Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1026) Håkan
Thu, 19 January 2017 08:36:57
email

Hej
Är det Däck begränsning i Stugun??

(1025) Roger Fransson
Mon, 9 January 2017 11:23:01
email

Angående ersättningstävling, Henrik mfl...

Inställda tävlingar innebär ALLTID problem!

Att hastigt och mindre lustigt hitta ersättningstävling för en stor klass är allt annat än lätt gjort, speciellt i en vintersäsong som är oerhört kort i praktiken bara några få veckor. Och där dessutom de vintrar vi haft de senaste åren gjort det ännu besvärligare.

Jag är därför oerhört tacksam över att Stuguns MK kan träda in och hjälpa oss, dessutom med en förmodat förstklassig tävling.

Konstaterar också att allt är helt enligt våra regler (se fliken TÄVLANDE, speciellt vinjetten "Inställda/Flyttade deltävlingar") även om jag självklart förstår att det också innebär problem att snabbt planera om - det gör det för mig också, jag har ett jobb att sköta även jag.

Vi jobbar fortsatt på om tävlingen skall ersättas, men i så fall blir det med ytterligare en grustävling på hösten.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1024) Henrik Levin
Sun, 8 January 2017 22:01:44
email

Hej
Är detta verkligen enda alternativet? Känns ganska svårt att få ihop hela projektet med 13 dagars varsel! Folk ska få ledigt från jobb ordna med barnvakt osv. Särskilt när allt sedan tidigare varit planerat veckan innan.
Henrik med team.

(1023) Roger Fransson
Sun, 8 January 2017 17:18:01
email

Stugun med Z-tofén 21 januari ersätter Torsby i SverigeSerien...

Jag har glädjen att redan nu kunna meddela att Stugun och Rally Z-Trofén ersätter den inställda tävlingen i Torsby.

Inbjudan och anmälan ligger ute på resultatservice.se och det är bråttom att anmäla sig, anmälan stänger redan nu på torsdag 12 januari.

En garanterat fin vintertävling på fina vintervägar.

Vi kör tillsammans med RM men vi kommer ändå att särkoljas från GrF och våra serier A-B-C kommer att räknas påa vårt normala sätt.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med org och Stuguns MK

NOT: Detta innebär att vi bara köra två vintertävlingar i år, Stugun och Vännäs - båda i SverigeSerien. Därför körs ingen separat VinterSerie i år.

(1022) Roger Fransson
Sat, 7 January 2017 18:55:03
email

Tyvärr inställt i Torsby...

Måste meddela det tråkiga beslutet att Torsby tvingas ställa in sin tävling. Ännu mer plusgrader och att den prognostiserade nederbörden beräknas bli regn tror man inte vägarna klarar.

Jag har ett alternativ framme men måste avvakta ett organisationsmöte hos dem i morgon eftermiddag.

Kort sagt: Besked om ersättningstävling beräknar jag kunna ge i morgon eftermiddag. Kommer här på Gästboken så snart jag har något att berätta.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1021) Roger Fransson
Thu, 5 January 2017 12:30:42
email

Förlängd anmälan till Torsby...

Torsby har beslutat att förlänga sin anmälningstid till och med nu på söndag 8 januari klockan 18:00.

Läget i Torsby just nu ser bra ut. Långtidsprognosen säger plusgrader och lite nederbörd under veckan men inget som ska kunna förstöra isen i vägarna, det är min bedömning.

Dessutom, lagom till fredagen och ShakeDown så biter kylan i och det ska sedan hålla i sig hela tävlingshelgen. Blir det inga dramatiska förändringar i prognoserna så ser förhållande ut att kunna bli riktigt, riktigt fina.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1020) ROGER Fransson
Wed, 4 January 2017 15:43:04
email

Slopad däckbegränsning i Torsby...

För att göra det möjligt för samtliga att använda alla begagnade däck man har tillgängliga så har vi beslutat att slopa däckbegränsningen för dubbeltävlingen i Torsby nästa helg.

Antal däck som får användas under helgen är därför fritt.

Påminner igen om att sista tid för anmälan är i kväll onsdag 4 januari klockan 24:00.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1019) Roger Fransson
Wed, 4 January 2017 00:00:33
email

Sista anmälningsdag till Torsby är i morgon kväll...

Det snöar i Torsby, bra med is i vägarna sedan tidigare och allt ser riktigt bra ut inför räjs nästa helg.

Påminner om att er anmälan måste vara inne senast i morgon kväll, 24:00 för att vara exakt.

Hjärtligt välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & co tillsammans med MK Ratten

(1018) Thomas
Tue, 3 January 2017 14:05:06
email

Undrar om det finns någon som har godkänd overall stl 50 till salu/ 0708302381 Thomas Strängnäs

(1017) Roger Fransson
Tue, 27 December 2016 20:06:11
email

Vägarna i Torsby...

Ser mycket bra ut ännu så länge. Omväxlande regn och minusgrader bygger is hela tiden på samma sätt som när man spolar en isbana. Mycket is i vägarna dock obefintligt med snö bredvid ännu så länge... men det är 2,5 veckor kvar till start.

Jag håller täta kontakter med tävlingsledningen och någon av oss återkommer med uppdateringar allteftersom här i Gästboken.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha