Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1070) Roger Fransson
Fri, 7 July 2017 21:28:57
email

Inbjudan till Killingen i Kil finns ute, nästa tävling i SverigeSerien och SommarSerien...

Du hittar den enklast via inbjudningar på motorsportivarmland.se

Anmälan gör du sedan på infiniteracing.se

Fyra-och-en-halv mil härlig värmländsk rallyväg väntar på oss, mums!

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och Kils MK

(1069) Roger Fransson
Thu, 6 July 2017 10:47:55
email

Inbjudan till Kil är på gång berättar Kils MK...

Med anledning av frågor och egen undran så har jag varit i kontakt med Kils MK och har också fått se utkast på inbjudan.

Den är nästan klar men Kils MK jobbar med de sista frågetecknen och planerar att publicera senast i morgon.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1068) Fredrik
Tue, 20 June 2017 09:03:45
url  email

Nu är tabellerna uppdaterade med juniorerna.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1067) Roger Fransson
Mon, 19 June 2017 19:06:05
email

Tabeller efter Växjö ligger ute redan nu...

Juniorerna saknas dock, kräver lite detektivarbete kring vilka bilar (dvs vilken klass) dom kör. Tabell med juniorer kommer därför i morgon.

Kolla som vanligt om allt är rätt och maila oss på vocsverige@gmail.com om ni hittar något fel.

Tack Wäxjö MS för en fantastiskt fin tävling. Vi återkommer med reportage efter tävlingen inom kort.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1066) Roger Fransson
Wed, 14 June 2017 21:53:43
email

Förvarning om kommande regeljustering...

Återigen på förekommen anledning så aviserar jag två regelförändringar som kommer i en så kallad "Teknisk Bulletin" under morgondagen.

Den skulle ha varit publicerad redan i morse men av tekniska/praktiska skäl gick det tyvärr inte att lösa. Från och med publicering kommer:

1. Polyuretan bussningar av typ Super Pro att var tillåtna att använda i bakvagn på 240 i VOC Mekonomen Rally.

2. Så kallad "Race Fuel" dvs maximerat bränsle på handelsbränslespecifikation kommer att vara förbjudet i VOC Mekonomen Rally.

Den första med anledning av att de bussningar som idag går att köpa som ersättning tyvärr är av sämre kvalitet än vad de varit tidigare.

Den andra punkten pga att det inte är förenligt med VOC´s grundläggande tanke att köpa väldigt dyr bensin ... vi ska sätta våra pengar på startavgifter och att åka till tävling, inte på svindyr bensin, den är tillräckligt dyr i pumpen på vanliga macken.

Vi ska tävla köra och ha kul! Så utvecklas också våra förare på bästa sätt, det vet vi med säkerhet efter Emil, Elias och alla före dem som danats i VOC.

Väljer för ovanlighets skull att förvarna en förändring här i Gästboken med anledning av att publiceringen tyvärr strular.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1065) Roger Fransson
Tue, 13 June 2017 15:56:55
email

På förekommen anledning: Angående när en regel gäller...

Jag vill förtydliga en sak som egentligen är en ren självklarhet:
- En regel, eller en regelförändring gäller först när den är publicerad här på vår hemsida, klassens ENDA officiella organ.
- Den kan publiceras antingen som ett PM/Teknisk Bulletin eller i form av en ny utgåva av ett reglemente.

Tills dess att något av ovanstående har skett gäller de befintliga regelverket och inget annat.

Om ni funderar lite på det så inser ni att detta är det enda rimliga och det enda system som fungerar och är rättvist för alla.

Ibland tar regelförändringar av olika skäl tid, det är tyvärr bara att acceptera.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1064) Roger Fransson
Tue, 6 June 2017 12:51:50
email

Anmälan till Växjö stänger i morgon, onsdag 7 juni 18.00...

Glöm inte bort att anmäla er till Dackefejden i Växjö, nästa deltävling i både SverigeSerien och SommarSerien. Anmälan stänger i morgon afton 18.00 och du hittar den tillsammans med inbjudan på resultatservice.se

Dryga fem mil av småländska högklassiga rallyvägar, ren rallypornografi! Och ett arrangemang som varje år är i absolut toppklass. Vad kan man mer önska av en rallyhelg.

Inget att tveka på. Bara att anmäla er! Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger med organisation och Växjö MS

(1063) Roger Fransson
Wed, 31 May 2017 10:07:57
email

Tabeller efter Götene räknade och publicerade...

Efter lite tekniskt strul och en helg med klämdag så är nu tabellerna efter Götene för såväl SverigeSerie som SommarSerie publicerade. Precis som vanligt hittar ni dem under fliken TÄVLINGAR.

Vi har kollat igenom och allt ser rätt ut. Men, vi är tacksamma om ni också kollar och mailar oss på vocsverige@gmail.com om ni hittar något fel.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(1062) Roger
Sun, 28 May 2017 23:24:58
email

Angående VOC och GrF, Janne och andra...

Precis som du konstaterar så är det inte populärt bland det stora flertalet VOC åkare när vi slås ihop med GrF.

Jag kan också tycka att vi som är en så stor klass som vi oftast borde få gå som ensamma som klass, det skulle också arrangörerna vinna på eftersom att fler av oss då förmodligen skulle anmäla oss. Men, hur bilklasser slås ihop till tävlingsklasser är arrangörens beslut.

Det som inte går att göra sedan i januari i år är att bjuda in oss VOC att tävla i GrF, den skrivelsen var tidsbegränsad till tre år och det tog alltså slut i början av det här året. Man måste alltså numera bjuda in VOC som VOC på vårt eget reglemente - självklart kan man tycka.

Det gamla grollet med Nyköping är glömt och förlåtet sedan länge och vi har ju hunnit köra SverigeSerie där igen, så just det tycker jag vi lägger åt sidan. SMK Nyköpingä'r en bra klubb som gör en fin tävling.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1061) Janne Eriksson
Fri, 26 May 2017 23:56:33
email

Nyköping verka inte förstå att det är att de kör oss tillsammans med jävla Grupp F som är varför inte så många kommer.

Grupp F som var klassen som försökte döda oss för nåt år se å nu tycker Nyköping att vi ska tävla tillsammans. Dessutom var det ju bråk i Nyköping när dom ryckte våra dekaler.

Ja tycker som ska vara glada att det är så många vocare som kommer det borda vara mindre om du frågar mig iIstället för att gnälla att vi är för lite många.


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha