Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1060) SMK NYKÖPING
Wed, 24 May 2017 22:42:57
email

SMK Nyköping har förlängt anmälningstiden till Heda Gästabudstrofén INGEN efteranmälningsavgift
Deltävling 2 i SRC. Vi saknar många av er hårt satsande åkare i VOC MR.
Anmälningstiden utgår söndag 28/5- Kl 18:00.

Välkomna till SMK Nyköping & Heda Gästabudstrofén 3/6 2017


(1059) Roger Fransson
Wed, 24 May 2017 13:55:03
email

Angående uppdatering av sidan, Kent och andra...

För omedelbara resultat från enskild tävling så hänvisar vi till respektive tävlings resultatsida, oftast raceconsulting.se eller resultatservice.se eller motorsportsidan.se (för vilken - se information från respektive tävling).

Här på sidan har vi ambitionen att inom några dagar efter att en serietävling har körts publicera "efterreportage". Götene i lördags publicerades tex i morse.

Vi skriver också ibland om klassens deltagande i mindre tävlingar men då oftast i vår BLOGG/NOTIS avdelning.

Vad gäller tabeller så har vi samma ambition, men inte sällan så innebär detta ett visst detektivarbete därför kan det emellanåt dröja några dagar extra.

Vi vill påminna om att den här jättestora klassen sköts ideellt av några eldsjälar, ingen har detta som jobb och vi ska alltså klara av detta på sidan om våra vanliga jobb. Inte sällan har dessa våra vanliga jobb också blivit lite lidande inför tävlingar och då måste vi fokusera dessa hårt direkt efter tävling.

Hoppas detta klargör och är svar på dina frågor.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1058) Kent Gonner
Wed, 24 May 2017 12:33:28
email

Hur ofta uppdateras informationen på sida???
Med info, resultat m.m.nF

(1057) SMK NYKÖPING
Sun, 21 May 2017 22:24:49
url  email

Hej Alla VOC MR åkare!

SMK Nyköping och Heda Gästabudstrofén bjuder 2017 på de finaste byvägar och allmänna grusvägar vi någonsin mönstrat till en sommartävling. Det är till 80% gamla klassiska SMK sträckor som ni aktiva kommer att känna igen er på. Några kortare partier skogsbilväg står också på menyn, dessa har hyvlats samt saltats och körts till för att hålla optimalt. Dessa få kilometer håller mycket fin kvalité för att vara skogsbilväg!

Som vanligt erbjuder vi förmodligen RallySveriges bästa prisbord? Ca 10 000kr har lagts på en ny Gästabudstrofé. En maffig silverpokal som det krävs 3 inteckningar i för att ta hem för gott! Våra sponsorer ser även till att vi fyller prisbordet med presentkort från företag i bilsportbranschen, verktygssatser, oljedunkar. 5000kr till snabbaste 2WD. Fri start 2018 för totalsegraren mm. mm.

Nu när bara 3 dagar återstår på anmälningstiden väntar vi på en anmälan från alla er som ännu inte anmält er till deltävling Nr 2 i Svenska RallyCupen, 1300 RallyCup & DM för Stockholm. De fräna och omväxlande 51 km SS vi bjuder på, samt rallysveriges bästa prisbord ska ni inte missa!

Anmälningstiden utgår onsdag 24/5- Kl 21:00.

Välkomna till SMK Nyköping & Heda Gästabudstrofén 3/6 2017

(1056) Tore Bigsten
Sun, 7 May 2017 22:20:43
url  email

Hej alla VOC:are och välkomna till Götene den 20/5. Vi bjuder på 3,6 mil SS fördelade på 4 sträckor med allt från finsk karaktär till utmanande knixiga. Anmälan på Raceonsulting. Vi lovar en härlig rallylördag.

(1055) Roger Fransson
Fri, 28 April 2017 15:58:07
email

Tabeller även på SommarSerien publicerade...

Och ha en riktig trevlig Valborgsmässohelg, allesammans. Se till att sjunga "Vintern rasat ut..." av full hals vid majbrasan.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1054) Andreas Liljeberg
Mon, 24 April 2017 21:49:00
email

Sitter och funderar över Silverkongen.

Tidigare år i södra landsändarna måste jag erkänna att jag haft lite svårt att komma överens med Martinssons noter. I år tyckte jag dock att de var riktigt bra. Konsekventa och bra skrivna med lagom mycket information.

Bra tycker jag Anders!

(1053) Fredrik
Mon, 24 April 2017 16:11:41
url  email

Hej!

Nu finns uppdaterade tabeller för SverigeSerien under fliken "TÄVLINGAR".

/ Fredrik
(1052) Roger Fransson
Fri, 7 April 2017 11:30:35
email

Glöm inte att anmäla er till SilverKongen...

Sista dag att anmäla sig är nu på ONSDAG 12 APRIL, kl 18.00.

Men! Max antal i tävlingen är 200 startande, och när detta skrivs så är redan 160 anmälda ... SÅ ANMÄL ER NU!

En kanonfin tävling. Och första tävling i årets SommarSerie + nästa tävling i årets SverigeSerie.

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger och SilverKongen

(1051) Roger Fransson
Thu, 23 March 2017 16:19:10
email

Fullständiga, justerade kalendrar ute...

Nu är slutliga kalendrar publicerade med de ändringar som skett till följd av de inställda vintertävlingarna i Torsby.

Vi känner oss jättenöjda med serierna. Rakt igenom kanontävlingar. Väl fördelade över landet. Och lagomt spridda i tid ... precis som vi försöker få till det.

Hoppas att ni känner detsamma.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger
 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha