns ingen möjlighet till extrabäddar. Sänglinne går att hyra för 10€ per person, dessa beställs samtidigt som stugan bokas.

Stugornas utrustning etc kan man se på hemsidan www.suomicamping.fi/harmala sidan har engelska uppe i menyn.

Stugorna bokas via telefon +358 20 719 9777, eller via e-post harmala@suomicamping.fi

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(962) Roger Fransson
Thu, 18 August 2016 13:29:11
email

Nu är anmälan till Finland öppnad...

Anmälan till Finland är igång. Länk längst till höger uppe i menyraden här på sidan - ett enkelt formulär att fylla i.

I anmälan måste ni ange både körkortsnummer och licensnummer på både förare och CoDriver för att passa det finska systemet - hos oss är ju både körkorts- och licensnumret = personnumret, dvs bara att skriva in personnumret två gånger.

Du behöver också veta vilket försäkringsbolag du har på rallybilen och rallybilens försäkringsnummer innan du anmäler dig.

I övrigt är allt precis som i Sverige.

OBS! Eftersom att detta är ett tillfälligt skapad anmälningssystem så kan du inte komma åt att ändra, så skriv in allt och rätt direkt. Kontrolläs innan du trycker skicka knappen!

Händer något så att du måste avanmäla dig så går det att göra fram tills anmälan stänger - då måste du maila oss på vocsverige@gmail.com

Jag kommer att publicera lista en gång i veckan under NOTISER så att dus er att du är med och anmäld.

Välkommen med din anmälan!

/ VOC Mekonmen Rally - Roger & Tammerfors AU

(961) Roger Fransson
Mon, 15 August 2016 22:10:18
email

Gruvrundan ersätter inställda Kil i Sverige- och SommarSerien...

Det blir Gruvrundan i Åtvidaberg som ersätter den inställda tävlingen i våra serier.

Tävlingen går av stapeln 27 augusti. Inbjudan och anmälan hittar du på motorsportsidan.se och anmälningstiden förlängs till nu på fredag 19 augusti klockan 18:00 för att vi ska hinna anmäla oss.

ANMÄL DIG DIREKT OCH SPRID DETTA BUDSKAP I ALLA TÄNKBARA MEDIA SÅ ATT ALLA FÅR VETA I TID.

Tävlingen körs med sammanslagen förarklass A och B förare MEN vi kommer förstås att fördela poäng per förarklass som vanligt i våra serier.

Tack Åtvidabergs MK och särskilt tack Joakim "Bunke" Nilsson för att ni löser en besvärlig situation för oss. Och offentligt tack också till Svenska Rallycupen - Crister Nystrand, Conny Hansson mfl - för att er positiva inställning gjorde denna lösning möjlig... ett riktigt hjärtligt tack!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(960) Roger Fransson
Mon, 15 August 2016 11:17:06
email

Rabatt hos Tallink Silja på båtresa till Finland...

Vi har förhandlat fram en rabatt hos Tallin Silja på båtresan till Finland, Vi får 20% på hela resan.

Hur du bokar och betalar med mera, hittar du i nyheten som finns skriven om Finland som du hittar under vinjetten NOTISER här på sidan. Denna text är nu uppdaterad med den nya informationen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(959) Roger Fransson
Sat, 13 August 2016 20:50:45
email

Boende i Finland...

Det finns ett specialerbjudande från finska organisationen men det är på ganska dyra hotell, enkelrum för 90€ per natt och dubbelrum för 105€ per natt, kanske mer anpassat för tävlande i finska mästerskapen. Länken kommer här:

http://www.pirelliralli.fi/majoitus/

Själva använder vi booking.com, där hittar man boende i alla prisklasser. Ni kan också prova hotels.com, trivago eller momondo med flera.

Annars är en idé att kontakta turistinformationen i Tammerfors:

www.visittampere.fi

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(958) William Andersson
Sat, 13 August 2016 08:38:34
email

Hej!
Hur är det med boende till Finland? Ordnar man det själv eller kommer ni med nått erbjudande om det?

Vad kommer båtresan kosta ca?

Mvh William

(957) Roger Fransson
Sat, 13 August 2016 06:32:45
email

Viktig förändring angående anmälan till Finland...

Jag har varit inne i deras anmälningssystem och ser att detta blir alldeles för krångligt! Därför kommer vi att under kommande vecka lägga upp ett enkelt anmälningsformulär här på vår hemsida

Vi måste ha anmälan en dag före sista anmälningsdag för att hinna sammanställa och skicka, alltså måste du anmäla dig senats 11 september!

Jag återkommer med information här i Gästboken när anmälningsformuläret finns konstruerat och upplagt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha