Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(960) Roger Fransson
Mon, 15 August 2016 11:17:06
email

Rabatt hos Tallink Silja på båtresa till Finland...

Vi har förhandlat fram en rabatt hos Tallin Silja på båtresan till Finland, Vi får 20% på hela resan.

Hur du bokar och betalar med mera, hittar du i nyheten som finns skriven om Finland som du hittar under vinjetten NOTISER här på sidan. Denna text är nu uppdaterad med den nya informationen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(959) Roger Fransson
Sat, 13 August 2016 20:50:45
email

Boende i Finland...

Det finns ett specialerbjudande från finska organisationen men det är på ganska dyra hotell, enkelrum för 90€ per natt och dubbelrum för 105€ per natt, kanske mer anpassat för tävlande i finska mästerskapen. Länken kommer här:

http://www.pirelliralli.fi/majoitus/

Själva använder vi booking.com, där hittar man boende i alla prisklasser. Ni kan också prova hotels.com, trivago eller momondo med flera.

Annars är en idé att kontakta turistinformationen i Tammerfors:

www.visittampere.fi

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(958) William Andersson
Sat, 13 August 2016 08:38:34
email

Hej!
Hur är det med boende till Finland? Ordnar man det själv eller kommer ni med nått erbjudande om det?

Vad kommer båtresan kosta ca?

Mvh William

(957) Roger Fransson
Sat, 13 August 2016 06:32:45
email

Viktig förändring angående anmälan till Finland...

Jag har varit inne i deras anmälningssystem och ser att detta blir alldeles för krångligt! Därför kommer vi att under kommande vecka lägga upp ett enkelt anmälningsformulär här på vår hemsida

Vi måste ha anmälan en dag före sista anmälningsdag för att hinna sammanställa och skicka, alltså måste du anmäla dig senats 11 september!

Jag återkommer med information här i Gästboken när anmälningsformuläret finns konstruerat och upplagt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(956) Christian
Fri, 12 August 2016 13:52:35
email

Vill ni vara förutseende så börja läs inbjudan till Gruvrundan i Åtvidaberg som finns på www.motorsportsidan.se anmälan stänger på onsdag nästa vecka.

(955) Roger Fransson
Thu, 11 August 2016 18:29:05
email

Texten för Finland under rubriken NOTISER, är uppdaterad efter att jag fått några frågor.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(954) Roger Fransson
Thu, 11 August 2016 13:57:09
email

Angående Finland + Ny lägesrapport kring ersättningstävling...

Nu finns information om årets rallyäventyr, vår tävling i Finland publicerad. Du hittar den under vinjetten NOTISER här på sidan.

Vill också uppdatera er om läget i mitt svåra uppdrag att på kort tid och mitt i pågående säsong hitta en ersättningstävling för inställda Kil. Ny dialog förs i mycket god anda, besked kommer sent på måndag kväll.

Med risk för att bli tjatig: Håll löpande koll här i Gästboken, det kan bli bråttom med anmälan om vi får saker och ting att gå i lås.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(953) Roger Fransson
Tue, 9 August 2016 20:41:11
email

Ny uppdatering gällande ersättningstävling för Kil...

Det går tuuuungt för oss. Tack SMK Trollhättan för att ni verkligen gjort allt som stod i er makt för att kunna ta emot oss.

Men! Det gick tyvärr bara inte att få tidsplanen för tävlingen att fungera med den stora utökning som vi skulle innebära.

Håll tummarna. Vi har en ytterligare möjlighet kvar. Och håll också fortsatt koll här i Gästboken för besked så snart jag överhuvudtaget vet själv.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(952) Jonas Larsson
Mon, 8 August 2016 07:21:34
email

Hej på er,

Angående Rally Askersund så har det blivit en miss i inbjudan angående reklamplaceringen för VOC Mekonomen klasserna då vi är medvetna om att ni har Mekonomen på vindrutan. Självklart så kör vi med en alternativ placering av reklam för era klasser.

Mvh
Jonas Larsson
Tävlingsledare/Rönne MK

(951) Roger Fransson
Thu, 4 August 2016 20:49:41
email

Ny lägesrapport ersättningstävling...

Vi har god dialog i gång men det är ju alltid flera som bestämmer ute i klubbarna så det är lite möten som måste väntas in - besked kommer förstås så snart det är möjligt.

Angående Rönne så är det en jättefin tävling, välarrangerat och med jättefina vägar, vi har ju kört där så sent som för några år sedan.

Men! Deras tävling krockar med Finland, så det är tyvärr omöjligt i år.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha