Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1106) sven täppers
Tue, 26 December 2017 10:08:31
email

Hej just nu ligger vintern tung över de nordvärmlänska skogarna bra med is i vägarna ca 20-40 cm snö . God fortsättning Gott Nytt År och välkomna med er anmälan önskar Finnskogsvalsen/Sunne brunnsborrningsrallyt.

(1105) Roger Fransson
Fri, 22 December 2017 14:51:40
email

Nu är alla kalendrar kompletta och reglerna slutligt uppdaterade...

Nu är den sista tävlingen för 2018 på plats, Rally Edane den 7 juli gör både SverigeSerie och SommarSerie komplett.

Det blir hela tre tävlingsdagar (och fyra tävlingar) i Värmland i år, inte orimligt i ett landskap fullt av fina tävlingar och också i det som väl ändå måste anses som svenskt rallys hjärta.

Återigen vill vi poängtera att vi känner oss mycket nöjda med 2018-års kalendrar, och vi hoppas förstås att ni alla i klassen känner detsamma.

Så här i de sista skälvande minuterna innan julledigheten vill vi från klassledningen passa på att tacka alla, ingen nämnd och ingen glömd, för ett fantastiskt 2017. Och önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger & Lotta

(1104) Roger Fransson
Fri, 15 December 2017 12:10:30
email

Uppdaterade regler ligger ute nu + förtydligande i kalenderar...

Nu ligger de uppdaterade reglerna för 2018 ute, justeringarna (dvs SuperStage efter sommaren + obligatoriskt räknade finaler i respektive serie) som meddelats sedan tidigare är markerade i texten.

OBS! I såväl SommarSerien som SverigeSerien kommer det att tillkomma ytterligare en tävling, jag kommer att kunna meddela denna under nästa vecka. I samband med detta kommer också reglerna att uppdateras så att ytterligare en tävling räknas i Sommar- och SverigeSerien.

Eftersom att jag fått några frågor så har vi också gjort ett förtydligande angående säsongens första tävling i Torsby där den del av tävlingen som körs på dagen och den som körs på kvällen för oss räknas som två separata tävlingar.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1103) Roger Fransson
Fri, 1 December 2017 14:52:23
email

Nu ligger kalendrar för 2017 ute på avdelning TÄVLINGAR...

Det kommer att tillkomma ytterligare en sommartävling, planerad säsongsstart i SilverKongen var tyvärr inte möjligt att genomföra 2018. Därför blev vi en tävling kort, kommer besked om ersättningstävling så snart vi vet.

Vi har ännu inte hunnit uppdatera regler (avdelning TÄVLANDE), det kommer så snart vi har möjlighet.

De stora nyheterna för 2018 är:

1. Separata finaltävlingar för respektive serie. Finaltävlingen räknas alltid med i respektive serie, dvs får alltså inte strykas.

2. Vi kommer att köra PowerStage på alla tävlingar som ligger efter sommaruppehållet, där tävlar vi om 5-4-3-2-1 poäng extra i respektive förarklass. En extra bonus åt alla er som tävlar i serierna hela säsongen alltså.

Vi känner oss mycket nöjda med kalendrarna även för 2018. Rakt igenom jättefina rallyn. Bra geografisk spridning, en spridning som speglar vår stora klass väl. Och dessutom bra fördelat i tid.

Hoppas att ni alla känner detsamma?

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation

(1102) Roger Fransson
Wed, 29 November 2017 14:44:00
email

Angående nästa års kalendrar, Charlie och andra...

Den är i högsta grad på gång. Vintern är som ni sett redan publicerad här i Gästboken.

En av anledningarna till att vi inte kunnat göra allt klart är startordningsfrågorna som togs i helgens "rallyriksdag".

Kalendrar publiceras inom kort.

/ MVH - Roger

(1101) Charlie Ekström
Wed, 29 November 2017 14:24:28
email

Hur går det med kalendern för 2018? Skulle vara skönt att börja planera lite.

(1100) Roger Fransson
Tue, 28 November 2017 16:37:08
email

Angående Extraljus i VOC...

En diskussion pågår i sociala media om varför inte Xenon- och/eller LED-extraljus är godkända i VOC.

Jag vill klargöra några saker och bemöta några argument som jag snappat upp från debatten.

Det blir dock för långt för att göra här i Gästboken, därför har jag alldeles nyss publicerat ett inlägg i vår BLOGG/NOTISER.

Du hittar den enklast genom att klicka på avdelning NOTISER uppe i navigationslisten.

Sprid och dela gärna vidare.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1099) Roger Fransson
Sun, 26 November 2017 16:27:21
email

Saknade dekaler till pokalerna och medaljer, Patrik och andra...

Där det saknades dekaler på pokalerna skicka ett mail till kontakt@thorsellsreklam.se med info om vad som var fel eller saknades, glöm inte att skriva med er egen adress så att de vet var de ska skicka korrigeringen.

Detsamma gäller alla ni som har placeringarna 4-10 i SverigeSerien eller SommarSerien och vill ha era medaljer/plaketter hemskickade.

Grattis til er alla!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1098) Patrik
Sat, 25 November 2017 13:33:11
email

Tjena. Hur var det med skyltar till pokalerna? Skulle man höra av sig till någon och få dem hemskickade? Har för mig att det nämdes något om det på avslutningen :/ mvh förvirrad

(1097) Roger Fransson
Thu, 19 October 2017 17:44:40
email

Ehh ... man ska inte göra flera saker samtidigt!

Hinner jobba MÅNDAG förstås!

Lördag i Vännäs. Söndag i Stugun. Måndag jobb!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha