Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1006) ???
Sat, 26 November 2016 00:11:10
email

Är det ens nån mening med att köra nån separat sommar och vinter när det är samma tävlingar som rätta Sverigeserien iaf??!!

(1005) Roger Fransson
Wed, 23 November 2016 11:12:39
email

Kalendrar för 2017 publicerade...

Efter en del strul så är kalendrar för 2017 nu publicerade.

SverigeSerien är komplett.

Gällande VinterSerien så har vi fortfarande en oklarhet med T4 där flera möjliga alternativ av olika skäl tyvärr inte gått att genomföra. Vi jobbar med en Plan D... eller kanske tom Plan E, och hoppas kunna ge slutligt besked inom kort.

Även i SommarSerien finns en oklarhet, men den ligger sent på säsongen och där finns flera olika alternativ på bra lösningar. Vi återkommer förstås även gällande denna tävling som kommer att ligga i augusti eller september.

Vi känner oss även i år mycket nöjda och stolta över den kalender vi nu kan presentera. Rakt igenom riktiga kanontävlingar. Med en geografisk spridning som speglar klassens utbredning, och som också är väl fördelade i tid över säsongen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1004) Håkan
Mon, 21 November 2016 19:04:03
email

Hej hur går planeringen av Sverige serien några datum på gång?

(1003) Micke Sundqvist
Sat, 19 November 2016 12:13:16
email

Jag undrar om någon har en optimerad 940 motor att sälja. Den skall vara "frisk" och får inte gått allt för många ss mil. Maila mig gärna om ni har ngt intressant. Sundqvist.mikael@hotmail.com

(1002) Roger Fransson
Fri, 11 November 2016 01:02:20
email

Regelverk och nationella serietävlingar 2017, Patrik och andra...

Ett stabilt regelverk är ett signum för VOC och en förutsättning för att kunna bygga en stor klass, det gäller förstås även inför 2017. Så ingen behöver känna någon stress över detta.

Vad gäller serietävlingar 2017 så har det strulat lite för oss. Några arrangörer som inte riktigt kunnat bestämma vilken storlek deras tävling ska ha nästa år har rört till det lite, men snart är allt i hamn.

Ni vet också att jag sätter målet högt. Det ska rakt igenom vara riktigt bra tävlingar. Som är spridda över landet på ett bra sätt, ett sätt som speglar vår jättestora klass utbredning. Och tävlingarna ska också ligga rätt i tiden så att det blir en bra och harmonisk serie.

Kommer under vinjetten TÄVLINGAR så snart jag känner att det är stabilt nog att publicera.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1001) Patrik Fredriksson
Wed, 9 November 2016 21:54:30
email

Tjena.
Har en liten fundering ang regelverket.
kommer det att uppdateras något? eller kör vi på som vanligt? eller är det några ändringar mellan åren? ser spännt fram emot serien och vilka tävlingar som kommer ingå kommande år. mvh

(1000) Roger Fransson
Mon, 7 November 2016 22:16:20
email

Angående framtida sanktion, Johan och andra...

Först: Tack för din uppmuntran, det värmde.

Sedan: Vi har ny sanktion för åren 2017-2018-2019, den blev klar för ungefär ett år sedan.

Det funkar så att vi får sanktion för tre år i taget, och beslut om förlängning skall tas senast ett år innan sanktionen går ut. Nästa dialog alltså i slutet av 2018 för åren 2020-2022.

Så du kan helt lugnt fortsätta bygga på din VOC rallybil. Själv har jag alldeles nyss köpt en ny, tyvärr helt nödvändigt efter min smäll i höstas även om det grävde ett stort och oplanerat hål i plånboken.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(999) Johan
Mon, 7 November 2016 19:17:04
email

Hej alla
Går i bilbyggartankar men hur går det med sanktionen av reglementet?
Det är väl som så att det går ut vid årsskiftet eller?
http://old2.sbf.se/2013/12/06/sanktionsavtal-sbf-voc/
Tack för en fantastisk klass
/Johan

(998) Roger Fransson
Mon, 24 October 2016 16:48:00
email

Tabeller och reportage efter Örebro publicerade...

Nu ligger tabeller ute. Kontrollera och maila mig om något blivit fel. Vi har varit flera som räknat under året och gjort på lita olika sätt, så jag hade en riktigt stökig XL-fil att ta hand om i går, söndag.

Ligger samtidigt publicerat ett efterreportage till själva tävlingen. Kommer ett reportage, troligen senare i veckan som tar sikte på säsongen som helhet och framförallt som lyfter fram toppnamnen i respektive klass.

Tack alla för en fantastisk säsong. Det var 28 året med VOC, och efter en nedgång för ett antal år sedan så växer vi igen, och har så gjort de senaste åren. Det är anmärkningsvärt! Vi är just nu mer än 600 aktiva bilar + ett okänt antal bilar i vila. Fantastiskt!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta med organisation

(997) Roger Fransson
Wed, 19 October 2016 20:43:22
email

Tack, tack allesammans!

En tröttkörd men glad och stolt klassansvarig måste meddela att tabeller och efterreportage kommer att dröja lite. Jag har massor på vanlig jobbet som blivit lidande av VOC-jobb under säsongsavslutningen. Och har också en massa "osynligt men högprioriterat VOC-jobb" som inte kan vänta utan måste tas omgående.

Har tyvärr fått även jobbet med tabeller på mig själv och efterlyser med detta någon som kan ta tabelluppdateringen för nästa säsong.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha