Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1306) Roger Fransson
Sun, 26 January 2020 22:34:14
email

Har upptäckt ett fel i seedningen inför Vännäs ...

Jag har gjort en miss i seedningen som innebär att Johan Holm har blivit för högt seedad. I samband med seedningen blev Johan Holm sammanblandad med Christer Holm, och fick hans seedningsplats.

Rent praktiskt har det mycket liten betydelse. Eftersom att Vännäs MK har valt att inte skicka ut oss först så går vi alla med fina spår. Och kanske vore det till och med fördelaktigt för Johan att starta tio platser tidigare som han hade gjort om jag seedat rätt.

Vi kommer inte att göra om startlista eller starta i fel ordning. När sträckorna och deras längd blir kända tar vi ställning till om Kristoffer som nu startar bakom Johan behöver extra minut.

Jag hoppas att detta är den acceptabel lösning för alla.

Ber om ursäkt men även en klassansvarig är mänsklig och gör fel ibland.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1305) Roger Fransson
Thu, 23 January 2020 23:15:08
email

Tack Henrik, tur att någon av oss är vaken :-)

Det är inte ändrat och står fortfarande 23 (dvs dagens datum) på Resultatservice hemsida, det var detta som fintade mig.

Men jag antar att det går att göra anmälan ändå tills i morgon som klubben mailade mig, och i morgon är det ju mycket riktigt är den 24 januari.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1304) Henrik Levin
Thu, 23 January 2020 21:20:32
email

Fredag 24 januari!

(1303) Roger Fransson
Thu, 23 January 2020 20:58:59
email

Förlängd anmälningstid för Vännäs Plåt Rallyt ...

Nu har ni ett dygn till på er att bestämt er för att köra ett av få supervinterrallyn i år. Anmälningstiden förlängd till i morgon, fredag 23 januari klockan 18:00.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och Vännäs MK

(1302) Roger Fransson
Wed, 22 January 2020 20:34:07
email

Magiska vägar i Vännäs, kom igen med era anmälningar!!!

En vinter som denna är det svårt att förstå, men vintervägarna här uppe i norr är magiska. Is, is, is och ännu mer is. Exakt som vi vill ha det!

Det kommer att bli drygt fyra mil av ren vinter-rally-njutning när vi inleder årets SverigeSerie med Vännäs Plåt Rallyt nästa helg.

Inbjudan och anmälan på www.resultatservice.se är öppen till i morgon kväll (torsdag 23 januari) klockan 18:00.

En av få chanser att åka riktigt kanonfint vinterrally i år.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och Vännäs MK

(1301) Roger Fransson
Mon, 20 January 2020 13:36:49
email

Halverade startavgifter för er som vann era serier i fjol ...

Ni som vann SverigeSerien eller SommarSerien A-B-C eller JUNIOR har som ni vet halverad startavgift i motsvarande serie under hela 2020 om ni fortsatt tävlar i VOC, riktigt mycket pengar.

Men hur ska ni göra för att få er halverade startavgift?

Busenkelt! På slutet i anmälan där ni kan göra en egen anteckning så skriver ni bara ”Halv avgift enligt lista från VOC Mekonomen Rally”. Jag skickar nämligen en lista till alla arrangörer så att de vet vilka som har rätt till den halverade avgiften.

Stort grattis till alla er vinnare!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1300) Roger Fransson
Sat, 18 January 2020 12:53:59
email

Alla mattor Mats, både fram och bak ...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1299) mats
Sat, 18 January 2020 08:04:29
email

HEJ
Gäller det även mattan bakq

(1298) Roger Fransson
Fri, 17 January 2020 23:25:49
email

Angående mattor i VOC rallybilar ...

Förbundet har gjort en tvärvändning och nu inte bara får vi plocka ut mattorna utan vi måste!

Regeln har släppts på sbf.se men våra nya reglementen ligger för granskning så vi har inte kunnat/fått publicera dom här på vår sajt riktig ännu, men dom kommer så fort som förbundet säger GO!

OBS! Det är BARA GOLVMATTAN som ska bort Inte dörrsidor, innertak, baksäte, hatthylla eller något annat. Bara mattan.

Vänliga hälsningar!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1297) mats
Fri, 17 January 2020 19:20:49
email

Hej
Hur ärdet skall vi ta bort frammattorna i våra voc are


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha