Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1336)
(1316) Roger Fransson
Sun, 15 March 2020 19:59:34
email

Coronaviruset och våra nationella serier...

Det eländiga Coronaviruset kommer förstås att påverka oss också.

Jag har precis publicerat ett inlägg i vår BLOGG som du också når under rubriken NOTISER här på sidan.

Läs detta och sprid gärna också till alla även i sociala medier.

Som klass kommer vi att agera ansvarsfullt och anamma en försiktighetsprincip även då besluten är tråkiga att ta. Hälsan är trots allt det allra viktigaste.

Jag kommer att hålla NOTISEN uppdaterad, så titta in på den lite då och då.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1315) Björn kallin
Tue, 25 February 2020 17:45:23
email

Inbjudan till Flen är ute och tyvärr lite reviderad..

(1314) Anneli
Thu, 13 February 2020 13:01:51
email

Som en gammal norrländska (Boden) har jag varit en hel del på rally där (Kanonrundan)bl.a,men numera bor jag utanför Eksjö i Småland. Jag ska till Eskilstuna på tävling och kolla, så jag får väl heja på er norrlänningar!

(1313) Fredrik
Mon, 3 February 2020 20:52:47
url  email

Nu finns SverigeSerietabellen efter helgens bravader. Ni hittar den som vanligt under fliken "TÄVLINGAR".

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

(1312) Janne Carlson
Sun, 2 February 2020 13:24:33
email

Vill tacka samtliga för en trevlig tävling och önska er alla välkomna tillbaka.
Vädret va dock inte det allra bästa då det sökte sig upp lite väl mycket på plus.. Surt känns det då det i dag Söndag är 3-4 minus och strålande sol!! Men så är det tyvärr ibland..
Med vänlig hälsning
Tk-chef Vännäs MK
/VOC Mekonomen Rally-Janne

(1311) Roger Fransson
Mon, 27 January 2020 23:06:36
email

På fråga, när kommer de uppdaterade reglementena ...

De ligger hos förbundet (RU) för granskning och godkännande. Än så länge gälla alltså de befintliga regementena som finns här på sajten dock med förändringen om mattorna eftersom att den gått ut från förbundshåll.

Min bedömning var att vi skulle kunna få ut de nya reglementena under januari, med bara några dagar kvar så hoppas jag fortfarande på det ... kanske är det för att jag är obotlig optimist.

Men så snart vi fått OK så kommer de att publiceras. Tills de är publicerade så gäller de befintliga reglementena med de justeringar som gjorts i Tekniska Bulletiner, så är det alltid.

/ VOC Mekonoman Rally - Roger

(1310) Roger Fransson
Mon, 27 January 2020 21:26:13
email

Besked om min felssedning, Johan Holm ...

Har fått besked från klubben. Johan kommer att behålla sitt startnummer men kommer att starta på den plats han skulle ha om jag seedat rätt, mellan startnummer 21 och 22.

Se så smidigt det gick att ordna och rätta till, bara jag "sent-om-sider" fick veta att jag gjort en miss :-)

Helt generellt: Ser ni något fel i seedning eller i tabeller, bara hör av er (gärna med ett mail) så rättar vi till det. Vi är bara människor.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1309) Mattias
Mon, 27 January 2020 18:28:17
email

Hej när kommer dom nya regel ändringarna så man kan ändra nu Mvh Mattias Roth

(1308) Roger Fransson
Mon, 27 January 2020 13:37:10
email

Senior måste anmäla sig för att få räkna poängen ...

Har gått ut till alla inför Vännäs och kommer att gå ut flera gånger under året, men skriver det här också och lovar att påminna igen innan sommaren.

Den nya dataskyddsförordningen GDPR har gjort det väldigt besvärligt, ibland till och med omöjligt, för oss att identifiera vem som räknas som senior automatiskt. Det vill säga vem som är född 1970 eller tidigare.

Därför måste seniorer anmäla sig innan tävling för att räknas med i seniortabellen. Anmälan gör du jätteenkelt genom att skicka ett mail till vår generella mail vocsverige@gmail.com där du redan i rubriken skriver ”Anmälan Senior 2020”. I mailet skriver du:
Ditt namn
Ditt födelseår
Vilken klubb du kör för

Så enkelt är du anmäld och får räkna dina poäng i SeniorSerien. Välkommen!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger Fransson

(1307) Roger Fransson
Sun, 26 January 2020 22:57:10
email

Förtydligande ...

Undersöker samtidigt möjligheten med min hemmaklubb Vännäs MK att justera startlistan till som den skulle sett ut om jag gjort rätt.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger


 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha