Gästbok

Du är välkommen att skriva något i gästboken, det kan vara en fråga en kommentar eller vad du känner för. Tänk bara på att hålla tonen balanserad, det finns en människa bakom inläggen. Håller du inte med, skriv det! Det är bara onödigt att idiotförklara.

Angående VOC Mekonomen Rally-ledningens deltagande här i gästboken: Ni som vill framföra kritik eller utvecklingsförslag och vill att jag/vi ska lyssna till vad ni säger måste sätta ut hela ert namn och er verkliga mailadress.

Som klokt konstaterats av flera debattörer såväl här i gästboken, som till oss personligen, vid många tillfällen så är åsikter som man inte är beredd att stå för med sitt namn inte heller värda att ta i beaktande. Personliga påhopp, liksom ni som väljer att älta sådant som redan är behandlat och besvarat, kommer inte heller att bemötas – det för inte klassen framåt.

Vill ni att vi ska lyssna men samtidigt vill ni inte publicera vem ni är och lämna ut er mailadress offentligt i gästboken, skicka oss ett mail (du hittar oss under kontakter här på sidan). Vi läser allt och svarar på det mesta! Är frågan intressant för en bredare publik så publicerar vi antingen i gästboken eller i bloggen, beroende på frågans art.

Den gamla gästboken finns kvar så att man kan läsa alla tidigare meddelanden, men det går inte att skriva något nytt i den. För att läsa den gamla gästbboken följ denna länk >>

/ VOC Mekonomen Rally – Roger & Lotta

-
(1365)
<
(5) Marcus Larsson
Sun, 27 October 2013 13:51:50
url  email

Hej!

När jag köpte min 240 VOC fanns det en extraljus ramp monterad i fronten med 6 extra ljus på. Hörde någonstans att det inte var tillåtet. Jag har kollat i reglementet men ser inget om extraljus, kanske är jag blind? Är det någon som vet om det står något skrivet?

Mackan

(4) Björn Kallin
Sun, 27 October 2013 08:37:09
email

Så där jaa :) Börjar väl direkt!! Mer rally!!!

(3) olle
Sun, 27 October 2013 01:00:42
email

Skulle bara testa :)

(2) Kent Larsson
Sat, 26 October 2013 21:52:22
email

Kul med en ny gästbok

(1) Fredrik
Sat, 26 October 2013 20:04:03
url  email

Nu är denna gästbok igång. Från och med nu är det denna som gäller.

/ VOC Mekonomen Rally - Fredrik

<

 Namn *
 E-post *
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha