Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(910) Roger Fransson
Mon, 29 February 2016 12:31:18
email

Nu är aktuella tabeller publicerade...

Det vill säga, slutliga tabeller för årets VinterSerie och tabeller efter tävling 3 av 8 i årets SverigeSerie.

Som vanligt hittar du detta under fliken/avdelningen TÄVLINGAR.

Nu pausar serierna en kort tid. Vi drar igång igen med sommarsäsongen med Silverkongen i Kristianstad 23 april.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(909) Janne Carlson
Mon, 22 February 2016 12:50:05
email

Vill tacka alla som körde helgens "Plåt Rally" hos oss i Vännäs.
Som vanligt är det ett nöje att har er här på besök hos oss.
Önskar er alla varmt välkomna tillbaka att besöka oss och hoppas att detta kommer att bli ett återkommande inslag i Sverige serien.

/VOC Mekonomen Rally - Janne Carlson TK chef VMK

(908) HHåkan Süld
Fri, 19 February 2016 20:09:03
email

Hej Tyvärr kommer inte Robert Jacobsson till start i Vännäs då han dras med en ihärdig influensa med hög feber. Vi Önskar alla lycka till i helgen.
Norrskedika Rallyteam gm.Håkan Süld

(907) Roger Fransson
Fri, 19 February 2016 00:18:01
email

Ny funktioner för bla notiser här på hemsidan…

Det har hänt en hel del på vår hemsida de senaste dagarna. Vi har bland annat dragit igång en funktion som exponerar våra samarbetspartners mycket tydligare än tidigare.

Vi har också väckt liv i vår avsomnade blogg, men nu med en förändrad funktion. Nu visar bloggen våra notiser: tex referat från andra tävlingar än våra riksserier där klassens tävlande deltagit, men också annat kopplat till klassen och våra profiler.

För att vara lätta att nå har notiserna fått egen knapp i navigationslisten och också en klickbar, rullande text under nyhetsrutorna som visar rubrikerna på de senaste notiserna. Notiserna visas också ute till höger på Gästbokssidan precis som förut.

VITIGT: Redaktör för våra notiser är Andreas Liljeberg. Han behöver hjälp med uppslag och material. Du når Andreas på mail: andreas@liljeberg.biz

Dela gärna våra notiser och nyheter på Facebook och andra social media, länka etc. Då får vi riktig fart på sidan

Läs mer om förändringarna i nyheten på förstasidan här på sajten.

Hoppas ni ska gillar våra utvecklingarna.

(906) Roger Fransson
Wed, 17 February 2016 23:06:09
email

Ingen däckbegränsning i Vännäs Plåt Rallyt...

På grund av den lite "annorlunda" vintervädret det här året så har vi i klassledningen beslutat att släppa däckbegränsningen i Vännästävlingen kommande helg.

Genom detta vill vi ge alla möjlighet att använda de däck de har tillgängliga.

Vägarna i Vännäs är i mycket gott skick och kommer därför att nöta minimalt med däck, men då många har slitet material från tidigare tävlingar på säsongen tillåter vi med den borttagna begränsningen alla att använda de däck som man har tillgängliga.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(905) Jerry
Thu, 11 February 2016 17:10:32
email

Förlängd anmälningstid Vännäs-Plåt Rallyt.

Tävlingsledningen har beslutat att förlänga anmälningstiden för Vännäs-Plåt Rallyt den 20 februari till SÖNDAG 14 febr. kl. 18(904) Roger Fransson
Wed, 10 February 2016 13:00:48
email

Nu är det bråttom att anmäla sig!

I kväll klockan 18:00 stänger anmälan till Vännäs Plåt Rallyt, deltävling i SverigeSerien och final i årets VinterSerie.

Vägarna är kanonfina. Lite plusgrader de senaste dagarna har bara gjort allt ännu bättre på redan djupfrusna vägbankar, detta eftersom att det kommer minusgrader nu igen och ändå fram till tävlingshelg säger långtidsprognosen. Mums!

Tveka inte! Anmäl er pronto!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


(903) Janne Carlson
Sat, 6 February 2016 15:00:28
email

Kom igen nu och anmäl er!!!
Vi har total kontroll på våra vintervägar som är i helt perfekt skick, inget fruset grusrally utan vintersträckor som håller en hög klass med is i botten, ett riktigt vinterrally som INTE sliter på era vinter rallydäck....
Vi har jobbat med dessa vägar genom att hålla dem uppe och vattnat efter behov så det finns inget att klaga på när det gäller underlaget, kan säga att pöjka i Värmland hade nästan dödat för att få denna typ av underlag till sitt rally!!!

Så kom igen och anmäl er, ni kommer inte att ångra er att ni har fått köra en bit heller, det kan jag garantera er!!!

Boende finns mitt i "byn" i form av hotell, hg ett stenkast ifrån och alla bekvämligheter tätt inpå så att man nästan tror att man är i Stockholm och dessutom anrika ss som ligger och bara väntar på er....

Önskar er välkomna hit för ett "riktigt" vinterrally

/VOC Mekonomen Rally / VännäsMK -Janne


(902) Roger Fransson
Mon, 1 February 2016 12:45:19
email

VinterSerien 2016 blir bara tre deltävlingar...

Efter moget övervägande, dialog och med löpande kontroll av gällande 10-dygns prognos så väljer vi att inte nyttja VinterSeriens reservtävling, Bergslagsrallyt.

Det är vår bedömning att det med rådande väderlek och befintliga prognoser inte kommer att hinna skapas fina vintervägar innan tävlingsdag 27 februari. Vi önskar självklart ändå arrangörerna all lycka med arrangemanget och håller tummarna för att det går att genomföra på bästa sätt.

VinterSerien 2016 kommer därför bara att bestå av tre deltävlingar, 2xTorsby + Vännäs, alla tre deltävlingarna räknas i alla klasser och cuper (i enlighet med vårt regelverk).

Vi vill återigen understryka att förhållandena i Vännäs är helt suveräna, de bästa i mannaminne. Och vi tillsammans med Vännäs MK hälsar alla välkomna till tävling som i-och-med detta ställningstagande kommer att bli såväl deltävling i SverigeSerien som final i vår VinterSerie.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(901) Roger Fransson
Wed, 27 January 2016 15:31:11
email

Angående reservtävling, Danne och alla andra...

Vi har redan dialog med Bergslagsrallyt. Det skiljer bara 10 mil mellan Järbo och Hällefors (nordligt). Hällefors ligger längre från kusten och på betydligt högre höjd. Dessutom ser 10 dygnsprognosen väldigt lik ut för de båda orterna.

Men, det är ändå ett svårt beslut om vi ska våga tro på vintern eller inte. Med de vintrar vi har fått de senaste åren så ställs vinterrally inför speciella utmaningar.

Vi kan ju inte gärna köra alla vintertävlingar här uppe i norr där jag bor :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha