Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(996) Kim's Rallyteam
Wed, 19 October 2016 16:43:59
email

Hej Roger & co.
Tusen tack för 2016-VOC säsong.

(995) Frederik
Mon, 17 October 2016 09:08:28
url  email

Tack för ett återigen väl genomfört Volvo orginal arbete som vi får den äran att delta i. Sätter guldkant på min vardag i alla fall, tack.

(994) Roger Fransson
Sun, 9 October 2016 22:17:45
email

Påminner om anmälan till årets prisutdelning...

Nyhet med info om middag och prisutdelning på kvällen efter Örebrotävlingen är som ni säkert sett publicerad.

Anmälan senast nu på tisdag kväll, 11 oktober, men vänta inte med att anmäla er.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(993) Roger Fransson
Wed, 5 October 2016 20:48:41
email

Ooops, har glömt att meddela angående tabellerna...

Sedan i morse är tabellerna uppdaterade. Nu ska allt vara rätt! Dvs, de poäng man har nu plus inkörda poäng i Örebro är allas slutresultat. Gör man som vi själva gör och inte startar i Örebro (vi fokuserar att sköta kringarbetet) så får man räkna en nolla.

Kolla och maila mig och ni hittar något fel.

Vi ses i Örebro!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(992) Roger Fransson
Tue, 4 October 2016 11:27:58
email

Upptäckt några felräkningar i SverigeSerie tabellerna...

Därför ska vi föröka få ut nya justerade versioner i afton.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(991) Roger Fransson
Mon, 3 October 2016 21:29:54
email

Tabeller och reportage efter Finland ute + Info om prisutdelning...

Nu ligger reportage efter Finland publicerat. Liksom uppdaterade tabeller, kontrollera som vanligt att allt är rätt och maila mig om ni hittar något fel.

Det ligger även ute en nyhet med info om middag och prisutdelning på kvällen efter Örebrotävlingen. Anmälan senast nästa tisdag 11 oktober, men vi har bara 110 platser så vänta inte med att anmäla er.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(990) Roger Fransson
Thu, 29 September 2016 21:27:15
email

Avslutning på kvällen efter finaltävlingen, Patrik och alla andra...

Tack för alla positiva ord om Finland, både här i Gästbokan och via mail. Känns tydligt att alla ni som var med verkligen har stortrivts.

Det blir självklart middag och prisutdelning efter på kvällen efter finaltävlingen i vanlig ordning, planera in redan nu! Ett utmärkt tillfälle att tacka sina mekaniker och andra viktigt "bidragare".

Jag håller på att sy ihop detaljerna och pressa priset. Räkna med knappt 300:-/person så hamnar ni rätt i budgeten. Återkommer med besked inom bara några dagar - min tidtabell blev ju lite i oordning efter kraschen i Åtvidaberg, med stor hets inför Finland bara att få mig och Lotta någorlunda hela och att få ihop en bil att köra i.

Håll koll här i Gästboken och på nyhetsplats. Om allt går som planerat så blir det återigen såväl ställe som mat i riktigt god klass... :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(989) Patrik Fredriksson
Thu, 29 September 2016 19:53:25
email

Tjena alla vocare. Tack för en trevlig helg i finland. rally och voc är ju nått nytt för mig inför denna sesong. har hört att avslutningen brukar vara efter finalen. är det så även i år? någon som vet? Mvh Fredriksson

(988) Christer Carlström
Mon, 26 September 2016 09:09:48
email

Hej!
Tommy Ohlsson Motorsport vill passa på att tacka för en jätte trevlig helg I Finnland. Helt otroligt roliga och snabba vägar Och sist men inte minst ett mycket trevligt sällskap. Hoppas att Simons bil inte blev allt för skadad och att Oskar& Jesper fick hem sin service buss.
Vi syns i Örebro.
Med vänlig hälsning Tommy Ohlsson Motorsport

(987) Matti lempinen
Wed, 21 September 2016 16:30:39
url  email

who could me volvo mekonomen teams t-shirt size Xl and by post me is big volvo fans this finland :)

put your message to me


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha