Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1270)
(1120) Roger Fransson
Wed, 7 February 2018 09:59:55
email

Tabeller efter Vännäs ligger ute...

Nu är tabellerna uppdaterade med Vännästävlingen, dvs slutlig tabell för årets VinterSerie och tabell efter tävling tre-av-åtta i årets SverigeSerie.

Kolla att allt har blivit rätt och skicka ett mail på vocsverige@gmail.com om ni ser några felaktigheter.

Grattis Lukas Kindgren, Gustav Johansson, Marcus Persson och Jacob Johanneson till era respektive klassegrar i VinterSerien.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1119) Roger Fransson
Mon, 29 January 2018 11:57:53
email

Ingen däckbegränsning i Vännäs heller...

Vi kommer att släppa däckbegränsningen i Vännäs också.

Förhållandena är fantastiska i Vännäs så det kommer knappt att slita några däck alls, därför släpper vi också på begränsningen.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger(1118) Dennis
Sun, 28 January 2018 22:12:38
email

Tja
Kör vi däckbegränsningen i Vännäs eller får vi
Ta med allt gammalt skräp

(1117) Roger Fransson
Thu, 25 January 2018 20:56:37
email

Tyvärr ställs tävlingen i Stugun in...

Vi nåddes nyss av det tråkiga beskedet att Z-Trofén i Stugun, tävlingen som skulle varit final i årets VinterSerie tyvärr ställs in. Vår klass var väl representerad i Stugun däremot var det närmast obefintligt med bilar (bara 9 bilar!) anmälda i alla övriga klasser. Tråkigt!

För oss innebär detta att årets VinterSerie avgörs i tre istället för planerade fyra tävlingar och att ALLA tre tävlingarna räknas för slutresultat i samtliga förarklasser och cup (se våra tävlingsregler under fliken TÄVLANDE här på sidan).

Det innebär också att Vännäs blir såväl deltävling tre i SverigeSerien och VinterSerien och nu också FINAL i VinterSerien.

Välkomna till en fantastiskt fin tävling i Vännäs, hemmaklubb för klassansvariga.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1116) Roger Fransson
Wed, 24 January 2018 12:26:47
email

Möjlighet till garage i Vännäs natten före tävling...

Det finns möjlighet att garagera sin rallybil i Vännäs natten före tävling.

Är det intressant: Kontakta Christer Ohlsson på 070-682 23 42 för detaljer och bokning.

OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn...

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1115) Roger Fransson
Tue, 23 January 2018 13:04:17
email

Glöm inte heller bort anmälan till Stugun, senast i morgon kväll (onsdag 24/1 kl 24:00) måste de ha din anmälan!

Final i årets SverigeSerie och också en garanterat jättefin tävling på riktiga kanonvägar. Supertajt tävling med nästan 7 mil SS på bara drygt 11 mil totalt - grymt!

Och vi som kör både Vännäs och Stugun får dessutom våra bilar besiktigade och startklara redan efter målgång i Vännäs. Tidig start i Stugun gör oss tidigt klara för att hinna hem till jobb på måndag.

Både inbjudan och anmälan finns på resultatservice.se

Välkomna!

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1114) Roger Fransson
Fri, 19 January 2018 10:30:17
email

Glöm inte bort att anmäla er till Vännäs...

Anmälningstiden till Vännäs och Vännäs Plåt Rally som vi ska anmäla oss till går ut redan på söndag kväll klockan 18:00, så anmäl er nu direkt! Inbjudan och anmälan ligger på resultatservice.se

Jag har förstahandsrapporter från Vännäs som kan lova att "bättre vinterrallyvägar än så här det har ni aldrig provat". Förhållandena har varit helt perfekta, går inte att önska sig mer.

Och det faktum att vi kör tillsammans med SM gör att vi får möjlighet att använda vägar som klubben inte kommer åt annars.

Så tveka inte, anmäl er nu direkt!

Som en otrolig bonus så får vi också Stugun, där också förhållandena är magiska som tävling "på vägen hem" för de flesta av oss.

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1113) Micke Lindh
Mon, 8 January 2018 13:51:36
email

Roger // Tack för snabba svar !

Ja vi får väl se fall det kan bli någon mer tävling, har lånat mig en 940 VOC mest för att testa det nya Pirelli-däcket som har kommit, WJ 15" som är betydligt lägre än de som finns annars nu men lite bredare, så kör ett fullfartstest i tävling med dem för att utvärdera.
Men efter gårdagens tester så vi grymt nöjda med hur de fungerade på en VOC.

(1112) Roger Fransson
Mon, 8 January 2018 13:02:44
email

Angående däckbegränsning om möjlighet till omstart i Torsby...

Välkommen tillbaka Micke, hoppas vi får se dig fler gånger! :-) Tackar också för riktigt bra frågor!

Vi kommer att släppa däckbegränsningen, ska se till att detta meddelas på officiella anslagstavlan. Men, förhållandena är så fina i Torsby så det kommer inte att krävas mer en en omgång schyssta däck.

Det kommer också gå att starta om för oss på eftermiddagen eftersom att vi delar tävlingen i olika dalatävlingar. Kör man av eller får tekniks problem på förmiddagen så ska det inte behöva innebära att man även missar deltävling två

/ VOC Mekonomen Rally - Roger

(1111) Micke L
Mon, 8 January 2018 12:16:07
email

Hej !
Dum fråga kanske, men eftersom man inte läst något annat så är det väl däckbegränsning i Torsby enligt Sverigeseriens reglemente ?

En till fråga, eftersom det är två deltävlingar i själva tävlingen, kan man starta om till sträcka fyra fall man skulle bryta på någon av de tre första sträckorna ?

Mvh
Micke Lindh, som gör ett liten gästspel i favoritklassen. =) Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha