Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(990) Roger Fransson
Thu, 29 September 2016 21:27:15
email

Avslutning på kvällen efter finaltävlingen, Patrik och alla andra...

Tack för alla positiva ord om Finland, både här i Gästbokan och via mail. Känns tydligt att alla ni som var med verkligen har stortrivts.

Det blir självklart middag och prisutdelning efter på kvällen efter finaltävlingen i vanlig ordning, planera in redan nu! Ett utmärkt tillfälle att tacka sina mekaniker och andra viktigt "bidragare".

Jag håller på att sy ihop detaljerna och pressa priset. Räkna med knappt 300:-/person så hamnar ni rätt i budgeten. Återkommer med besked inom bara några dagar - min tidtabell blev ju lite i oordning efter kraschen i Åtvidaberg, med stor hets inför Finland bara att få mig och Lotta någorlunda hela och att få ihop en bil att köra i.

Håll koll här i Gästboken och på nyhetsplats. Om allt går som planerat så blir det återigen såväl ställe som mat i riktigt god klass... :-)

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(989) Patrik Fredriksson
Thu, 29 September 2016 19:53:25
email

Tjena alla vocare. Tack för en trevlig helg i finland. rally och voc är ju nått nytt för mig inför denna sesong. har hört att avslutningen brukar vara efter finalen. är det så även i år? någon som vet? Mvh Fredriksson

(988) Christer Carlström
Mon, 26 September 2016 09:09:48
email

Hej!
Tommy Ohlsson Motorsport vill passa på att tacka för en jätte trevlig helg I Finnland. Helt otroligt roliga och snabba vägar Och sist men inte minst ett mycket trevligt sällskap. Hoppas att Simons bil inte blev allt för skadad och att Oskar& Jesper fick hem sin service buss.
Vi syns i Örebro.
Med vänlig hälsning Tommy Ohlsson Motorsport

(987) Matti lempinen
Wed, 21 September 2016 16:30:39
url  email

who could me volvo mekonomen teams t-shirt size Xl and by post me is big volvo fans this finland :)

put your message to me

(986) Roger Fransson
Fri, 16 September 2016 14:34:02
email

Viktig tips inför Finland...

Se till att ha med papper på dragbil OCH släpvagn, alternativt skriv ut alla uppgifter från Transportstyrelsen. Finska polisen kan vara riktigt jobbiga när de sätter den sidan till!

DESSUTOM! Svenska Transportstyrelsen server är stängd nästa helg för underhållsarbete, så det kommer inte gå att logga in och visa på padda eller telefon.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(985) Roger Fransson
Mon, 12 September 2016 17:43:37
email

Nyheten om Finland uppdaterad igen...

Nu med slutligt startfält och dessutom i seedad ordning, dvs i den ordning vi kommer att starta.

Finns även slutlig info om noter nu när vi vet hur många vi blir.

Du hittar den under fliken NOTISER ovan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(984) Roger Fransson
Mon, 12 September 2016 17:40:20
email

Rabatten på Mekonomen, Micke med flera...

Vi har 10% på ALLT på Mekonomen. Du skaffar bara ett vanligt gult kundkort och ansluter det till vår kundkod 01VOC. Gäller alltså allt du handlar, även tillbehör, verktyg och grejor till din privatbil etc etc.

Många av oss har tagit en vidare diskussion med den butik som vi handlar från, dvs man lovar att handla allt man behöver på "sin Mekonomenbutik" och då kan man förhandla fram en högre rabatt.

Kort sagt: 10% som grund direkt och automatiskt (bara genom att ansluta). Hur mycket mer du får utöver det med din butik beror på dig själv.

OBS! Viktigt att ALLTID begära ut stort kvitto (A4) och sätta det i fordonspärmen så att du kan bevisa att delen som inte är Volvo märkt ändå är okej att använda eftersom att du kan bevisa att den är köpt på Mekonomen.

Se reglementet för mer utförlig beskrivning.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(983) Micke Lönnström
Mon, 12 September 2016 10:23:54
email

Har man någon rabatt på Mekonomen och hur funkar det jag hittade inget på hemsidan

(982) Roger Fransson
Mon, 12 September 2016 09:22:52
email

Anmälan till Finland stängd här på vår sida...

Först ut att anmäla sig till Finland var Kim Nilsson, det var en så kallad lågoddsare.

Men sist att anmäla sig var en riktig högoddsare. Nils Östgård (tidigare Nils Fransson) med massor av VOC-meriter för ett antal år sedan och med karriären krönt av en SM Guld i 2WD, då i en Ford Fiesta ST.

Tyvärr blir vi bara 17 startande totalt, det är riktigt tråkigt för en fantastisk tävling. Inför framtiden så är jag ytterst tacksam om ni som väljer att inte köra skriva några ord om varför ni inte följer med på vocsverige@gmail.com så att jag gör rätt prioriteringar inför framtiden.

Det är ju för er i klassen som vi i klassledningen lägger ner det arbete vi gör och då vill vi förstås att det ska bli sä rätt som möjligt.

- Är det för dyrt?
- Blir den extra lediga dagen från jobbet som krävs för att åka Finland ett problem?
- Känns det bara besvärligt att tävla i ett annat land med ett annat språk?
- Är det för krångligt med båtresan?
- Känns dom snabba och böljande sträckorna ni sett från finska VM-rallyt mer otäcka än inspirerande?
- Eller är det helt enkelt inte tillräckligt intressant?
- Eller är det något helt annat??
Maila in och berätta ... skriv ordet FINLAND i rubriken så att jag har lätt att sortera mailen.

/ VOC Mekonomnen Rally - Roger

(981) Roger Fransson
Sun, 11 September 2016 17:59:14
email

Absolut sista chansen att anmäla sig till Finland...

I kväll 24:00 stänger vi anmälan här på hemsidan. I morgon bitti sammanställer vi och skickar vår "gruppanmälan" till administrationen i Finland.

I morgon kväll stänger ordinarie anmälan. MEN! Efter att vi skickat vår gruppanmälan så måste man i så fall hantera anmälan själv direkt gentemot den finländska tävlingsorganisationen. Man måste också beställa noter separat genom att maila oss.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha