Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(976) Roger Fransson
Thu, 1 September 2016 19:37:18
email

Licens i Finland...

Vi kör på vår svenska licens. Det är bara de undantag som jag listat i NOTISEN i övrigt är allt som i Sverige för oss.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(975) Rasmus brask
Thu, 1 September 2016 14:47:04
email

Om man ska köra Finland kan man köra på nationella licensen eller måste man fixa internationell licens ?

(974) Roger Fransson
Thu, 1 September 2016 10:30:38
email

Tysk i Finland...

Det är Siggi Mayer som anmält sig, men han har gjort det direkt i deras krångliga system, det är därför han inte finns med i min sammanställning.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(973) Rickard Gustafsson
Thu, 1 September 2016 07:59:47
email

För info så vet jag att vi även har en tysk som har hunnit anmält sig till Finland. Walter om jag inte minns fel.

För övrigt så hälsar jag krya på dig Lotta. Brutna revben är ingen lek. Hoppas vi ses i Finland!

(972) Roger Fransson
Wed, 31 August 2016 15:50:52
email

Anmälda till Finland, och återigen stort tack för att omtanke...

Nu är NOTISEN/BLOGGINLÄGGET om Finland även uppdaterat med oss som är anmälda till rallyupplevelsen. Info ligger längst ner i texten med tydlig rubrik.

Har du anmält dig, kolla så att du finns med!

För min och Lottas del blev det ju hastig och lustigt att inrikta sig på att åka 240 i Finland. Vår 940 är ju långt bortom all räddning och gällande den så blir det att skrota, rädda delar och nybygge under vintern.

Men! Köra i Finland ska vi! Lite tajt bara för Lotta att hinna få revbenen att läka ihop. Och över Finlands hopp så måste de vara hundra, annars måste det bli reserv i högerstolen.

I övrigt måste vi återigen tacka för all värme och omtanke. Lotta är hemma sedan lunch i går och har ont (revben är jobbigt, det vet ni som provat) men mår bara fint... med tanke på omständigheterna och på vad vi var med om i lördags eftermiddag extremt bra.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(971) kims rally team
Wed, 31 August 2016 09:30:09
email

Skönt att höra från både dig & Lotta.
Många bättringshälsningar från Skåne.
Nu har du 3 veckor att fixar bil och av erfarenhet så är det inga problem.
Ses i Finland


(970) Roger Fransson
Mon, 29 August 2016 00:11:05
email

Tack för alla den otroliga värmen och omtanken...

Jag och Lotta vill här offentligt tacka alla för all värme och omtanke efter helgens läskiga närkontakt med ett träd på Gruvrundans SS2.

130-140 km/h (yes, så fort gick det!!!) rakt in i ett stabilt träd som inte flyttar sig så mycket som en centimeter är ingen bra idé. Men, återigen har den fantastiskt höga säkerheten på en VOC Mekonomen Rallybil fått visa sig i praktiken. En 940 VOC med nästan alla ordinarie säkerhetssystem och framförallt oförstörda deformationszoner, samtidigt som vi kompletterat med stolar, bälten, hjälmar och HANS-skydd och inte minst KBT´s fantastiskt fina och hållbara burbåge räddade livet på mig och Lotta i lördags.

Att efter en sådan otrolig smäll kliva ur bilen i det skick vi är det är inget annat än imponerande.

Jag (Roger) är helt okej, bara otroligt öm och svullen på ett antal ställen där det slagit i, och är på väg hem med bilen när detta skrivs. Lotta likadant plus att hon har fått två revbensbrott och en smäll på ena lungan, det sista gör att hon är kvar i Linköping för observation - men läkaren räknar med att hon också åker hem i morgon hon också.

Återigen har också värmen, sammanhållningen och omtanken i den här fantastiska klassen visat sig på sin vackraste sätt. Hälsningar via telefon, SMS och mail har rasat in i dag ... tack alla vänliga klasskompisar och andra. Vilken otrolig klass vi ansvarar för. Tack! Hjärtligt tack!

/ MVH - Roger & Lotta

PS: Jag, Roger, vill också framföra sin stolthet över sin otroligt coola sambo och CoDriver. Helt lugn trots att det förstås gjorde j-ligt ont och var skitläskigt när det var svårt att andas. Vi är snart tillbaka igen.

(969) 2xbäckström
Sun, 28 August 2016 21:32:10
email

Fyller på tidigare inlägg med ett "krya på er" vad det gäller ekipaget fransson. Hoppas allt är bra efter den smällen. MVH Robin

(968) Per Täppers
Sun, 28 August 2016 16:25:23
email

Jag vill sända en "krya på er hälsning" till Tom Thomasson och Dan Levin efter "Hockassmällen" i Gruvrundan igår. Samtidigt gratulerar jag Andre Nygren och Emil Olsson till segern.

(967) Roger Fransson
Sat, 27 August 2016 00:21:41
email

Angående Rallyboutique...

Jag vet ingenting. Ska forska i detta på måndag då jag är hemma igen från tävling.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha