Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1056) Tore Bigsten
Sun, 7 May 2017 22:20:43
url  email

Hej alla VOC:are och välkomna till Götene den 20/5. Vi bjuder på 3,6 mil SS fördelade på 4 sträckor med allt från finsk karaktär till utmanande knixiga. Anmälan på Raceonsulting. Vi lovar en härlig rallylördag.

(1055) Roger Fransson
Fri, 28 April 2017 15:58:07
email

Tabeller även på SommarSerien publicerade...

Och ha en riktig trevlig Valborgsmässohelg, allesammans. Se till att sjunga "Vintern rasat ut..." av full hals vid majbrasan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1054) Andreas Liljeberg
Mon, 24 April 2017 21:49:00
email

Sitter och funderar över Silverkongen.

Tidigare år i södra landsändarna måste jag erkänna att jag haft lite svårt att komma överens med Martinssons noter. I år tyckte jag dock att de var riktigt bra. Konsekventa och bra skrivna med lagom mycket information.

Bra tycker jag Anders!

(1053) Fredrik
Mon, 24 April 2017 16:11:41
url  email

Hej!

Nu finns uppdaterade tabeller för SverigeSerien under fliken "TÄVLINGAR".

/ Fredrik
(1052) Roger Fransson
Fri, 7 April 2017 11:30:35
email

Glöm inte att anmäla er till SilverKongen...

Sista dag att anmäla sig är nu på ONSDAG 12 APRIL, kl 18.00.

Men! Max antal i tävlingen är 200 startande, och när detta skrivs så är redan 160 anmälda ... SÅ ANMÄL ER NU!

En kanonfin tävling. Och första tävling i årets SommarSerie + nästa tävling i årets SverigeSerie.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger och SilverKongen

(1051) Roger Fransson
Thu, 23 March 2017 16:19:10
email

Fullständiga, justerade kalendrar ute...

Nu är slutliga kalendrar publicerade med de ändringar som skett till följd av de inställda vintertävlingarna i Torsby.

Vi känner oss jättenöjda med serierna. Rakt igenom kanontävlingar. Väl fördelade över landet. Och lagomt spridda i tid ... precis som vi försöker få till det.

Hoppas att ni känner detsamma.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(1050) Roger Fransson
Mon, 20 March 2017 14:26:47
email

Tack själv Patrik,

Din befogade fråga gav mig ett utmärkt tillfälle att förklara hur vi jobbar.

Gällande just Nordic West Euro Cup så var allt på väg att falla på plats med Jürgen Sperl som ansvarig från 2012, en tysktalande svensk med egen stor erfarenhet av utlandstävlande - helt perfekt!

Men efter hans hastiga och tragiska bortgång vid alldeles för tidig ålder redan senare samma år (salig hans minne) så har jag inte lyckats hitta någon annan som axlat det ansvaret.

Själv har inte varken utlandserfarenheten eller språkkunskapen, men framförallt inte tiden att ratta detta ... jag har fullt upp med klassen i stort och de svenska serierna.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1049) Patrik Fredriksson
Mon, 20 March 2017 10:21:50
email

Tack för svar Roger. Va bara mest nyfiken på vart tävlingarna gick


(1048) William Andersson
Sun, 19 March 2017 18:42:36
email

Tack för svar Henrik :)

(1047) Roger Fransson
Sun, 19 March 2017 18:12:33
email

Angående Nordic West Euro Cup ...

Ingen NWEC arrangeras i år. Intresset har varit väldigt svagt för denna cup på senare år och jobbet med att administrera den är inte motiverat.

Jag har under lång tid sökt någon som vill ta på sig ansvaret för NWEC för att jobba upp den och få den att växa - sköta kalender, tabeller, söka speciella sponsorer (för tex resor) och sammanställa reportage... men ingen har varit beredd att göra detta. Då är det enda jag kan göra att lägga cupen på is.

Lite tråkigt men samtidigt är det ni tävlande själva som bestämmer genom att anmäla eller inte.

Precis på samma sätt blev det med Finland... jättemycket jobb (och en språklig utmaning) att samordna den tävlingen och sedan var det i slutänden bara 18 stycken som startade i förra hösten, detta trots att det är en tävling och en upplevelse som går utanpå det mesta.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha