Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1050) Roger Fransson
Mon, 20 March 2017 14:26:47
email

Tack själv Patrik,

Din befogade fråga gav mig ett utmärkt tillfälle att förklara hur vi jobbar.

Gällande just Nordic West Euro Cup så var allt på väg att falla på plats med Jürgen Sperl som ansvarig från 2012, en tysktalande svensk med egen stor erfarenhet av utlandstävlande - helt perfekt!

Men efter hans hastiga och tragiska bortgång vid alldeles för tidig ålder redan senare samma år (salig hans minne) så har jag inte lyckats hitta någon annan som axlat det ansvaret.

Själv har inte varken utlandserfarenheten eller språkkunskapen, men framförallt inte tiden att ratta detta ... jag har fullt upp med klassen i stort och de svenska serierna.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1049) Patrik Fredriksson
Mon, 20 March 2017 10:21:50
email

Tack för svar Roger. Va bara mest nyfiken på vart tävlingarna gick


(1048) William Andersson
Sun, 19 March 2017 18:42:36
email

Tack för svar Henrik :)

(1047) Roger Fransson
Sun, 19 March 2017 18:12:33
email

Angående Nordic West Euro Cup ...

Ingen NWEC arrangeras i år. Intresset har varit väldigt svagt för denna cup på senare år och jobbet med att administrera den är inte motiverat.

Jag har under lång tid sökt någon som vill ta på sig ansvaret för NWEC för att jobba upp den och få den att växa - sköta kalender, tabeller, söka speciella sponsorer (för tex resor) och sammanställa reportage... men ingen har varit beredd att göra detta. Då är det enda jag kan göra att lägga cupen på is.

Lite tråkigt men samtidigt är det ni tävlande själva som bestämmer genom att anmäla eller inte.

Precis på samma sätt blev det med Finland... jättemycket jobb (och en språklig utmaning) att samordna den tävlingen och sedan var det i slutänden bara 18 stycken som startade i förra hösten, detta trots att det är en tävling och en upplevelse som går utanpå det mesta.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1046) Patrik Fredriksson
Sun, 19 March 2017 17:43:19
email

NordicWestEuroCup finns den kvar? Ser inget om den på sidan

(1045) Henrik levin
Sun, 19 March 2017 15:15:58
email

Hej William
HC halt ska aldrig mätas, det finns alltså ingen övre gräns. Normalt är gränsvärdet 100.
Henrik

(1044) Lars Olof
Sun, 19 March 2017 00:02:40
email

Hej
240 voc, Vad ger ni för råd om krängningshämmare fram och bak. Är det bäst att köra utan och vad är skillnaden mot att ha dom monterade?
Jag är ny och vill ha ett gott råd
Hälsning
L O

(1043) William Andersson
Sat, 18 March 2017 18:38:33
email

Vad gäller ang hc halten Henrik?

(1042) Henrik Levin
Mon, 13 March 2017 21:26:48
email

Hej!
Jag har uppmärksammat att vissa besiktningsbolag mäter fel avgasvärden på standardrallybilar (T71ZO). Enligt föreskriften ska det endast mätas CO där gränsvärdet ska vara 4,5. Det förekommer att det utförs mätning även på lambda och CO på 2500 varv, vilket är felaktigt.
Om det skulle bli problem när ni besiktar er bil så be att teknikern tittar i handboken under fastställa kravnivå.

(1041) carleric johansson
Mon, 13 March 2017 19:23:41
email

Hej alla. Var länge sedan jag jag skrev något på den här sidan. Vill bara påpeka för alla voc-team att Pirelli tävlingsdäck numer sälja av Anders Åberg i Skåne. Det var Anders som för några år sedan var en av de "näthatare" som försökte knäcka voc till förmån för grupp f. Han misslyckades - inte minst tack vare alla voc-förare som stöttade oss i kampen för klassen.så för mi del får ni gärna välja en annan tillverkare...


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha