Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1010) Andreas Liljeberg
Sat, 3 December 2016 13:16:47
email

Till "besviken"/???? och övriga...

Nog är vi väl en klass och en samling vuxna som klarar att hålla det så högt till tak att man inte behöver ställa en sådan fråga anonymt. Frågeställningen är ju relevant och Rogers svar bra (tycker jag).

Blir fundersam varför man känner att man måste vara anonym. Du behöver inte oroa dig över hur Roger reagerar. Jag har själv haft "hårda" diskussioner med Roger här, på telefon och "face to face" men likväl har vi en utmärkt och respektfull relation.

/Andreas

(1009) Roger Fransson
Sun, 27 November 2016 23:15:39
email

Angående separat Sommar- och VinterSerie…

Nu bryter jag mot reglerna här i gästboken och får säkert bannor av webmaster. Jag menar verkligen helt och fullt att åsikter som man inte vågar stå för med sitt namn inte heller är värda att lyssna på, och att gömma sig bakom ett alias och en skapad mailadress är fegt.

Men, jag har också fått frågan från annat håll så jag väljer ändå att klargöra hur jag tänker.

Meningen med VinterSerien och SommarSerien är inte (och har heller aldrig varit) att skapa ytterligare två ytterligare kompletta serier i rallysverige. Nej, det är istället att öppna möjligheten för tävlande som föredrar sommar eller vinterrally att kunna hitta en serie för sig och som också är lite enklare att delta i och som inte kräver lika stor insats som att köra komplett SverigeSerie.

Vår kronjuvel är SverigeSerien. Det är helt korrekt också den som har den klart högsta statusen, kanske rallysveriges allra svåraste serie att vinna. Och att SverigeSerien fungerar och har vaskat fram fantastiska talanger genom åren behöver jag inte ens kommentera.

För att göra Vinter- och SommarSerien en smula avvikande så är ändå ambitionen att de ska innehålla minst en tävling per säsong som är unik för just den serien.

Jag gör mitt allra bästa och är ledsen om jag gör någon besviken. Men som det ser ut idag så har vi inte heller resurser att administrera ännu fler tävlingar i våra nationella serie. Personligen så jobbar jag all tillgänglig tid med klassen och våra serier och att utöka detta ännu mer är inte möjligt.

Personen bakom mailadressen ”besviken” är välkommen att kontakta mig personligen, jag utgår från att du är beredd att själv satsa tid på att arbete med klassen och det engagemanget ska vi förstås gärna ta vara på.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1008) Roger Fransson
Sat, 26 November 2016 17:44:01
email

Hel rätt Gustav, det är fel datum på Växjötävlingen...

Rätt datum är 17 maj för Dackefejden i Växjö. Det har blivit fel både i kalendern för SverigeSerien och SommarSerien.

Vi ska uppdatera så snart som möjligt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1007) Gustav
Sat, 26 November 2016 00:12:09
email

Hej ! Måste blivit fel datum på Växjö tävlingen ? 20e juni ä en tisdag, tror inte dä stämmer !
Mvh Gurra

(1006) ???
Sat, 26 November 2016 00:11:10
email

Är det ens nån mening med att köra nån separat sommar och vinter när det är samma tävlingar som rätta Sverigeserien iaf??!!

(1005) Roger Fransson
Wed, 23 November 2016 11:12:39
email

Kalendrar för 2017 publicerade...

Efter en del strul så är kalendrar för 2017 nu publicerade.

SverigeSerien är komplett.

Gällande VinterSerien så har vi fortfarande en oklarhet med T4 där flera möjliga alternativ av olika skäl tyvärr inte gått att genomföra. Vi jobbar med en Plan D... eller kanske tom Plan E, och hoppas kunna ge slutligt besked inom kort.

Även i SommarSerien finns en oklarhet, men den ligger sent på säsongen och där finns flera olika alternativ på bra lösningar. Vi återkommer förstås även gällande denna tävling som kommer att ligga i augusti eller september.

Vi känner oss även i år mycket nöjda och stolta över den kalender vi nu kan presentera. Rakt igenom riktiga kanontävlingar. Med en geografisk spridning som speglar klassens utbredning, och som också är väl fördelade i tid över säsongen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1004) Håkan
Mon, 21 November 2016 19:04:03
email

Hej hur går planeringen av Sverige serien några datum på gång?

(1003) Micke Sundqvist
Sat, 19 November 2016 12:13:16
email

Jag undrar om någon har en optimerad 940 motor att sälja. Den skall vara "frisk" och får inte gått allt för många ss mil. Maila mig gärna om ni har ngt intressant. Sundqvist.mikael@hotmail.com

(1002) Roger Fransson
Fri, 11 November 2016 01:02:20
email

Regelverk och nationella serietävlingar 2017, Patrik och andra...

Ett stabilt regelverk är ett signum för VOC och en förutsättning för att kunna bygga en stor klass, det gäller förstås även inför 2017. Så ingen behöver känna någon stress över detta.

Vad gäller serietävlingar 2017 så har det strulat lite för oss. Några arrangörer som inte riktigt kunnat bestämma vilken storlek deras tävling ska ha nästa år har rört till det lite, men snart är allt i hamn.

Ni vet också att jag sätter målet högt. Det ska rakt igenom vara riktigt bra tävlingar. Som är spridda över landet på ett bra sätt, ett sätt som speglar vår jättestora klass utbredning. Och tävlingarna ska också ligga rätt i tiden så att det blir en bra och harmonisk serie.

Kommer under vinjetten TÄVLINGAR så snart jag känner att det är stabilt nog att publicera.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1001) Patrik Fredriksson
Wed, 9 November 2016 21:54:30
email

Tjena.
Har en liten fundering ang regelverket.
kommer det att uppdateras något? eller kör vi på som vanligt? eller är det några ändringar mellan åren? ser spännt fram emot serien och vilka tävlingar som kommer ingå kommande år. mvh


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha